4

ETNA

преди 9 години

Обърках темата между тъпите реклами и тъпия кирилизатор :))))

3

ETNA

преди 9 години

При нас всички кучета са с чипове. Една колежка беше намерила куче преди време, и само за броени часове собственика се появил у тях да си го вземе... Впрочем, колежката ми е безумно смела, защото въпросното куче беше огромен пес.... Не знам с какъв акъл го беше прибрала вкъщи :)))

2

пожелание zoff

преди 9 години

Нали ако можехме поне в нещо да се обединим, сега нямаше да сме най-лошият възможен пример из цяла Европа по важните теми! Та ние винаги сме тарикати на дребно, от най-простоватите, които не си дават сметка защо не трябва да се прави така. Без да съм врачка мога да ти предскажа един разкол и бунт в новото ТКЗС. Целият ни проблем е в това, че не можем да се обединим. А усилията на хората с опит са в това да измислят още по-фин механизъм за манипулация. Аз не се надявам...

1

zoff

преди 9 години

Предлагам на всички ,,прецакани,,работещи хора да се обединим в едно ТКЗС по старо му и да подбием пазара на всички прекупвачи и търговци менте и Ви гарантирам всичко ще си дойде на мястото на 44год. съм от 21годишен работя в собствена фирма -дърводелец,какво ли не ми е минало през главата но това което се случва сега минава границите.