96

Анонимен

преди 9 години

Първанов е човек с достойнство. Тия около него неструват и пукната пара. Калфин е само един използвач и нагаждач.Той се интересува само да е на власт и нищо повече. Ако съм на мястото на Първанов ще ги изоставя.Жалко за проекта АБВ.

95

лош матрял

преди 9 години

Има ли български лидер който да не е бил предаден и впоследствие оплют от своите най-близки съратници - последно Желю Желев. Така е и сега. "Не сте народ ами ***" - знаете кой го е казал

94

анонимен

преди 9 години

доколкото видях от АБВ гласуваха 10 от 10човека.Това дава простото обяснение,че никой никого не е подвеждал.АБВ са гласували целенасочено и с ясни позиции.Първанов да не разиграва българската аудитория с евтини сценарии и да си внушава,че някой ще му повярва.

93

az

преди 9 години

Na izborite che vidat upravlenie prez makaron..tezi baha do tuk.i tehnite deca che plachat tova za koeto tezi sa glasuvali

92

Анонимен

преди 9 години

Тези Маймуни на хора не ги прилича и решават какво ще се случи с живота на една цяла държава. НЕ СЕ НАЯДОХТЕ, В ГРОБОВЕТЕ ЛИ ЩЕ СИ ГИ НОСИТЕ ВСИЧКИ ТЕЗИ ПАРИ! След 10-15 години може и да сте на ония свят *** такива, а ние ще ви плащаме дълговете!

91

шестак

преди 9 години

Просто връзката Москва - София е била заета. Затова Първанката не е можал да получи опорните точки навреме. Поради това не се яви в Народното Събрание и остави своите хора като в необрано лозе. Пет минути срам, много важно. Те така или иначе няма да го изключат.

90

Блокиран в Дневник

преди 9 години

На тия са им обещали парче от баницата. Първанов се оказа човек с достойнство. И аз бих направил като него. Няма смисъл да е лидер на циркова група.

89

Анонимен

преди 9 години

Гоце недопуска гласуване по съвест! Цял живот е командван или командвал. Какво значение има ,че си по умен от него!

88

иван

преди 9 години

те о.рани до уши,ама чуруликат ли чуруликат.Какво да им кажеш-български политици.не ги обиждай повече.Кога ще ги стигнем румънците?

87

герб/бкп

преди 9 години

Тези ни взехa зa aбсолютни *** вече!

86

Анонимен

преди 9 години

Da be da Agent Gocev ne pravi na lud

85

Анонимен

преди 9 години

АБВ постигнали победа като гласували ЗА.Само,че каква победа-на "здравите сили" бойковисти.Какво по-различно гласуваха ТЕ от това което искаше Горанов или те предлагаха НИЩО.Едно обещание,че нямало да харчи 2 млрд.лв.Щял да прави реформо кога и какви да кажат от АБВ.Нека кажат коя банка дава пари за голи обещания.Отдавна тази организация гравитираше около Борисов-хвалеше го и критикуваше БСП,искаше предсрочни избори и влезе в управлението.Само,че нещо не можаха да се разберат кой е по-по-най.А то се знай-който има най-много депутати.Амин.

84

Varna

преди 9 години

Не се првете на ударени!!На това му се вика, бламиране на председателя.Сега ще си сърбате попарата заедно с него.

83

Анонимен

преди 9 години

До 666На кирилица моля

82

Анонимен

преди 9 години

Браво на тези,които са гласували различно,браво на такава партия,че не гласуват като овце....адмирации...

81

Анонимен

преди 9 години

Всички са ***!И целият народ го знае!Трагедия,тежко ни...

80

666

преди 9 години

C tolcova pari maznia Goranov gi kupi vsichki Sled kato veche e razbral Parvanov e dovolen A topo telefon za pari ne se govori

79

Василев

преди 9 години

Кой довори за пари тука?

78

Бай Иван

преди 9 години

Токио Сити.Лондон Сити.Амстердам СитиДубай Сити.София гладни.

77

Анонимен

преди 9 години

кнаитеаквото и да говорят знаи че става въпрос за пари