123

До 154

преди 9 години

Твоят случай ми прилича на станалото в Лясковец. Само дето в Лясковец бяха спец. командоси.

122

Гиганта

преди 9 години

Съкращавай Ненчев, в затвора ще ти се наложи да правиш нов щат - по-голям !

121

кали

преди 9 години

Идеята не е никак добра !!! В страната ни е недопустимо да говорим за съкращения !!! Противозаконно е !!! Не е позволено за който и да е било сектор в държавата !!!!

120

Язе си мислим

преди 9 години

Че тооо, рибата се умирисва от главата, я! Нал тъй?Знаааачи, първо трябва да шатнем главнокомандващия! Нал тъй?*** и то ясно като бял ден: С фалшиф главен за къв *** ще е тая армия?

119

Анонимен

преди 9 години

трима селяни - единият лесничей с пистолет и двама с тояги - срещу тях петима френски командоси правят десант в пълно блойно снаряжение. Резултат - едният командос е прострелян в крака, другите двама са със счупени носове, последните двама хукват да бягат по акваланги и зарязват техникага (гранатомети и прочие). При това положение за какво ни е армия?

118

Анонимен

преди 9 години

помните ли случая където селяни във Видинско с тояги пребиха петима командоси от френското военно разузнаване (взели ги за ***, които им крадат картофите)? Е натам вървим - селяните ще охраняват българия.

117

Анонимен

преди 9 години

Абе направо да я закрият армията да се знае че нямаме армия

116

ha ha

преди 9 години

а пари за "***" препълзяващи през границата ни от изток намирате!!!!!!!!!!!

115

РУМЕН

преди 9 години

ЗАПОЧНЕТЕ ОТ ТАКА НАРЕЧЕНОТО ПОЛИТИЧЕСКО РЪКОВОДСТВО НА АРМИЯТА / И НЕ САМО ТАМ /-ТОВА СА БЕЗХАБЕРНИЦИ ,КОИТО ЛАПАТ ОТ ДЪРЖАВНАТА ХАЗНА И ЧАКАТ КАТО СТРЪВНИЦИ ПОРЕДНИТЕ ИЗБОРИ !

114

Урааа, на нооооооож

преди 9 години

Да, ама с кого?Бойко Методиев Борисов и ръководената от него партия ГЕРБ успяха да е-ат мамта на всичко хубаво. ФАКТ.

113

Анонимен

преди 9 години

В тази държава нищо не се надгражда и еволюира .Ние правиме само регресивни промени .Закриваме заводи ,разрушаваме сгради свързани с комунизма вместо да извличаме полза от тях ,обезлюдяваме села ,защото там младите хора нямат друга перспектива освен да пият в кръчмата,закриваме балници в малките градове ,но разкриваме такива за чиито клинични пътеки се харчат хиляди лв..Сега дойде ред да занулим и армията ,после дръпнете шалтера и на държавата да останат да греят Слънцата в парламента.

112

Истина

преди 9 години

4600 човека ще бъдат съкратени ..... Колко ли са всички военни в България ?... Колко ли са всички полицаи в България ? ... По статистика са общо към 120 000 човека... Всички тези хора трябва да бъдат уволнени и на тяхно място да доидат западни военни и полицаи ТОВА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ НАЧИН БЪЛГАРИЯ ДА ИЗЛЕЗЕ ОТ КРИЗАТА,, И БЪЛГАРИТЕ ДА ЗАЖИВЕЯТ ДОБРЕ !

111

Фелдфебела

преди 9 години

Не се гаврете с армията бе *** ,стига с тоя геноцид ,тя и без това става само да стреля с прашки по гълъби и врабчета .Раберете че без армия сме със свалени *** който не си е поискал той няма да ни ...........

110

Данаил

преди 9 години

Какво ли е усещането да си "национален предател" ???Да унищожаваш държава поне на 1800 г. и да знаеш че всички след тебе ще плюят върху името ти? Страшничко е....

109

Анонимен

преди 9 години

Я имали сме армия.

108

Turkey

преди 9 години

Nema se plashite komshuu :D

107

Анонимен

преди 9 години

Да съкратим по-добре 220 паразите в народното събрание!!!

106

Анонимен

преди 9 години

Пускаите ги в пенся които са навърсили годините ,за какво ги дръйите теса *** 100 процента.

105

Анонимен

преди 9 години

Ква армия бе господин министър? Половин стадион хора,от които половината лежачи и дърти пърдялници!Летци има,самолети няма!Моряци има,подводници няма! Дърпай шалтера на измислената армия,продавай каквото е останало и белким някой лев падне,да има за крадене и по-малък заем да теглиме!

104

:D

преди 9 години

Ей ся Тиквата като дръпне от ЕБ кинтите ще ви финансира