69

боц

преди 9 години

АНТИ"българчето", и пазртайгеносчето, номер 61, дава най-верен отгово, защо България винаги, пак казвам, ВИНАГИ, ще си остане в блатото и НИКОГА няма да достигне до Европа!!!ДОКАТО ИМА ПАРТИЙНО ДЕЛЕНИЕ ЗА НАДПАРТИЙНИ И НАЦИОНАЛНИ НАЧИНАНИЯ, ВИНАГИ ЩЕ СМЕ НА ДЪНОТО!

68

джото

преди 9 години

Интересно дали номера с немските вериги ще се повтори?Защо не направите поръчките само за български фирми които имат производство с топлоизолации,мазилки и.т.н????

67

Анонимен

преди 9 години

Ай и тия пари искат да откраднат

66

Анонимен

преди 9 години

PARITE SA ZA GERB,OSTANALOTO E DRAN-DRAN

65

Дръндер

преди 9 години

Дрън дрън - програмата е аналогична, анатомична, асматична и прочее глупости! Някой да и санира дебелите бузи на тая!

64

Марио

преди 9 години

Как може да се прави аполитична програма от политически ветропоказатели

63

Някой си

преди 9 години

Павлова брани и Бойко, кво да се прави това е любов и всички ние други ще плащаме и саниране и заем от 16 милиарда, само и единствено в името на любовта.Това е навремето един политик беше казал за електората си "те се като овцете накъдето ги юркам там отиват", та така скъпи гербери, не се различавате от този електорат малко като овчици станахте.И дупета нямате да излезете да стачкувате, щот ще има бой бой, туй да не ви е Орешарски, като се дерете пред парламента горкия се опитваше да работи.

62

Анонимен

преди 9 години

Бе подайте документи...то човек каквото сам си направи, никой не може да му го направи. НО! На утрешния ден Ушев Цецо ще със 16 апартамента, Цецка Винетката ще има 10 милиарда, Боко Тиквата ще е на малдивите, а вие ще имате нови 20 милиарда държавен дълг, който и правнуците ви ще плащат.

61

Анонимен

преди 9 години

До до руди 68Точно такива дето говорят че са данъкоплатци , като се провери се оказва,че не са внесли и лев в хазната.

60

Чавдар

преди 9 години

Целта на Герб с това саниране е да спечели изборите в големите градове. Виждате ги , че реформи няма да направят. Обявят неща , че ще правят, хората се вдигнат на протест и Б.Б. отменя например съкращаването на влаковете. Сакън да не би народа да ги намрази и гласува за другите. Само , че този милиард няма да ви стигне до никъде и в градовете ще ви намразят. Голям автогол ще си вкара Герб, като на Вуцов в Англия през 1966 г.

59

Анонимен

преди 9 години

Ти конкретно Румене - за който ти предложи повече.

58

BOC

преди 9 години

Успяха, защото си нямат ГЕРБ, БСП, ДПС и още много партийки и когато стане въпрос за нещо положително за нацията работят всички в една посока.А на оня с новата баня ще кажа, че неговата баня няма нищо с основната конструкция на сградата, тя е отделна вътрешна клетка и от нея никой не се интересува и няма да я обследва.

57

до 62

преди 9 години

Румене поздравявам те за градивната самокритика, няма да подаваме никакви документи, никой не вярва на шайката на Баце. Гледайте да оправите санировката на централния софийски пандиз!

56

Анонимен

преди 9 години

Обаче сме си *** и късоглед народ..... ето на, всички ги знаем, че на Баце шайката са шарлатани и гледат как да ни вземат апартаментите и да ни нахлузят хомота с непосилни заеми и дългове. Защото тогава гласувахте за тези престъпници?

55

Румен

преди 9 години

Тук се изказват уникални *** и завистници , не им обръщате внимание, приготвяйте си документите.

54

Българче

преди 9 години

Никога няма да съучаствам в далаверите и кражбите на престъпниците и българоубийците от ПП Граждани за анадолско развитие на България!

53

до 55

преди 9 години

Успяха, защото на власт не бяха доказани амфетаминови престъпници и рекетьори, като наш Баце.

52

Анонимен

преди 9 години

TOVA E POREDNATA SHEMA NA DARJAVNIA REKET.Na men mi otkazaha da mi snirat/ Ne sam bil v "grupata"

51

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 50 Vsichki shte plashtat za da moje darjavata da krade i na koito iska da dade. Darjavaat e rekatior za naroda. V protiven sluchai bezdeistvashtite nomenklaturchici sediashti na darjavnite stolcheta niama da imat kakvo da papkat

50

до дебелото Лили

преди 9 години

Лиляно, Павлова...... лепенето на изолация е толкова саниране, колкото Индира Ганди е мъж!!!!!