67

ognyanz

преди 9 години

Да се надяваш Бойко да поумнее, е все едно да чакаш налъм да цъфне

66

Скапан театър

преди 9 години

Да вЪ в профсъюзите яяяя. И вие сте една мафия. Как се казваше оня, предишния председател на КНСБ? Стана политик ,нали? Що ли ? Е, за това като румънците: с автоматите на барикадите, корумпираните в затвора, а най наглите на място.Те за това Румъния ни води пред ЕС. И там крадат и лъжат но и доста нагли вкараха в затвора.Профсъюзи....................да ви ..............

65

Анонимен

преди 9 години

Наистина е по модър и по възпитан от преди явно си е взел поука в народното събрание вече не върви като мутра бодигард , не се прави пред журналистите говоря не ме прекъсвай, има голяма промяна и ще си изкара мандата

64

djo

преди 9 години

Брей,и със какво показва че е по мъдър?А вече тегли по големи заеми,ясно.Тия са едни продажници,само знаят да дрънкат глупости и да си организирват разни семинари,на които хапка пийка и това е.

63

Анонимен

преди 9 години

Питам се редно ли е член на управителния съвет на холдинга "труд и капитал"или нещо такова да бъде предсетател на синдикатите и какво постигна като такъв за работниците

62

Как го правят ?

преди 9 години

Румъния: Корумпираните политици с ЕФЕКТИВНА присъда са толкова, че спокойно могат да основат затворническо правителство с премиер даже.А у нас? В нашата партия толкова сме честни, ама толкова сме честни.. но виж другите, лош до лош.Скъпи ми българино, не се ли усети вече, че ВСИЧКИ са мафиоти? Ама всички .ГЕРБ, БСП, РБ, ДПС, АТАКА всичките играят театрото.А български мошеник политик, няма и до ден днешен с ефективна присъда.Как го направиха румънците? Ами много просто: грабнаха автоматите и . Пак са по-напред от нас.

61

16милиарда кеф А

преди 9 години

Аман от слагачи на държавна хранилка ,този между другото много заприличва на Яне което води до извода за това,че Борисовата диктатура се завръща с пълна сила!Честито!

60

що е то синдикат

преди 9 години

То ако имаше синдикати в България минималната заплата трябваше да е поне 1000лв......Тия само чакат някой да им "кихне" и започват да си казват стихотворението. Голям фарс.....

59

КНСБ

преди 9 години

За 100 дни ние станахме по добри подлизурковци.То полза от нас няма никаква, ама как можем да лижем само....

58

Анонимен

преди 9 години

До бай Вълчо от ХисаряTO POSTAVI MAIKA SI ZA PLASHILO

57

бай Вълчо от Хисаря

преди 9 години

До пост 67 и бивш член на БКП/БСП и всички леви.тесни и обратни.____________Сега има сирене и кашкавал достатъчно.Нема нужда да ходите в шуматаХванете се на работа и работете здраво.От комунисти и *** и мързеливи ъкъл не искам.Имам 480 дка/ лозов масив и си правя вино.Ако си безработен , ела за плашило.То комунистите само за това стават.Но , християнин съм.Надница -1лв. на час.Ако си съгласен ще ти напиша мейла си.

56

Анонимен

преди 9 години

BOKO E PO-MADAR OT IZMISLENIA HRISTOS I MOHAMAD.SLAVA,GLORIA BOIKOBORISOV I OSADENIA ZVETANOV

55

Анонимен

преди 9 години

Много подходяща снимка за такова изказване.

54

55

преди 9 години

Единият *** хвали другия ***!

53

Бивш член на БСП

преди 9 години

бай Вълчо червено недоносено *** , можеш ли да ми кажеш човек колко е умен който е учил за копчетата на червената армия / Станишев / т.е. като тебе необразован. А колко беше умен бай Тошо правешкия овчар . Награда 1 месец няма да плащаш членски внос на БСП .

52

Анонимен

преди 9 години

Този синдикалист с ума ли си е или си е изгубил ума. Да хвалиш Бойко Борисов, премиерът на държава с минимална заплата 300 лв. и средна 450 лв. е подигравка с целия български народ.

51

бай Вълчо от Хисаря

преди 9 години

Някой колега от форума може ли да каже колко умен и мъдър може да е някой завършил в Симеоново.Награда 2л. хисарско мерло.

50

Анонимен

преди 9 години

Тоя на снимката от къде ли са го изтървали? Пък и се изказва.

49

икономист

преди 9 години

Другарите имат наглостта да говорят за пари , при положение , че техния Премиер изтегли над 5 милиарда и изчезнаха. Отделно окрадоха банка КТБ и там заминаха още 4 милиарда . Тези пари сега трябва да се плащат. Така , че наистина Борисов е добър Премиер защото още не сте арестувани .

48

Анонимен

преди 9 години

Пламен Димитров не е ли чувал,че от стар турчин ходжа не става? Или че вълкът козината си мени,но нрава не!