101

Маги

преди 9 години

Направете истински реформи. Намалете администрацията. Намалете разходите във ведомствата. Намалете си заплатите. Решете ромския проблем - образовайте ги и им спрете кранчето за помощи. Не източвайте здравната каса - финансирайки частните болници. И най-важното: НЕ КРАДЕТЕ!И тогава искайте заеми, ако има дефицити.

100

Достатъчно търпяхме

преди 9 години

Трябва да знаете , ако не знаете де , че куршумите да го изчистим тоя продажен политически елит ще излязат по евтино на държавата от новия дълг който се канят да лапнат !

99

Февруарска оставка

преди 9 години

Абе къде е Баце? Още ли не подал оставка? Ами платената мрежа? пффф

98

Анонимен

преди 9 години

А ние си мислехме че Дянков е лош финансов министър. Оказа се че има още по-лош вариант.Имало голям дефицит! Ами намалете разходите на управляващите и няма да има дефицит.

97

Анонимен

преди 9 години

И тия се изложиха , още не минали 100 дни във власта и нов дълг и увеличаване на данъците. Направете икономика, раздвижете производство и пазари, спрете сивата икономика, намалете администрацията - нали обещавахте и ние ви повервахме, още намалете излишният лукс на власта,вижте далаверите с ДДС -то, кой ли вече не го прави,колко фирми дават печелба в тая държава, кражбите на всякакво ниво дали са от ваши хора или не, проекти и асфалти, иначе идва следващият.

96

Анонимен

преди 9 години

Тази малка тиква иска да върви по пътя на голямата, да стане милиардер. Може и да стане но ако Голимия Тиквок подаде оставка и лапкането ще секне. Но Големият няма да подаде защото няма да има власт и сигурност. Той е накрал достатъчно но ако не е премиер и сигурността му отива на кино. А руснаците са му дали ултиматом да върне откраднатото от Южен Поток иначе ще има среща с Шефа.

95

ДО КОГА

преди 9 години

ПИТАМ ЗАЩО ГОРАНОВ Е ПОДПИСАЛ СПОРАЗУМЕНИЕ С БАНКИТЕ,БЕЗ РЕШЕНИЕ НА НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ,В НАРУШЕНИЕ НА ЗАКОНИТЕ.КОЙ ТРЯБВА ДА СЕ САМОСЕЗИРА ВЪВ ВРЪЗКА С ПОДПИСВАНЕТО НА "ТЕЗИ ДОКУМЕНТИ".ВСЯКО ДЛЪЖНОСТНО ЛИЦЕ ЛИ МОЖЕ ДА ПОДПИСВА ДОКУМЕНТИ И ДОГОВОРИ В НАРУШЕНИЕ НА ЗАКОНИТЕ.ЗАЩО ПРИЕМАТЕ ЗАКОНИ СЛЕД КАТО НЯМА ДА ГИ СПАЗВАТЕ.НИЕ ОБИКНОВЕННИТЕ ГРАЖДАНИ ТРЯБВА ЛИ ДА СПАЗВАМЕ ЗАКОНИТЕ.КАКВО НИ КАЗВАТЕ С ТОЗИ ПРЕВИШЕНИ ПРАВА,ОТГОВОРЕТЕ.....

94

Анонимен

преди 9 години

НЕ ЗАЕМЪТ ДА БЪДЕ НАМАЛЕН ,А ВИЕ ПОЛИТИЦИТЕ ДА БЪДЕТЕ НАМАЛЕНИ, ДА БЪДАТ НАМАЛЕНИ ЗАПЛАТИТЕ ВИ РЯЗКО, ДА СЕ ПРЕМАХНАТ ПРЕВИЛЕГИИТЕ И НЯМА ДА ИМА ДЕФИЦИТ. АМА НАШИТЕ ПОЛИТИЦИ СА С ГОЛЯМА ХАЛКА....ТЕ ИСКАТ ДА ЖИВЕЯТ КАТО АМЕРИКАНЦИ А 80 % ОТ НАРОДА ДА ЖИВЕЕ КАТО ПРОСЯЦИ И НА ВСИЧКО ОТГОРЕ И ДА ИМ ПЛАЩА ДЪЛГОВЕТЕ !

93

Анонимен

преди 9 години

Време е да се подават оставки. Вие как мислите??------------------------------------Времето за оставки отдавна мина, време е за бесилки.

92

Анонимен

преди 9 години

Вас да ви няма продажни политици

91

vesko02

преди 9 години

Българина с пословичното си лицемерие и склонност към наместване и нагаждане ще намери начин как да открадне всички възможни пари които ще се появят и ще пита за още дори и да не му трябват

90

Анонимен

преди 9 години

До 99Всъщност приходи има, реално ежегодно в България се събират на 20 млрд лева от данъци, такси и т.н, и сигурно има още 5 млрд укрити и неплатени, проблема е че се харчат ненужно много пари за администрация и всякакви *** проекти, погледни например ние сем 7 млн а имаме 28 области, респективно 28 териториални дирекции на всякаква администация :) за сравнени Чехия е 10 млн и има 11 области

89

psv

преди 9 години

Със заеми и аз ставам за министър. Измисли как износа да е повече от вноса и ще си решиш проблема. Едно буре пълно с вода ако му махнеш дъното никога не можеш го напълни пак.

88

папатак

преди 9 години

изненада крадците сърцераздирателно реват искаме да ви похарчим парите за нашите работи а на вас ще ви обещаем големи работи що не сте съгласни да станем супер богати ако не сте съгласни бащицата тиква няма да е доволен и ще вдигне кръвно

87

Анонимен

преди 9 години

Боже и това доживяхме , организират митинг срещу руската агресия в България. Нали питахте къде са ония *** "красиви и умни"?! Ей ги къде са, отвличат вниманието на хората от 16-те милиарда.

86

Анонимен

преди 9 години

А защо има дефицит, защото няма приходи, а защо няма приходи, защото се провалят печеливши проекти и защото банда тлъсти и некадърни дерибеи са се настанили на високо и свинеят.

85

Анонимен

преди 9 години

Изобщо си правят каквото поискат, всички сме шушумиги ,защото мълчим.

84

Анонимен

преди 9 години

Това шушляче Горанов е едно ***....цвете!!!!!!

83

Анонимен

преди 9 години

Личи си че ББ е възпитаник на правешкия селянин, оня навремето ни зароби с 12 млрд $ тоя ни готви секира за 16 млрд лева

82

НИКОГА ВЕЧЕ БСП

преди 9 години

А га Орешарски мафиота изтегли 10 млрд. тогава не ривахти, а червени ***?