28

видинчанин

преди 9 години

При нас парите за тоя цикъл били 90 милиона.Ама били......,а колко са останали?Видин изглежда по зле и от сръбските градове по време на бомбардировките през 90-те години.Сърбия 10 години воюва с НАТО и пак е по добре.

27

към полтиците

преди 9 години

Море дано сега като почнат предизборните агитации някой от вас да има късмета да катстрофира някъде из северопропадналият край.А тетия дето вие им затрихте животеца мноооого ще има да ви благодарят ако ви видят преди да са дошли полицаите да ви опазят от народната любов.Добрият български политик е само оня от долната страна на тревата.Без охрана вие не смеете и носа да си покажете тука в северозапада.Поне не ни лъжете взел ви дявола!

26

безпартиен

преди 9 години

Във Видин там дето разкопават не асфалтират.Има улица дето 2 години стои разкопана.Около Кауфланд имаше едни огромни изкопи в които паднал човек,счупил си е крак и се е влачил по корем за да излезе от изкопа.Така е бил забелязан и се е спасил!Такива управници са,че думи нямам.Тук сме като във филм на ужасите.Поне да не ни лъжат,че ще правят нещо тези от снимката!На български политик не вярвам-каквото каже,че ще направи все обратното става.

25

Дочоолу

преди 9 години

До КостоолуЗаминавай бе!Давам те на Сърбия ама си взимам Гърция и Турция.

24

видинчанин

преди 9 години

25 години унищожение това е нашата история.За 25 години от България са избягали 25 процента от хората и.И то хора който бяха в активна възраст.Образовани можещи,знаещи,но останали без работа.През цялата ни история не е имало такъв период за четвърт век да са избягали четвърт от хората.Толкова големи загуби не е имала Германия и през 2-те световни войни взети заедно.И сега ще ми говорят за възстановяване???Поне да ни оставят да умрем на мира друго не искаме-да не идват ни преди ни след избори!

23

виднчанин

преди 9 години

Затова пък си имаме сериозно биологично оръжие-кметът Герго Гергов.Ако само за месец стане кмет на София е те тогава ще има да видят софиянци кон боб яде ли!Само за един месец София ще е станала по бедна и от Видин.Не,че Видин ще забогатее само искам да кажа,че Герго като кадър на БСП е опасно кадърен.Който не вярва да дойде във Видин и да види опустошението дето цари в града ни.Направо все едно,че виждате Хирошима на 7 септември 1945-та-тоест един ден след взрива!Тържество на БСП кадрите.......

22

видинчанин

преди 9 години

Както и предишните така и тези от снимката няма да направят нищо за Видин.Хващам се на бас на 20 лева затова,че никой от тези тримата няма да донесе и една лъжица асфалт във Видин,та камо ли нещо повече.Видин е една икономическа пустиня.Със сигурност човек и в Сахара някаква работа би си намерил,но не и във Видин.Последният кмет ни го натресе БСП и той така разкопа града,че и след 1000 години няма да се оправи.Да направят тук един резерват-да идват от цял свят и да гледат как да не се управлява!

21

Пак ли?

преди 9 години

За пореден път... А и тя Куневица вече направи каквото може с АЕЦ Козлодуй. А, извинявам се ама тя тогава беше мадам "Йес". Смешници!!!

20

Анонимен

преди 9 години

Комуносоциалистите от Червения Общински съвет начело с Пламен Трофонов разбиха улиците във Видин за да откраднат парите на ЕС, отпуснати за Водния цикъл, който зацикли вече цяла година- хората си потрошиха колите от огромните дупки, но на червените не им пука, важното е че присвоиха милиони! Ако тия същите останат Видин загива в комунистическото блато

19

до предния

преди 9 години

Еми не е ли същото:) Бягат в знак на протест срещу властта в София за последните 25 години след 1989 г.

18

Анонимен

преди 9 години

Химко беше купен от Бориславова и Сибанк и после нарязан на скрап.

17

Костоолу

преди 9 години

Северо-западнала България е сръбска тритория и предлагам да е дадем на Сърбия да е оправи. А вие от снимката ...това не е лъжица за вашите уста-муцуни-само да лапат.

16

баце дако

преди 9 години

баце кви проекти кви пет лева, тука само *** народ!химко ли сакаш да ти пуснат?колко 50 души ша работат у него да трови целио градследващия път кат има избори нема да ми издигате БСП (40%) И ДПС (20%) и нема да са чудите що нищо не стаа тука!

15

до предния

преди 9 години

болшинството избиратели вече са емигрирали от северозапада и са отишли към ЕС и Софияне знам как ги преценяваш тия неща, *** си много не в час.

14

Анонимен

преди 9 години

Болшинството избиратели в Северозапада вече искат независима държава Българска народна република и да се освободят от робството на ЕС и София.

13

КОРПУЛЕНТНИЯ

преди 9 години

ЕДИН ДОБЪР ПРИМЕР ЗА МЕРКИ ПОДПОМАГАЩИ МАЛКИЯ БИЗНЕС ОТ ПОСЛЕДНИТЕ МЕСЕЦИ:ВЪВ ВСЕКИ ГРАД ОТ ОБЛАСТИТЕ ВРАЦА, ВИДИН И МОНТАНА РАЗДАДОХА ЛАФКИ НА ВСЯКА СПИРКА ЗА КОРПУЛЕНТНИЯ. ДЕРЗАЙТЕ МАЛКИ БИЗНЕСМЕНИ, НИА МИСЛИМ ЗА ВАЗЕ!!! ШВИ ИЗЕДЕМ СИЧКО!

12

турчин

преди 9 години

Какво правим в Североизтока. Безработица, разбита инфраструктура, ниски пенсии, проблеми в здравеопазването и образованието. Едно по печелившо земеделие имаше и него с промените в нормативните документи ще го съсипят, както направиха с животновъдството преди 2-3 години. Герберите не обръщат внимание на смесените райони. Правят постояни опити да подкупват продажни елементи от ДПС известни с некомпетентноста си и кражбите.

11

До плебса

преди 9 години

Смартфонно зомбирана ***, ще се подчинявате и ще роболепничите, като винаги!

10

Икономиката е ...

преди 9 години

... толкова важна за това правителство, че начело на икономическото министерство сложиха адвокат.

9

Чудесно! ...

преди 9 години

... Олигархията в Северозападна България ще се зарадва много! загубите от данъчните облекчения бедните ще платят двойно.