23

сергеевна

преди 9 години

ВЕЧНА СЛАВА НА БАНДЕРОВЦИ,ВОЙНИТЕ НА СВОБОДАТА!

22

Анонимен

преди 9 години

Бългрия ще увеличи данъците на руските имоти.След тая агресия от страна на Русия и политиката на реципрочност на Путин това ще е първата адекватна стъпка.

21

Анонимен

преди 9 години

Пука му на Путин за нас.Какво го интересува,ще дойде и ще ви изкопае дупки за нефт и газ ли ?Добре са му дошли подръжници от соца,така си прокарва интересите.

20

Красен

преди 9 години

Интересно колко лиса хилядите руски войници заградили така 8,000 украински,че да не могат да се измъкнат ? Ако не са руски какви са ?! Вероятно не са от Танзания или Ботсвана?! Ако и такива не са ,излиза,че всичкото народ в Донбаския край е войник?! А да не говорим за оръжията,с каквито може да разполага само редовна армия?! Крадецът вика - дръжте крадеца!

19

ha ha

преди 9 години

Къде беше "съветът за сигусност" когато бомбандираха Сърбия, а? А сега много са се загрижили за старна извън ЕU, Много сте елементарни, децата от детските градини ви разбраха кой стои зад това.

18

Я Русский

преди 9 години

Египетските власти обмислят да удължи отмени визовия режим за събиране на туристите от Русия за летния период, съобщи представител на Министерството на туризма на Египет Мухамед Салем.Сред одобрените решения на Министерството по туризма заслужава да се отбележи, че на територията на Египет, руснаците ще могат да заплати цената в рубли. Египет вече се подготвя за туристически сезон. А България?

17

Анонимен

преди 9 години

до 17 На вас все някой ви е виновен.САЩ ли са виновни за мизерията тук ? Те ви окупираха и сринаха икономиката.Простотията и пропагандата , те ви заробиха.

16

Я Русский

преди 9 години

"Да, аз сосалЮ но след това с тези пари си купих броневики в Англия! А Порошенко в Минск просто така смучат!" - Олег Ляшко, депутат на Върховната рада на Украйна.

15

Я Русский

преди 9 години

"Бащата "киборга" с Тернопольщины, забиравший при Захарченко своя син, изброени лечение момичета в болница в Донецк от 30 000 рубли". Останаха още хора в Украйна.

14

До 14

преди 9 години

Тръгнал си ама към тоалетната щот току що си хапнал.Нищо няма да събереш защото нямаме партийни книжки. Просто сме против агресията на САЩ и против престъпното управление на Украйна. Внимавай да не се окажеш без хартия че нали знаеш за къде си тръгнал.

13

Я Русский

преди 9 години

"С оръжия, ние ще дойдем в България, и пътниците му ще тръгне. Сега вече армия не е същата. Ние прилагаме оръжие, и вие нас не се убеди в това, че ние ще се измъкнаха Крим някак културно. Трябва да е запишем всички", - казва Бреза." В Украйна няма фашисти?

12

Анонимен

преди 9 години

до 12 Тръгвам,ще ви събера пенсиите и партиините книжки , а вие чакайте братушките те освобождават трайно.

11

До 7

преди 9 години

Хайде събирай си багажа, стягай куфарите и отивай пръв доброволец да се биеш за фашистите на Порошенко. Тръгна ли ?

10

Анонимен

преди 9 години

Браво ,Северна Корея 2 ,Донецка Народна и Луганска Народна , еххх тоя народ дочака освободителите си.Сега се почва Бургаска Народна, Софииска народна

9

американски оръжия

преди 9 години

Армията на ДНР и армията на ЛНР срочно молят Педро Пороченко да изпрати нови танкове и американско оръжие в Дебалцево. За да могат опълченците да подновят старите си танкове с нови и най-сетне да пострелят с американски автомати.

8

споразумения

преди 9 години

Педро Пороченко лъже! ДНР и ЛНР стриктно изпълняват споразуменията от Минск. Там пише, че всички наемнически и чуждестранни формирования трябва да се предадат или да бъдат унищожени. След като фашистките банди не се предават, ще бъдат ликвидирани.

7

Я Русский

преди 9 години

"На изток към нас ще бъде отношението, че "там фашистите" и така нататък. Ние към това трябва да се свикне." - заяви депутатът от "Народния фронт" Юрий Бреза. Най-накрая сами си признаха, че са фашистите.

6

Анонимен

преди 9 години

Пращайте оръжия на Украйна.Пълна мобилозация в цялата страна.Вадете списък с доброволци от България за да защитят суверенитета на Украйна и ЕС .

5

ЕДИН БЪЛГАРИН

преди 9 години

Да бе "руски сепаратисти"ако аз се обявява против ДПС и защитавам цялостната територия на страната и аз ли ще съм български сепаратист? Тези боклукчави измислици ги пишете колкото да се намирате на работа.Нямате си и най малка представа какво е в Украйна и кой за какво воюва.САЩ са виновни за всички конфликти в днешно време.Америка е потъпкване човешките права, а сега се изтъква точно с товатова.Стига глупости ами се събудят от заблудата.Всички правителства служат за инструмент на САЩ.Измикяри

4

Анонимен

преди 9 години

Точно навреме - Дебальцево е превзето, нека премирието започне!