69

БОЙЧО

преди 9 години

До Хммм : ЗАЩО , БЪЛГАРИЯ ДА НЕ РАЗЦЪФНА СЛЕД ВЪВЕЖДАНЕТО НА КАПИТАЛИЗМА / ДЕМОКРАЦИЯТА ДЕ / ? ТАКИВА ДЕМАГОГИИ И ЛЪЖИ ,КАКВИТО ИМАШЕ СЛЕД 1989 Г. ТУК ПРИ НАС ,НЯМА ДА СЕ ПОВТОРЯТ НИКЪДЕ ПО СВЕТА ! Е ,СЕГА БЕЗХАБЕРНИКА ДОПУСНА ЛИКВИДАТОРИТЕ НА БЪЛГАРИЯ ПАК ДО ВЛАСТТА ,НО ТОВА ЩЕ МУ ИЗЛЕЗЕ СКЪПО И ПРЕСКЪПО ! ЩЕ ГЛЕДА ПРЕЗДЕНТСКИЯ СТОЛ ПРЕЗ КРИВ МАКАРОН !

68

МИНЧЕВ

преди 9 години

До СПРАВЕДЛИВ : ТОЛКОВА СИ ПРАВ , ПРИЯТЕЛЮ ,ЧЕ НЯМАМ ПОВЕЧЕ ДУМИ ДА ИЗРЕКА ,ОСВЕН ЕДНО БЛА-ГО-ДА-РЯ ! ТИ СИ БЪДЕЩЕТО НА БЪЛГАРИЯ ,А ОТ ТАМ И НА СВЕТА ! ТОВА Е !

67

ВЕСО

преди 9 години

ПРАВИЛНО СТЕ ПОСОЧИЛИ ,ЧЕ НАРОДИТЕ /НЕ САМО В ЕВРОПА / АНАТЕМОСВАТ АМЕРИКАНСКАТА И ЕВРОПЕЙСКАТА "ДЕМОКРАЦИЯ " ! НАРОДЪТ НА БЪЛГАРИЯ СЪЩО ВЪЗСТАВА СРЕЩУ ПРЕСТЪПНИЦИТЕ НА ДВАДЕСЕТИ И ДВАДЕСЕТ И ПЪРВИ ВЕК -УБИЙЦИТЕ НА МИРНИ ХОРА И НАРОДИ ,САЩ ! ЧАКАТ НИ ИНТЕРЕСНИ ГОДИНИ ЗАНАПРЕД -ЩЕ ВИДИМ КАУБОИТЕ НА КОЛЕНЕ !

66

муспи

преди 9 години

Пътят към Русия се пресича от еврейската чума. Ние с нищо не се противопоставяме на "нашите" правителства от ***-лакей! Наистина гласовете се броят от евреите, но може въстание, крещенето по улиците не им пречи, то им е изгодно.

65

Анонимен

преди 9 години

Да бъдем умни и разумни Защото идват тежки времена Ванга ни е дала напътствия преди да умре Същите напътствия е давала някога на цар Борис за да не вкара България в ъв война с Русия Величие и помощта на тази държава за нас за в бъдеще ще дойде пак от там Какво ни чака не знам Но Ванга както и Едгар Кейси утвърждават едно и също Аз не искам война за мен и децата ми По техни предсказания да и на други подобни ще ни спаси както и цялата Европа само Русия Какво ли ще стане

64

олт

преди 9 години

Единия е бизнесмен другия сталинист по неговите собствени думи. Та за какво приятелство става дума.

63

Симо

преди 9 години

В диалога който водят /на снимката горе/ Путин го пита: Ще се предавате ли или да пускам доброволните от рядници?

62

681

преди 9 години

Мдааааа,ясно е че ес-а ще бъде превзет и разрушен отвътре,друзья!Геният Путин му е чел съдбата!Чакаме резултати до някоя година.

61

границата

преди 9 години

Не пускайте хора под метър и двайсе в ЕС, връщайте ги още на границата.

60

сова

преди 9 години

Когато ББ преди изборите ходи в Америка там го попитали: след като станеш министър председател каква икономическа политика ще водиш? каквато кажете отговорил ББ

59

дядомраз

преди 9 години

Подкрепата за Русия не се дължи на идеологически коктейл,а на превръщането на коктейла в главите на много европейци ,в ум. Путин има много повече почитатели по света,отколкото Обама например и отколкото *** може да си представи.

58

взгляд

преди 9 години

четете и мислете сериозно тенденцията е вече ясно очертана РУСИЯ мощно възвръща позициите вижте гърция унгария след украина вече процесът ще става неприлично ускорен нии сме наи лесни с мощното руско присъствие по морето полека корумпираният ни елит ще се изрусофилчи като усетят накъде духа вятърът засега е още само леко течиние

57

Анонимен

преди 9 години

Човек непрекъснато се развива и в един момент разбира че на ЕВРОПЕЙСКИЯТ МУ Е ПРЕЗоная работа как живеят хората в БГ !Ами и на мен ми е през *** за ЕС и затова обичам РУСИЯ !!!

56

Хммм

преди 9 години

Нищо хубаво не чака Унгария, ако този е такъв лилПутин какъвто го изкарват

55

СССР и НРБ вечна ДР

преди 9 години

Не е ДВОЙНА ИГРА а е ЛЮБОВ по СТРАНАТА която изкопуваше всичките *** от ПОЛША,ЧЕХОСЛОВАКИЯ,СЪРБИЯ,УНГАРИЯ,РУМЪНИЯ,БЪЛГАРИЯ и в замяна даваше ГОРИВОна преферинциална цена ! Сега няма кой да копува от БЪЛГАРИЯ цигари РОДОПИ,СТЮАРДЕСАСЛЪНЦЕ,АРДА защото всичи пушат МАЛИБОРО ... ХА ХА ХА Ардата беше по добра от сегашното БОРО *** Я НЯМА ВЕЧЕ ДРУГАРКИ и ДРУГАРИ !!!

54

Анонимен

преди 9 години

Не е двойна игра. Нарича се съблюдаване на национален интерес. Нещо непознато за нашите политици и клакьорите им, като цитираните тук.

53

Анонимен

преди 9 години

Снощи едвам 1500 платени соросоида излязоха на протест в многомилионна БудаПеща,в същото време с онилвид един от лидерите на така наречената опозиция на Орбан по телевизията констатира,че подкрепата в Унгария за орбан била все така голяма сред населението.

52

Анонимен

преди 9 години

*** ТРИПОЛОВИ ШАРЛИТА ПУТИН СИ ИМА ПРИЯТЕЛИ И ТЕ САВСИЧКИ ХОРА ПО СВЕТА 97 % ОН НАСЕЛЕНИЕТО КОИТО НЕ СА ОТ ОНЯ САМООБЯВИЛ СЕ ЕЛИТ И НЕГОВОТО ПЛЕМЕ ДЕТО СЕ САМООБЯВИ ЗА (ИЗБРАНО).///А МЕЖДУ ДРУГОТО ДЕБАЛЦЕВО ПАДНА ОПЪЛЧЕНЦИТЕ СА ОТ ОБЯД В ГРАДА.

51

A

преди 9 години

Двама пътника.

50

Анонимен

преди 9 години

От кога да си гледаш интереса и да не се връзваш на мераците на краварите стана "двойна игра"?