122

Анонимен

преди 9 години

До той До Украинец"Славната Украинска Армия":)))

121

той

преди 9 години

До украинец"Щатите скоро ще дадат адекватно оръжие на Славната Украинска Армия и тогава ще има много *** в плен-ще ги прекараме по Крешчатик!"Ха ха ха!!! Украинец, ти си голям оптимист! Или нещо ти хлопа дъската?

120

Ударничка

преди 9 години

Моята приятелка *** надмина себе си днес - в продължение на 2 часа се напъна и надраска цели две писания за планираното прегрупиране на любимите й войнски части, както ясно личи от предното писание. От настоящото не се разбира нищо или по-точно се разбира, че *** нищо не разбира какво става по света, камо ли в Украйна. Все пак, трябва да й се отдаде полагаемото, както едно време на ударничките, че се опитва с всички сили да изпълни петилетката за един ден. Мърдок, дай на жената медал.

119

Анонимен

преди 9 години

Под заглавието, снимка на войници на БТР или танк,все едно те си тръгват с техниката и въоръжението.Ама истината е,че са сложили оръжие и са се предали.Ми какво да правиме,живее им се на хорицата.Това беше условието да ги пуснат,щото иначе нямаше живи да излезнат

118

Аз съм прост...

преди 9 години

До Товa е сделкaтa !По скоро ДНР и ЛНР повече няма да хранят украина, американците няма да добиват в ДНР шистов газ, а опълченците няма да взимат Киев!

117

украинец

преди 9 години

До Андрей----------------Според военни анализатори--Русия може да издържи в една евентуална война срещу САЩ---ако е конвеционална--2 седмици ; ако е ядрена --2 дена.Допълват,че руските подводници въобще нямат да могат и да изплуват.Чудя се колко време може да издържи ако воюва с НАТО ?-Според военни анализатори--Русия може да издържи в една евентуална война срещу САЩ---ако е конвеционална--2 седмици ; ако е ядрена --2 дена.Допълват,че руските подводници въобще нямат да могат и да изплуват.

116

Анонимен

преди 9 години

До ukrainecЯ лъжеца пак се появи.Научи ли украинските закони ?

115

До Андрей

преди 9 години

Самолетоносачв Черно море не може да мине под мостовете в Босфора.Турците ги построиха достатъчно високи или по-точно достатъчно ниски.

114

Анонимен

преди 9 години

леле, този форум силно смърди на мръсни партенки.

113

Анонимен

преди 9 години

134 и 133, ама сте много ***. Като няма за какво да се хванете почвате с глупостите. Хайде не ги мислете.

112

ukrainec

преди 9 години

До До 149--------------Войски срещу Източна Украина изпрати джуджето ***-по точно диверсанти от КГБ.Те почнаха да убиват,грабят и да нападат полицейски управления.Затова Киев изпрати войски-за изтребване на Путлеровите бандюги !

111

Анонимен

преди 9 години

"""И кои според теб са по-зле? Ако имаш впредвид ДНР и ЛНР, много се лъжеш. На техните територии са едни от най-големите машиностроителни и металургични заводи."""Драги, тези предприятия са губещи - нещо като нашето Кремиковци

110

До 149

преди 9 години

И ти бъркаш имената. Авантюрата е на нато-нациките. КОЙ ПОДПИСА НА 21 ФЕВРУАРИ 2014 ГОДИНА, КОЙ ОЩЕ СЪЩАТА ВЕЧЕР ПОДПАЛИ СГРАДИТЕ, КОЙ ИЗПРАТИ ВОЙСКИ СРЕЩУ ИЗТОЧНА укруина? Правилно, говедарчетата - да плащат!!!!!

109

до 147

преди 9 години

И кои според теб са по-зле? Ако имаш впредвид ДНР и ЛНР, много се лъжеш. На техните територии са едни от най-големите машиностроителни и металургични заводи. И земя си имат. Само да си построят държава, ще бъдат по-добре от нас. А и Русия си е до тях. Ти тях не ги мисли. А колкото до пировата победа, това се отнася до потрошенко. Той си въобрази, че е хванал Бога за рогата когато стана президент. 100% съм сигурен,че се чуди как да се измъкне без да го претрепат. Затова семейството му вече избяга

108

Анонимен

преди 9 години

До 148,Ако не си разбрал, основните пазарлъци на преговорите Минск-2 бяха кой да плати за военната авантюра на *** в Украйна.

107

Анонимен

преди 9 години

"Порошенко: идет плановый отвод войск из Дебальцево, выведены 80% личного состава "А по план кога ще се изнесат от Киев?:)

106

До 134

преди 9 години

Глепак, хората започнаха да се връщат даже след първото "примирие", през декември.Започнаха ремонтите и строежите. Но укро-нациките пак започнаха войната. Ти не ги мисли, дай Боже да има мир, те ще се оправят. А и братската Рус ще помага, не се съмнявай. И скоро ще запушат устата на бандеровците, които вдигат всички цени, данъци на 200-300%. Ти по-добре питай как в куев ще оживеят, ето там ще почне следващия погром.

105

Анонимен

преди 9 години

Я сега да видим, кой губи и кой побеждава. Това не ми прилича на победа - победителите са по-зле от победените. Има си израз за такава ситуация - Пирова победа (имало на Балканите един цар Пир, който е воювал срещу Рим, ... и т.н. и т.н.)

104

bojinkata

преди 9 години

Пораженко витае в друг свят!

103

Анонимен

преди 9 години

Кремълските касапи сега са в шах - единственото което могат да правят е да леят кръв, но лошите европейци им отнеха това изконно право.