119

ДАН

преди 9 години

РУСИ -РУСНАЦИ................А ,НЕ НЕГРАМОТНИ....ПРОРУСИ...

118

Алекс

преди 9 години

Чакаме ги да влязат и в Киев

117

Toi

преди 9 години

До ТяI po tozi nachin Putin sytvori edna nova dyrzava - UKRAINA.

116

Анонимен

преди 9 години

Украинската редовна армия, подкрепяна от надрусани бандеровци-доброволци, с милиарди помощ от запада, с амрикански съветници и частни наеминици, с тежко оръжие и авиация не може да се справи с няколко хиляди опълченци, които до вчера са били учители, лекари и работници, въоръжени само с пленено украинско оръжие... Не може да се справи, защото опълченците нямат какво да губят - те защитават езика си, домовете и семействата си, а бандеровците са движени само от американските долари и неистовата си злоба към руснаците.. Браво!

115

украинец

преди 9 години

До Анонимен---------------------Пробитите *** според немски източници са вече над 20 000 и още ще има.Скоро ще се въведе военно положение и скоро Славната Украинска Армия ще получи адекватно оръжие от Щатите. Слава на Украина !!!

114

Анонимен

преди 9 години

Браво на руските "сепаратисти"!!!

113

Тя

преди 9 години

До украинецУкраински народ като еднородна единица не съществува и никога не е съществувал. На територията на Украйна живеят различни народи: руснаци, българи, татари, поляци, казаци и още много други по етнически произход. Украйна не е съществувала достатъчно дълго като самостоятелна държава, за да може да се обособи еднородна нация.

112

Анонимен

преди 9 години

СЛЕДВАЩИЯ СЛЕД ДЕБАЛЦЕВО Е ХАРКОВ,А НА ЮГ ЗАПОЧВАТ С МАРИОПУЛ ЗА ДА ОТВОРЯТ ПЪТЯ КЪМ ОДЕСА.КОЙ С РУСНАКА СЕ Е ЗАЯЛ ВСЕ БОЙ Е ЯЛ.

111

Анонимен

преди 9 години

Айде . И днес света намаля с няколкостотин окраински плъха.

110

Анонимен

преди 9 години

До украинец"Руския народ е азиатски а Украинския е европейски"Точно така! А американският народ е американски ! И за това е велик. А също така и японският народ е азиатски и затова не е велик. А най-велик е украинският европейски народ! Кога станахте европейци ,,кога почнахте да разбирате ... :)

109

Анонимен

преди 9 години

На Запад от р. Случ да вървят където искат. Останалото е Русия!

108

Анонимен

преди 9 години

Напред братушки, до пълна победа над фашизма ! Завъртете и към Бг. Тук нашите са 2000 само, преброихме ги при 300 дневнато разхождане

107

украинец

преди 9 години

До Анонимен----------Много бъркаш---Руския и Украинския народ са два съвсем различни народа събрани насила от комунистите в една ***-СССР !-Руския народ е азиатски а Украинския е европейски и оттам идват проблемите.

106

Анонимен

преди 9 години

Ами това е един народ разделен от комунистите както разделят българи и македонци а всъщност са един народ сега някои искат да изкарат че има и шопска нация същото е с Украйна и Русия

105

Бойко не Борисов

преди 9 години

Те са в Д,, ебалцево" от три седмици, сега просто са в центара.

104

украинец

преди 9 години

До Юсуф-------------Юсуфчо,Киевска Рус-това е Украина.А Русия има толкова общо с Киевска Рус,колкото морското свинче има с морето.

103

до 123

преди 9 години

Нормално! Ако им кажат, че има примирие, кой е луд да стои в обкръжение, а и тези които трябва да им кажат за примирието са офейкали.

102

Анонимен

преди 9 години

Захарченко е ранен при Дебалцево. Уж ръководител, а се вре сред куршумите.

101

Венелин

преди 9 години

Украинските войски въобще са пълна трагедия! Гледах запис с едни пленени войничета - те даже не знаели, че имало мирни преговори и примирие. Командирите им избягали и те останали без храна и муниции, докато ги пленили. Личи си, че евреите управряват в Киев...

100

Анонимен

преди 9 години

До 777gledah, na jivo ot tam, prokopite ili ukrainskite voinici dori ne sa znaeli che ima primirie a ot kiev sa gi lugali che pechelqt voinata i prosto ntrqbva da si sedqt tam, e da ama ne predadoha se momchetata i pro ruskite ili mestnite gi nahraniha i stopliha