21

от Сидни Ав$тралия

преди 9 години

До ЛьольоАрее да го мисля уикенда докато се спускам в рифа с новата ми техника за подводно, щот сега съм леко bu$y at succe$$ а до тогава виж краставиците с Гергана да ги разправяш на *** покрай сергиятаДавам ти мойте 2 цента както се вика, да мислиш

20

Льольо

преди 9 години

До от Сидни Ав$тралия1 - ще чуваш шума от падащи дрехи и ще береш краставици, от големите, сорт Гергана.2 - не се знае колко жени ще бъдете там, ама и две да сте и най големите *** да сте - оправяй се ти с поколението което ще раждаш там.Аре ся ти мисли малко ;)

19

AAA

преди 9 години

ще се опитат ОТНОВО да населят Марс. Този факт обаче само броени хора го знаят,back to the past :D

18

от Сидни Ав$тралия

преди 9 години

До Ястреб Великолепнище пратят турчин на Марс за да продължат с опитите на Марс и може да се окажат успешни и да създадът цяла колония.А ракетата ще си я ползват за джамия

17

са

преди 9 години

*** не искат ли

16

Анонимен

преди 9 години

До 19,Благодаря ти за прогнозата на Марс!На марсианците мисля да занеса от зелевата чорба - с настъргана ряпа /бяла, черна, червена/, нарязан праз, ситно накълцан кисел зелев лист, пащърнак, настърган морков, настъргана ябълка; поръсено с червен пипер, полято с олио; за овкусяване - препечена лютива чушцица/комунистче/.И кило гроздова ракия - 46 градуса, да се почерпим с момчетата от Марс.

15

Анонимен

преди 9 години

На кой му пука.И без това ако въобще стигнат до 5 години са мъртви.

14

Анонимен

преди 9 години

Човечеството никога няма да напусне земята и да прави бази на луната на Марс.......справка,евангелие на Юда.

13

анонимен

преди 9 години

Атмосферата на Марс е изключително рядка: повърхностното ѝ налягане е едва 750 паскала (0,75% или 133 пъти по-малко от това на земното морско равнище). Тя се състои от 95% въглероден диоксид, 3% азот, 1,6% аргон и следи от кислород и вода. През 2003 г. по време на наблюдения от Земята е открит и метан потвърдено през март 2004 г. от апарата Марс Експрес.Това е поредният опит за експеримент на хора.До Марс за сега изпратени само апарати прочетете за Марс и помислете нормални хора ли са това?

12

На Марс

преди 9 години

Очертава се да падне ... 50 марсиански нюанса ...

11

Патиланко

преди 9 години

На Марс, обаче без ... бат Бойко! Официално съобщиха, че няма нито един българин от 100-те финалисти.

10

Анонимен

преди 9 години

Ако можеше целия парламент заедно с правителството да бъдат изпратени щеще да накара народа да изпадне в безумна радост. Да се помолим да стане особено ако Боцко е номер едно от изпратените.

9

Дедо поп

преди 9 години

А бе то оправихме Земята, та тръгнахте чада мои да оправяте и Вселената?Я си стойте тука и не оси.райте и другите красоти !

8

ХА ХА ХА

преди 9 години

А "нашето" синди от ав $$$тралия дали е одобрено

7

Tactician

преди 9 години

С години следа тоя проект, и забележете как всичко се превръща в реалност. Всички тези игрални филми за космоса ще се окажат напълно реални. Някои учени дори успяха да разработят Лазерния Меч, само че в малки размери... навремето изглеждаше пълна измислица, а сега... нещата взеха да си идват на мястото. "Мисия Марс", навремето УЖ беше измислица, а какво стана... 70% от филма сега става реалност.

6

х

преди 9 години

Ами тези хубавици докато излетят,че и да стигнат там,ще са бая дърти.Кой ще се прежали да им прави нови колонисти.Отиват си като пенсионери без пенсия ама на Марс.

5

Анонимен

преди 9 години

Само да не са окаже накрая, че са на почивка в пустинята Невада със скафандри...

4

Анонимен

преди 9 години

Само не разбрах ако нещо се обърка какво правим? Най-близката помощ е на няколко милиона километра в обратна посока... Или викате пращаме само половината балъци и чакаме да видим дали ще оцелеят.

3

знайко

преди 9 години

а нека стъпнат първо на луната.

2

*

преди 9 години

Ами да спрат войната в Украйна и да им се освободят средства