26

ognyanz

преди 9 години

Горанов представи неумело заема, но това не ви попречи веднага да го подкрепите. Нали тези допълнителни два милиарда евро над това, което има да се плаща по дълга, няма да ги плащате вие, а целия български народ. А някой ще прибере и комисионните от 4-те банки посредници. Има една стара поговорка, точно като за вас: "Сития на гладния вяра не хваща".

25

1

преди 9 години

цитирам едно изказване на рамадан кънев ,1милиярд заем който иска да вземе Орешарск,ще бъде катастрофа за България,сега рамадане с тези 16милиярда,сигурно ще бъдем в бразилски карнавал в български вариант на шопско хоро.

24

67801

преди 9 години

След 4години пак заем !!!!! После!?!?!?

23

Анонимен

преди 9 години

grajdanska voina tia ni kradat.zarobvat.

22

Анонимен

преди 9 години

Раданчо, каква посока правилна, какви пет лева?! Ти луд ли си бе ***?! Не разбра ли,че бококоп няма да прави реформи, а си купува 3 години рахатлък. За това ли ви избраха хората - са блеете като овци вместо да реформирате всичко и най-вече вас самите, защото сте достигнали отдавна предела на търпението ми. Търтеи нещастни! Недосегаеми мутри и мутреси. Калашник за вас! Час по скоро!

21

Анонимен

преди 9 години

Този заем е за оръжие. И понеже все едно, рано или късно истината ще изплува, стига сте ни балмосвали.

20

boko

преди 9 години

Скъпи бъп..ббългари,тоя заем ми требЕ,поннежЕ,колекционирАм,сериини номера на банннкноти,като саберЕЕм,целата коЛекциа,че ви дам и на вас.Между впрочем!Търса последнио серииен номер на евро или долар,иначе досега иам около 5млрд сериинИ номера,но последнио го немам.Който ми го даде че съм му много благодарен.Ваш БоОеико

19

Sunny ray

преди 9 години

Такъв огромен заем е не само необоснован с никакви точни дании и доказателства, но и неоправдан и означава "пир по време на чума", т.е. че управляващите се готвят да живеят на широко със заеми които отново ще плаща народа,който лукс при добро управление може да бъде осигурен само с 5 млд. заем. покриване на дефицитите от резерва, с програми за намаление на разходи и пестене от най-богатите, а не от най-бедните като напр.намаляване на лукс,коли на правителството и намаляване заплати на на енерго

18

Sunny ray

преди 9 години

От запада се взема винаги само това, което е удобно на политиците- защо не се взема модела за 10 кратно по-високи заплати, социално осигуряване, правосъдие и здравеопазване като западното?! Най-лесно се вземат огромни заеми, които не само не са обосновани и доказани, а многократно превишават действителната необходимост за покриване на заеми и дефицити- при 4,8 млд, дълг, който при това може да бъде разсрочен да се взема 16 млд, за да се покриват и дефицити, които може да се покрият с резерва.

17

Анонимен

преди 9 години

плащанията по заемите са планирани в бюджета за 2015. Всичко друго е желание на властимащите. А и ДПС винаги ще ги подкрепи, т.е. РБ се самоликвидира напълно с трохите, които ближе, за да подкрепи 16 млрд. заем. Едно не разбирам: защо 16 млрд., като може да са 32, 64, 128 и т.н. Няма пречка. Ние сме ги избрали. Не са ни наложени от великите сили и пр. оправдания.

16

хомогербераст

преди 9 години

Радане,винаги съм те смятал за по-*** от бащицата ти Костов...онзи поне като видя дебелия край и се оттегли а ти продължаваш да си ровиш зурлата в работи,които не са тебе.....

15

Анонимен

преди 9 години

Радане толкоз сте прости че няма до каде.Ми не усе6татели че гн Борисов иска дасе откажете и да се отиде към нови избори бе глупчо.За6тото всичките малки партиики 6те увиснете като РЗС.

14

Скачаща ГЪСКА за 1лв

преди 9 години

Ех Раданчу майнаЗАЩО1 милиард е много - белият автобус пред народното събрание16 милиарда е НИЩОА 4 милиарда са за ЕЙ ТАКА?ВИЕ *** сте голяма работа?

13

:)

преди 9 години

така е за въоръжаване е ...ще купим 2 самолета и 3 танка и елате ни вижте как ще прегазим Русия ! Номер 11 , пий си редовно хапчетата и не коментирай.

12

:)

преди 9 години

хем искате пари, хем не работите , хем се радвате на гърците че живели от заеми....знаете ли какво искате и накъде отивате....Булгаристяния...

11

Анонимен

преди 9 години

Този селски бакалин кога свали каскета и молива, дето го държеше на ухото си, кога стана държавник!!! Радане, и бебета вече разбраха, че заема е за въоръжаване!!! И не го искаме! Като са толкова ларж американците и ползват земята ни за бази безплатно, да доставят оръжието безплатно! Иначе какво излиза - болен здрав носи, малка България ще носи на гърба си САЩ.

10

хм

преди 9 години

това да четеш обяснение и пак да не ти стане ясно защо са тези 16 млрд или трябва да си платен *** или *** като гьон. иначе тези 4 млрд над заема за връщане на дълга не трябва да се изразходват докато няма реформи.

9

Анонимен

преди 9 години

Радане, нали уж беше представител на десните избиратели. Защото никак не ми звучи дясно да се изтеглят 16 млрд заем, който да изплащат и правнуците ни. Е, нашите, не вашите. Или и ти си десен, колкото Мутрата популист.Пуста властчица, даде ви два три министерски поста и станахте за смях, и ти, и БокЛукарски и *** Москов.

8

дядо Мраз

преди 9 години

Демек да разбираме - Горанов не успя да излъже, направете ме мен министър, да мога да ви лъжа по-добре.

7

Наивен

преди 9 години

Анонимен-чо дай поне един път направи усилие да напишеш нещо отговорно и конкретно, инфантилните ТИ напъни будят само отвращение даже вече и към медията, в която досаждаш ежеминутно.....жалко за ДНЕС