9

Путлер

преди 9 години

да припомня на товарищите в посолството в София, да внимават и да не се издават с коментарите си че са руснаци, в българския език се ползва "Ъ" а не "Ь" и няма обратно "е"

8

Анонимен

преди 9 години

Вън НАТО от България!

7

Анонимен

преди 9 години

Пак, че кремълският терорист има приятели....

6

Циганин

преди 9 години

Що критикуват Путин западните медии -значи изпитват респект към него .

5

:)

преди 9 години

"Около 2000 души демонстрираха снощи в центъра на Будапеща...."Малко са, защото унгарските "красиви и умни" не кълват на по-малко от 100-150 евро, за да станат протестъри. Ако беше в Бантустана, със същите пари НПО-тата щяха да съберат поне 15 000 "антипутинисти".

4

ИСТИНАТА

преди 9 години

Лидерите на Унгария, Сърбия, Словакия и Чехия играят двойна игра------------------------Нищо подобно...просто защитават националните си интереси--това е истината.

3

Анонимен

преди 9 години

Как САЩ подпомогнаха България? За тия години да имаше една изгодна за България инвестиция? Изкупиха заводите ни на безценица и изнасят всичко навън. Изкупиха 2 ТЕЦ-а с любезното съдействие на български продажници. Инсталираха си военни бази, продават чупени джипки на българската армия и всичко това в името на "партньорството и евроатлантическите ценности". А като заговорихме за БА, тя вече не може да напълни един стадион

2

Анонимен

преди 9 години

Лидерите на Унгария, Сърбия, Словакия и Чехия играят двойна игра-----------Лидерите им си гледат интереса, а не правят поклони пред американското посолство от сутрин до вечер, както някои други лидери

1

Анонимен

преди 9 години

Ей ама днес както се го подкарали тоя Путин, бил крадец, откраднал Русия, тиранин, окупатор.. Аман от двойни стандарти. Вместо ние да мислим как да вземем най-доброто от двата лагера, винаги се отдаваме напълно на единия, в случая САЩ. Под отдаване имам предвид така както леката жена се отдава на всеки ухажващ я господин.