81

Анонимен

преди 9 години

16 млрд и лихва 10 % :) нема такава наглост, и как ще намалиш дефицита в бъдеще при такъв дълг и такива лихвени плащания,реално ако се пусне такъв дълг, само лихвените плащания по него за година ще са по 1,6 млрд лева

80

Анонимен

преди 9 години

Иска 16,после щом писка раята пада на 14,накрая и на 8 милиарда ще клекне то е ясно.Метода е мутренски.Замахва с бухалката и не те удря,защото себил смилил и ти определя таксата-рекет.Готов си да плащаш колкото каже само да не те удря,ама той си те удря по другия начин...

79

Анонимен

преди 9 години

ТОЗИ Е ПО-ОТВРАТИТЕЛЕН И ОТ ДЯНКОВ !

78

16 милиарда лева

преди 9 години

Гербавите ще вкарат тия 16 милиарда лева, от заема, в някоя банка като КТБ, и след това ще ги откраднат.

77

...

преди 9 години

На този Горанов, ДПС ли му казва какво да прави?...

76

МРАВКА

преди 9 години

ВИЕ СКЪПИ СЪНАРОДНИЦИ СИ ИЗБИРАТЕ УПРАВЛЯВАЩИ! КАКВО ИЗЛИЗА СЛЕД 25 Г. НЕГОДНО И ПРЕСТЪПНО УПРАВЛЕНИЕ? ПАРИ НЯМА,ЗА ПРИВАТИЗИРАНЕ ПОЧТИ НИЩО,ВСИЧКО Е ОКРАДЕНО.ПРОИЗВОДСТВО НУЛЕВО,НИКАКВО ЖИВОТНОВЪДСТВО,НИКАКВА ПРОМИШЛЕНОСТ. СЪС ЗАЕМИ НЕ СЕ ЖИВЕЕ,ТЕ ТРЯБВА ДА СЕ ВРЪЩАТ И В ПОВЕЧЕТО СЛУЧАИ ДВОИНО. СТАВАМЕ ЗАВИСИМИ ОТ КРЕДИТОРИ,А И БЕЗ ТОВА СМЕ КОЛОНИАЛНА ДЪРЖАВА. ИЗХОД НИКАКЪВ С ТЕЗИ УПРАВЛЯВАЩИ.

75

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 81Правилно.Който се интересува да види снимките от 1997 год.,Ще види заедно ,Костов (СДС), Доган (ДПС), Каракачанов (ВМРО), Анастасия Мозер (Земеделци ) ..

74

ОСТАВКА

преди 9 години

ОСТАВКАГолямото ужилване трябва да спре!ОСТАВКА

73

Виждач

преди 9 години

До какви лихви"В БНБ седи резерв от Евра срещу които БНБ печати левчета."А ЗАЩО ТЕГЛИМ НОВ ЗАЕМ С ЛИХВА, ЩОМ В БНБ СЕДИ РЕЗЕРВ :)))))))))))))))))))ВИЖ, НЕ Е ПРОБЛЕМА ЧЕ СИ ***, ПРОБЛЕМА Е ЧЕ ИМАШ САМОЧУВСТВИЕ! А ВСЕКИ *** СЪС САМОЧУВСТВИЕ Е ОВЦА, А ОВЦЕТЕ ГИ СТРИЖАТ, ДОЯТ И КОЛЯТ.ВИДЯ ЛИ КАКЪВ КОМПЛИМЕНТ СИ НАПРАВИ, КАТО НАПИСА ЧЕ НЕ СИ НАЙ-ПРОСТИЯ :))))))))

72

Анонимен

преди 9 години

Помощи от ЕС и САЩ- да, заеми - не.

71

Анонимен

преди 9 години

До икономистДа нямаше хляб защото зърното бе в частните силози които бяха собственост на СЕДЕСАРИ . А СДС се стремеше към властта защото идваше приватизация и трябваше да се направи прави от "правилните"хора. Вторият ешелон на БКП. А сега ни управлява трети ешелон на БКП . А да не забравя през 1997 год.на трибуните бяха заедно СДС и ДПС.Костов се скара с ДПС заради Девин,ама това е друг разговор.

70

РБ

преди 9 години

Има ли любов на този свят?Ако има,за какво ни е тази проклета политика?Ами мисля че има любов и то красива!Да,бе!

69

anonimen

преди 9 години

to neznam druga darjava da vzema zaem kolkoto van6niq i dalg ,baxsi,da go platqli stariq i kvo dali 6te go platqt dali nqma ma i dvata ima 7 liliona prostaci deto 6te o pla6tat

68

какви лихви

преди 9 години

До ВиждачТи не си виждач,а кьорчо.Какви лихви плащаш не ми е ясно,вероятно си откачил от някой заем и дрънкаш глупости.Естествено,че не съм най-умен,но не съм и *** какъвто ме изкарваш.Когато се въведе борда се зададе курс към Марката и после се превалутира в Евро.В БНБ седи резерв от Евра срещу които БНБ печати левчета.Повече от колкото сатам няма право да печати спрямо курса

67

Анонимен

преди 9 години

МАха се Плоският данък за фирмите и се Копира корпоративния данък на Германия!О, чудо в хазната влизат 30-35 милярда ? без лихви и комисионни!Е мутрите няма да държат на паркинга в Цюрих най-новото Бентли, за да ходят на ски от летището,Но пък ще се раздвижи Бг икономика!

66

Анонимен

преди 9 години

ВСИЧКИ СА ЕДНАКВИ НЕ САМО ГЕРБ АМИ ВСИЧКИ СА АБСОЛЮТНО ЕДНАКВИ . ВЛЕЗАТ ЛИ ВЪВ ВЛАСТТЗА 4 ГОДИНИ ИЗЛИЗАТ МИЛИОНЕРИ А НАРОДА УМИРА ПРАВ !

65

Анонимен

преди 9 години

5-6 милиарда лева още не се събрани от КТБ нито се правят опити да се съберат от крадците и банкерите. ВЕИ източват НЕК с нови дългове за сметка на държавата,

64

Анонимен

преди 9 години

До ИСТИНАТАПрав си! Този на снимката бе зам.министър на Орешарски при правителството на Станишев, зам.министър на Дянков. Та наистина си е "наше"момче.

63

икономист

преди 9 години

Като чета другарите червени *** как преливат от мозък се питам : - защо при управлението на БСП-ДС държавата фалира два пъти. Забравихте ли , че при Луканов и Жан Виденов нямаше хляб по магазините . Хора с малки деца се чудеха как да ги изхранват и това в 20 век . Айде махайте се от България и заминавайте в Северна Корея .

62

Анонимен

преди 9 години

До финансистТи си финансист толкова колкото аз съм Обама. Но явно издаваш мечтата си да грабиш поне колкото комунистите.