106

Анонимен

преди 9 години

На Гоце партийните другари му спретнаха активно мероприятие, но то в змиярника с предатели е така - едни други се предават, в името на идеологията - така повече ще крадат по малко, вместо един по много.

105

Гъцю Гъцев

преди 9 години

Другари нека целокупно ,целио БГ народ да помолим другаря Гоце Първанов да остане на поста ,без него слънцето няма да изгрее,без него няма да има топлина ,моля Ви Другарю Първанов ,СПРИ НЕ СИ ОТИВАЙ ЖЪ ми бъде МЪЧНО БЕЗ ТВОЙТЕ ЕДИНСТВени лъжи ....Поредната партия еднодневка ,която зависи от настроението на един човек

104

Анонимен

преди 9 години

Двигателят "Гоце" е лош и вреден! Дой дърпа все към Москва!. Първанов иска големи и умни хора да не гласуват по съвест, а както той нареди! Така му е минал живота между доносници и послушковци.

103

Анонимен

преди 9 години

АБВ е пътник - ясно! Но кой е в основата на катастрофалното финансово бъдеще на България? ГЕРБ+РБ+ДПС!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ЧАО ОТ ПОЛИТИЧЕСКАТА СЦЕНА!!!!!!!!!!!!!!!

102

Анонимен

преди 9 години

Само че аз не му вярвам на Първанов, че не е знаем за гласуването. Много е евтино. Можеше да измисли нещо друго.

101

Анонимен

преди 9 години

Гоце където и с каквото се е захванал ,всичко е ликвидирал.хал да им е.

100

АБВ омаскарена

преди 9 години

Първанов, ако иска да запази имиджа си пред народа, трябва да излезе от тази, създадена от него партия. Иначе, освен плюенето, ще бъде прокълнат от бабичките, че ги е излъгал, да напуснат БСП-то. Такава измама не се прощава. Нещо повече, никога да не не приема извиненията на изменниците. Да приеме поведението им като лична обида. Изходът е само един - гуд бай, аларивидерчи рома. БСП никога да не приеме обратно в редиците си тези изменници, ако иска да не я омаскарят.

99

Чао парламент

преди 9 години

Симеоновата партия на Патриотарите, също е в незавидно състояние по отношение на електората. По-предната вечер, Байрактаров си прехапа езика, когато на допитването, 80 процента бяха против новия дълг, а само 20 процента го одобряват. Патриотарите бяха неутрални, с намерение да извлекат някаква полза. Но електоратът чакаше от тях НЕ. Очаква се разпадането на създаваните структури от НФСБ като знак на несъгласие с ръководителите на Партията. НФСБ окраде електората на БСП и Атака и ги излъга.

98

GLEDAYTE

преди 9 години

До Анонименskat.bg Valeri obiasni mnogo dobre vsichko i si dayte analiz za kogo she glasuvate pak za tezi koito vi glasuvaha novo zarobvane ili za patriotite. BRAVO VALERI PODKREPIAMETE OT VSE SURCE

97

TIA KOITO

преди 9 години

До АнонименGLASUVAHA VZEMANETO NA NOV DULG TE SHE GO VRUSHAT A NE BULGARSKIA NAROD I ZASHO SHEYCARSKATA BANKA - HSBC KOIATO E POD RAZSLEDVANE E IZBRANA DA TANCUVA MEJDU DRUGITE BANKI I ZASHO IMENATA NA "BULGARITE" - CHIFUTI I DJONMETA KOITO IMAT 370 mliliona evro tam NE GI ISKATE NA SPISUK DA GI VIDIME KOI SA I KAK SA GI IZKARALI TIA PARI I ZASHO NE RAZSLEDVATE PERACHITE V USA, ATLANTA ZAKUPUVASHI IMOTI OT KRADENITE PARI OT ***

96

Анонимен

преди 9 години

Какво е общото в мислите и действията на Политика,Предателя и Проститутката?Правилно!Парите!Когато ти заговорят за български политик,предател или ***-да знаеш,че става дума за пари!

95

гого

преди 9 години

Да Бойко се накраде, сега ще се наиграе, но вие пак ще сте си същите гладни , продажни и безмозъчни неграмотници, готови на всичко за огризки и за власт.

94

жджд к

преди 9 години

Кой ще те рифинансира бе умник, да не мислиш че някой подарява пари. Задлъжнявайте и после подарявайте шифтови газови находища .... въздуха който дишаме и да плащат и децата ни на които се смъкват и по 7 кожи работейки в чужбина , защото умните глави не могат да създадът работа в собствената ни държава , защото не спряха да крадът и да гушат само за себе си. Разберете че и другаде се краде но се създава , не и у нас , у нас само се краде

93

Анонимен

преди 9 години

До Анонименстига сте лъгали бе 27 млрд не ви ли е срам от измислици не ви ли писна в момента 12 млрда които трябва да се връщат са на лихва 3.5-8 процента лихва а като се рефинансират годишната им лихва ще падне на около 2 процента или годишно ефекта само от по-ниските лихви е най-малко 300 милиона спестени на всички данъкоплатци

92

професор

преди 9 години

За здравето на агент Гоце пийте пернишко бейлис-ракия с боза!!!:)))

91

Анонимен

преди 9 години

Асланов е брат на Сатанишев, а принцеса Моник ги е омагьосала и рано или късно ще се превърнат в крастави жаби и само сибирската Снежанка може да ги спаси от злия банков обирджия 10, който обожава жабешки бутчета.

90

Анонимен

преди 9 години

По-точно е да се каже, че АБВ остава без доносник от ДС.

89

изнервен

преди 9 години

Юрий Асланов - закърмен с комунистическата идеология. Какво друго може да каже?

88

Анонимен

преди 9 години

Айде пак конспирация. Значи няма вариант депутатите на АБВ да са преценили, че лидерът им не е прав и че отговорната позиция е да гласуват "за".

87

Винету

преди 9 години

До Веселка. Ха-ха-ха, ще бъдеш тъжна още дълго време.