84

соца идва в нова фор

преди 9 години

май на повече хора им става мъчно за соца, тогава имаше държава която да мисли за всички тези проблеми които демокрацията поражда!

83

42

преди 9 години

ДО ПОТОМЪК НА АСПАРУХОСВЕН, ЧЕ СИ НЕГРАМОТЕН, ДАЖЕ НЕ МОЖЕШ ДА ПИШЕШ И НА БЪЛГАРСКИ. И КАТО НИ АСИМИЛИРАТЕ, КАК ЩЕ ИЗУЧИТЕ ХОРА ДА ВИ УПРАВЛЯВАТ. ЗАЩОТО КАТО ГЛЕДАМ ПОЧТИ НЯМАТЕ НИТО ИНЖЕНЕРИ, НИТО ЛЕКАРИ, НИТО ЮРИСТИ И ДРУГИ ХОРА С АКЪЛ. ТАКА ЧЕ СЕ МОЛИ, ТОВА КОЕТО СИ ПИСАЛ ДА НЕ СТАНЕ ВЯРНО ЗАЩОТО ПОСЛЕ ЗА ТРИ ДНИ ВСИЧКИ ЩЕ РУХНЕ И ЩЕ СЕ ИЗЯДЕТЕ ПОМЕЖДУ СИ.

82

читател

преди 9 години

"*** живеят в друг свят..." - да така е , светът на мръсотията, мизерията, неграмотността, болестите, заразите, кражбите, пиянството, педофилията, грабежите, побоите и много друго.Явно това ги устройва. Харесва им.Всички басни за интеграция рухнаха, първо те не искат с никого да се интегрират.И на нас не ни трябват. Най-добре е да си заминат за там откъдето са дошли. Може и в Европа.

81

лейла

преди 9 години

...да се раждат деца. За тях образованието няма никакво значение, важното е дъщерята и сина на 15 години вече да са задомени и да раждат, макар и бедни.Това е *** разбиране за живота. А проблема на българите е, че поставят парите и работата на първо място и жените не искат да раждат повече от 1-2 деца. По тази причина, съвсем закономерно и по законите на природата, след 30 години *** ще ни превъзхождат по численост.Не смея да прогнозирам що за общество ще бъдем тогава.

80

лейла

преди 9 години

Веднъж четоп интервю с един много беден ***. Та той каза така, вие сте роби, защото работите, а аз съм свободен, макар и гладен.И донякъде има право, вижте какви *** са 95% от сегашните работодатели. *** живеят в друг свят, те не мислят като нас.Ние ги мислим за ***, но ако живееш в техния свят и с тяхната ценностна система ще разбереш, че хич не са *** и са прави за себе си.Но е невъзможно да бъдат интегрирани, няма как, пак казвам, те си живеят в друг свят, където най-важното е

79

Георги Ламбуров

преди 9 години

Другарю *** Илиев ... цяла БГ знае че си милиардерНо не от строителния бизнес, както ти по *** лъжеш, а от организираната от теб мащабна *** инвазия в Северна и Средна Италия > женска, мъжка и най-вече детска проституция, просия, измами, кражби и т.н.Ти досега какво си помогнал на твоите събратя ? Нищо ! А настояваш ние бедните българи, да плащаме издръжката на 2,5 милиона ***. Ти точно затова искаш малолетни да раждат нещастни деца, които ти да експлоатираш сексуално.

78

Анонимен

преди 9 години

До ГУРБЕТЧИЯдреме ми къде си напуснал *** и ти като м.....те а 90 процента от тях *** да се направят и ще сме на бял кон

77

8

преди 9 години

До АнонименИМА ,ИМА-ТЕ ЗАПОЧВАТ РАБОТА В ОСМЪК НА 30 ФЕВРУАРИ!НО НЕ Е ЛУД,КОЙТО ЯДЕ БАНИЦАТА!

76

Анонимен

преди 9 години

Вчера около 200 *** в Ихтиман си говорят и се подпират на метлите ужким работят и за това взимат пари на наш гръб.

75

ген.Луков

преди 9 години

Абсолютно съм съгласен с изказването на гуспудин депутата,но има един лаф-"Хубава работа ама ***...".

74

Анонимен

преди 9 години

На 21 февруари, отбелязваме Международния ден на майчиния език /International Mother Language Day/. Празникът е посветен на опазването на езиковото и културно многообразие по света.

73

ebb

преди 9 години

той и самия илия илиев би работил,ама защо да го прави като си е намерил топло местенце и само дрънка глупости

72

Анонимен

преди 9 години

*** тябва да се научи да работи. И да се учи да работи.Аз повече няма да им плащам да живеят на гърба ми. Не съм им длъжен.И не избират мен, а някакви полуграмотни извратеняци, наречени "политици". Всъщност - безполови крадци и изверги.

71

Анонимен

преди 9 години

Чудя се кога *** ще станат мнозинство и ще почнат да ни дават "помощи". И дали? И как? Абе вие нормални ли сте?!!! Осигурили сме им хранителна среда да се размножават и да ни крадат!!!И да нямаме право да се противопоставим!ТОВА Е ГЕНОЦИД ЗА НАС!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

70

запад

преди 9 години

Кога?

69

До 69 (Край)

преди 9 години

Защо обществото да им е длъжно?!И без да им е длъжно, то им даде алтернатива, когато бяха докарани тук от съседни държави преди 40-50 години, без да сме ги искали. Откъсна се от нашия залък, за да бъдат осигурени жилища на новодошлите катунари. До този момент те знаеха само що е това живот под чергило в катун.Пак от нашия залък се откъсна, за да им бъдат осигурени работни места и постоянни заплати - за тях това също беше алтернатива.И какъв беше резултатът? Те не се промениха и сега ги храним

68

Анонимен

преди 9 години

Биха работили, ако има какво и ако могат нещо

67

Анонимен

преди 9 години

ВСсички сме граждани на една държава. Някой може ли да ми обясни защо да издържам друг, дето не ще да учи и да работи, а иска да получава помощи и да ме краде?

66

Анонимен

преди 9 години

За съжаление няма работа за висшисти, та камо ли за неграмотни аутсайдери... Но аутсайдерите гьонсуратски се бутат за помощи и правят деца на поразия, с цел подмена на населението на територията...Гадна работа. Не мислите ли?

65

Анонимен

преди 9 години

Проблемът с *** или т.нар.роми ще се реши,когато Законите започнат да важат еднакво за всички-от Министър Председателя,до последния голтак!Не ги уважавам особено,но не мога да отрека,че са прави когато казват: За милиони няма закони,за кокошка няма прошка!