10

До 4

преди 9 години

В демократичните страни няма никакви добавки, там хората са внасяли в пенсионни фондове и после според това което са внесли си получават парите. А такива като никога нищо не са внасяли, а сега реват, че са им малки пенсиите! Човек трябва от млад да помисли за старините си, а не да чака това да правят другите. В крайна сметка твоята пенсия идва директно от моя джоб, а ти ми се сърдиш, че ти давам малко - е няма такава наглост!

9

до 4

преди 9 години

ей,нагла пенсионерска ***,да си чувал,че в нормалните европейски страни вашите връстници са РАБОТИЛИ,не като вас дето крадохте като бесни и си клатихте краката,вземахте заеми за сметка на бъдещите поколения и плащахте със злато на СССР за охолния си,с нищо не заслужен живот и сега продължавате да смучете държавата с безбожно високите си пенсии,на две-трети от вас,изедниците,държавата субсидира пенсиите,за да гласувате,а сега кажи,къде има пенсии по-високи от осигуровките,които си внасял

8

друг пенсионер

преди 9 години

До пенсионер- да и те ще дойдат при нас ама те няма да са с пенсии около 200 лв и техните ще бъдат многократно по високи от нашите .

7

Анонимен

преди 9 години

До ууууууЕ добре де като не им дадат почват да ревът че не им дават,и излиза някой от Атака или БСП и казва че било геноцит а кажи на кой да угодиш.

6

Анонимен

преди 9 години

Боже и това доживяхме , организират митинг срещу руската агресия в България. Нали питахте къде са ония *** "красиви и умни"?! Ей ги къде са, отвличат вниманието на хората от 16-те милиарда.

5

пенсионер

преди 9 години

И ние бяхме като вас и вие ще дойдете при нас.

4

Пенсионер

преди 9 години

Би трябвало да има добавки за Великден,како и за Коледа имаше,защото това си е практика във всички демократични страни.

3

икономист

преди 9 години

Е другарю червен *** , когато БСП-ДПС тегляд милиарди заеми и дават великденски е хубаво , а сега когато ГЕРБ ги дава е лошо . Да ама не . Сега пенсионерите ще благославят Борисов . Айде чао и спрете да плачете.

2

Елемаг

преди 9 години

Откакто съм съзрял, само плащам десетки години!!Плащам за окрадени фондове,плащам за престъпна приватизация,плащам за 2 национални катастрофи.Плащам за деноминация,плащам за неизгодни договори,плащам да се учат някои на икономика и политика тепърва,палащм за партизански фамилии и мутренски такива и техните фамилии.Вменяват ми вина,,че съм българин едва ли не и нищо не работя за скромните 16 часа на ден!!!Какво да правим бе хора?

1

уууууу

преди 9 години

Бюджетен дефицит и теглене на дългове, но иначе има пари за добавки на пенсионерите:))) Ето това се нарича див ляв популизъм, подобен на гръцкия. Зимайте още милиарди, балъците са тук, за да гласуват и да ви избират и да плащат.