104

Анонимен

преди 9 години

ии Българите не са цвете за мирисане 80% са бедни работят за 300лв налй всички сте с висше образувание за това работят в кенефите и Българите крадът и са мизерниии има много *** който живеят много по колтурно от Българите защо в Европа няма дискриминация защо само тук е така...... 2018 КАНДИДАТ ЗА ЕВРОПЕЙСКА СТОЛИЦА НЯМАМЕ КОЛТУРАТА ЗА ЕС СТОЛИЦАХААХА

103

атанас тодоров

преди 9 години

Пак говорите излишни приказки ! За толкова години не проумяхте ли ,че ако не се убедим държавата ще затъва ? На вас не ви харесва когато една партия иска равни права за живот и труд,а почвате с редовните клишета за ромите и се радвате когато дадена партия създава омраза в обществото.

102

Ivan Varna

преди 9 години

dokato delite BG ... i... CG..... nyama da ima prosperitet v Bulgariia...

101

danko penkov ivanov

преди 9 години

Zigani

100

анонимен

преди 9 години

всиъки в испания да берат ягоди

99

mp

преди 9 години

Като прочетох пак-разбрах.Бай ти Илия,да си ги вземе тия и да ги заведе да берят тютюн.,да види какво е мързел.пък и *** да се поомешат с техните моми.Белким се интегрират.Нали гласуват за вас?

98

mp

преди 9 години

Кога и къде ще работят,че нещо не разбрах?/

97

Майката Ситрака

преди 9 години

Ще работите , ама нанай !!! Чорафте е по-лесно !!! И да ви хрантутим,търтеи с търтеи !!!

96

Анонимен

преди 9 години

работа, бе, вие какво? тва не е *** традиция! ния сме тука преди ваште курм, ометаг и разни и никога не сме работили! чухтели по телевизора брат ми от полша, още тричетиресе годин и българия е наша!

95

реалист

преди 9 години

Eто този е един от хората, които насърчават ромските престъпления! Хора, като този им втълпяват, че законите не са за тях, те са привелигировани и тн.! Този няма място в Парламента!

94

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 57 Аз мога да мета улици, а твоите *** могат ли да лекуват хора??? 12 г. съм учил и специализирал, за да бъда лекар, докато *** лежат на моя гръб и на гърба на работещите и само се възпроизвеждат.

93

Анонимен

преди 9 години

90%? Нали ги гледахме по телевизията -накараха безработните *** да почистват улиците 14 дни за да им отпуснат помощите, те протестираха -искаха да работят само 1 седмица! Не им е изгодно, разбира се, има и такива, които учат, работят, отглеждат нормални граждани на държавата. Но болшинството предпочита да изкарва хляба си с просия и кражби. Няма какво да изкривяваме фактите -трудно се интегрират. Успяха ли да ги интегрират на Запад? Толкова години вече са там! Само строги закони са изходът!

92

Анонимен

преди 9 години

ТОЗИ САМО ТОЗИ ЛИ ВИЦ ЗНАЕ .....

91

Анонимен

преди 9 години

Пременил се Илия, огледал се , e пак в тия.

90

Против

преди 9 години

Против ограничаването на социални права на българските граждани...и това се случва в най-бързо изчезващата нация в Европа!!!

89

пепа

преди 9 години

Дори и след време да ни надминат по брой, нищо няма да стане, защото те са *** а ние гостоприемик.Когато ти умре гостоприемника си търсиш друг, иначе и ти ще загинеш.Да се готвят големите ДЕМОКРАЦИИ.

88

Анонимен

преди 9 години

Дасикане Рома са спешен случай

87

MUTANT

преди 9 години

Държавата първо трябва да ги интегрира и образова , но КАК като Тодор Живков ги науче да крадът и злобеят , тоест Тодор Живков ги направи варвари и диваци

86

Анонимен

преди 9 години

*** и работа. гледам ги от балкона на булеварда даже и не могат да метат....

85

Анонимен

преди 9 години

Блок номер 20 в Ямбол...