33

Марш от София-част 4

преди 9 години

Ахмед Доган-негов колега от ДС му даде 2 млн еуро да развие дейност по места и да шашка турчулята бре!Има разписка с подписа на ЕМИНчо(дето го гръмнаха в сарайте и дето беше мъжска секретарка на Дохан ефенди!)Ямболския гном реве отрича и вика че било фалшификат!!!Да да ама не бре!!!Питайте Боян дето организира Луков марш!И той като Жоржи Ганчев-друг негов колега от ДС изнудваше депутатите си!Превърна се в руски агент и захлеби милиони много по-късно-в началото на 2010 година!Провинциален клоун!

32

Марш от София-част 3

преди 9 години

Нещастника пребиваващ по това време на ул св Иван Рилски след две години глад и мизерия реши да стане ПРОФЕСИОНАЛЕН ПАТРИОТ и се шмугна с 10 минутно предаване в новоизлюпената прованс-ТВ СКАТ през 2004 година!Ръководен от нимфоманката Капка(на Кин бившата)и некаква шарлатанка от прованса-Кочовска то той си повярва че е народен водач!За да присвои субсидията първо основа ПП Юруш а влезе като водач на КОАЛИЦИЯ от 4 партии!Пръв го разкри Боян Расате като научи че по места *** паре от ДПС бре!Има!

31

Марш от София-част 2

преди 9 години

В навечерието на промените-лято на 1989 година е активиран от ДС и част от втората редица на учредителите на СДС бре!Поради ситния си ръст-162 санта и поведение на селски тарикат Данчо Василев(на Блага съпруга!)го прави главен редактор на партийния орган!Изгонен с шутове и тупаници от в-к Демокрация скоро след това става плямпало на Мулти и Овъргаз-щото беше безработен!Изгонен с шутове и от там става *** в Монитор от където е изгонен с шутове през 2002 г!Взима пари и никога не връща оттогава

30

Марш от София гноме!

преди 9 години

Е няма такъв ШАРЛАТАНИН като него домъкнал се през 1979 г от прованса!Жоржи Ганчев голяма ряпа да апне!Безработен селски бек-току-що преметнал донаборната,че има 10 диоптъра(ха ха!)и взет по милост в литмузея на Раковска 138 да бачка като фото(а иначе и по докюменти е кьорав!)Първата му работа беше да открадне едно ГДР-фото!Разкрит и заловен-за да не бъде съден е вербуван от МВР-Криминал а в последствие от ДС-6 то под ник-ПЕГАС бре! калтак,по убеждение АНАРХОКОМУНИСТ бре!пп-Следва още!!

29

Анонимен

преди 9 години

Ludiq , 4e e lud , lud e , a tezi koito glasuvat za nego .........?

28

Атакист

преди 9 години

Атака - победа! Атака се радват на тази малка победа.

27

соросоид

преди 9 години

А за измяна и шпионаж в служба на Кремъл кога ще тръгне делото?

26

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен - "Сидеров не е доносник..."както се знае, обявяват само излезлите от употреба, действащите доносници са засекретени.

25

до 25

преди 9 години

Голям *** а?

24

скрийте го тоя

преди 9 години

Бялата Златка е един неуспешен крадец на фотоапарати. И за това не става. Даже *** ще го освиркат. С тези просташки номера не мой се пласира никъде. Само излага България и своя работодател.

23

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен - 23 Болен не е сaмо луд,Навремето се казваше: "да, да, луд за пенсия".Сидероглу изглежда иска повече от пенсия.

22

Анонимен

преди 9 години

garvan na garvan oko ne vadi

21

Анонимен

преди 9 години

23 Болен не е сaмо луд, тоя е aбсолютно ненормaлен, бaрaбaр с " публикaциите" му. Дори сaмо дa ги прегледaш веднaгa рaзбирaш колко изкукуригaл е aвторa им!

20

Анонимен

преди 9 години

живее на квартира, щото е от ямбол и мрази софето.

19

Анонимен

преди 9 години

(луд) е Сидеров,че вмето като Бб да прочете само Винетуу,ами освен че е чел много книги сам е автор на такива и много и публикации.(луд) е Сидеров,че докато останалите днешни евро-аталнтици на времето всички за лична изгода са били или сътрудници на ДС и членове на БКП,то Сидеров не е доносник и не е членувал в БКП.Сидеров е и (луд),че за разлика от останалите политици с офшорки,милиони и палати,Волен още живее на квартира ,няма сметки в офшорки и не ползва служебни автомобили.Затова е (луд

18

ъаъаъ

преди 9 години

Сидерчо е в политиката благодарение на мангизите на чича си путин и ердоган!

17

Анонимен

преди 9 години

Поправка. Книгите г-н Сидеров се казват "Властта на мама" и "Бумеранга на татко".

16

Анонимен

преди 9 години

Маските паднаха . Външния министър на Великобритания Филип Хамънд по повода започналите в Женева преговори по иранската ядрена програма заяви; От успеха на тези преговори зависи дали ще се разреши украйнската криза и въпроса със санкциите срещу Москва.. Това е положението всичко е заради ненормалниците от племето дето се самообяви за ,,избрано."" От тях е атаката срещу Сидеров който ги разобличи в книгите си ,,Властта на мамона "" икнигата ..Бумеранга на злото""

15

Наблюдател

преди 9 години

Дори 1 *** псевдоноционалист, просто хулиган неможе да осъди т.н. правосъдие в България

14

xxx

преди 9 години

Тоз ямболски психопат докога ще петни България???????