13

Крадлив ром

преди 9 години

До Анонимен-Това може да го каже само Народен съд и никой друг,защото те имат имунитет срещу такива като теб

12

баба попадия

преди 9 години

До Дедо поп - 19Политиците ни не са само невежи, ами са и алчни, крадливи, злобни, нахални, некадърни, че и неграмотни.

11

Дедо поп

преди 9 години

За България невежите политици са по-голямата беда от свлачищата.Затова предлагам на попската делегация, която ще ходи в Йерусалим за свещения огън, да се помолят Господу да ни избави не само от свлачищата, а и от тези политици,защото те нанасят щети за десетки милиарди лева- много повече от тези на свлачищата.

10

Джедай Мастър

преди 9 години

Пиша Да. Московски, да се осигури транспортът и там да се помолят да спрат тези свлачища, наводнения и бедствия _____А сега кажете, че не е държавник нашия ***!

9

роза

преди 9 години

Боко спазва Божиите заповеди."Когато дясната ръка дава,лявата да не знае що прави другата"Боко тълкува това правило по следния начин.Първо взима с дясната милиарди кредит от ЕС и после с лявата ръка ги дава (купува) оръжия от Америка.Не ставаш за политик. *** си с мир,докато все още можеш. Купиш ли оръжия с наши пари,за да се убиват други християни с закупените оръжия не ще откриеш жив светец,който да ти опрости този грях.Престани да изпращаш оръжия,военна техника и оборудване към Украйн

8

Безбожник

преди 9 години

Ако имаше Господ, Бойко Борисов нямаше да е министър-председател, а пациент на болницата на Четвърти километър.

7

герб

преди 9 години

Станете членове на Герб. Националната идея ще се въздигне, патриотизма ще постигне невиждани висоти, икономиката ще разкрие своят необятен потенциал, ще благоденствуваме, а ние, с умиление ще си спомняме за партизанските години в землянките.

6

Анонимен

преди 9 години

Когато нещо такова стане по негово време- това било Божа работа, когато стане при друго правителство- нямало било държава...

5

хо, хо, хо

преди 9 години

Селянино ХА-ХА-ХА, там където съм аз, от десетилетия ми е точно през оная работа кого ще сваляте и въздигате на власт в България.Но от написаното ясно се вижда ти от кои си, щом така яростно си се втурнал да сваляш герберастите. Но някои знаем и помним и комунистите колко бяха честни и почтени докато бяха на власт 50 години, че и след това... Явно прав се оказах - секнала ти е далаверката нещо... :)))

4

Добре, че е Господ!

преди 9 години

Той добре, че е Господ да пази България, че ако остане на нас ... Само за няколко години няма да има ни държава, ни спомен от съществуването и'!

3

наблюдател

преди 9 години

Човешката наглост и лакомия до това води. Дървената мафия и приятелчетата и от всички разцветки са готови и майка си да продадат за 30 сребърника! Седнете си на задниците и спрете унищожението на природата - иначе свлачищата и потопите ще станат ежедневие!

2

???

преди 9 години

Господ ни предупреди за свлачищата,а вас от Днес.бг, кой какво ви предупреди,та вече половин час не качвате никаква новина?И то по времето, когато имате най-висока посещаемост? Какво става?

1

знайко

преди 9 години

много ясно.господ е българин.