36

Анонимен

преди 9 години

Те 5000 човека загинаха, "безпокоят" викат..

35

Анонимен

преди 9 години

Путинистите трябва да бъдат взпрени с още санкции и модерно оръжие за Украйна

34

До 35

преди 9 години

Не си разбрал "опорните точки". На прихванатите разговори не се говори на руски, а на английски и полски. Защото там е приклещена група от "специалните" части на нато-нациките. Затова и укропите само отричат че има такова "котле". Ама го има и скоро ще им лъснат загорелите ***. А колкото до украинския език, в укросомалията всички говорят на руски, а украинския им е като жаргон, като този на баба ми на село. Изкривен полско-руски с две измислени букви. А укропите са като нашите македонци.

33

ще плаща и пенсиите

преди 9 години

Педро Пороченко загуби войната. Загуби в Иловайск, загуби летището в Донецк, загуби в Дебалцено. Загуби и преговорите. Сега ще трябва да плаща и пенсиите на опълченците.

32

Брaнник

преди 9 години

до 46 Зaщото от 9.9 44 г. Бългaрия официaлно е зaдунaйскa беднa и мизернa губерния, грaбенa от руските си поробители по всевъзможни нaчини, последните " димокрaтишни" 25 г. чрез бaнки и енергетикa, ето отговорa!

31

Анонимен

преди 9 години

До До каубоя на говедаКитайците са за поне 8 месеца до две години зависимуст от договора КАТО 1 милион са за ПОСТОЯНО КАЗАНЦИ 7милиона КАБАРДИНЦИ 1 милион Чукчи 3 милиона Еврей 1 милион *** 4 милиона Талма ТАЛЕ 2 милиона УШИ ТЕЗИ ЩО НЕ ГИ БРОИШ

30

вестник Труд - цитат

преди 9 години

Българските специални служби трябва да дадат ясен отговор защо позволиха руската пропагандна машина да спечели без никакъв отпор информационната война в България. Това е един изключителен пропуск. Пропагандата и информационната война е един от най-сериозните сегменти на воденето на битка. Ако спечелиш тази битка, то си спечели повече от половината война, казват експертите.

29

До каубоя на говеда

преди 9 години

160 националности 80 % са руснаци -останалите 20 % са 3% белоруси от 20 % ,2 %немци,10 %украйнци .....чеченци 6 %.. Е как са заселени от "дръпнати и мюсолмани" по-голяма част на Русия ? Ако имаш предвид китайците зад Урал -те са на "вахтов режим" -поработят 1-2 месеца и се прибират в Китай и след 2-3 месеца отново в Русия ла работят . Не ти ясна тази тема ,за съжаление !

28

Брaнник

преди 9 години

Дебълцево е от три стрaни обгрaдено от руския окупaтор, пътя Дебълцево- Aртьомовск е под укрaински контрол, но ОССЕ не могaт дa минaт зaрaди непрекъснaтия aртилерийски обстрел, товa сaмите ОССЕ го кaзaхa. По този път минaвaт сaмо военни конвои с подкрепления нa ВСУ зa Дебълцево и минaвaт с жертви, от тaм изкaрвaт и рaнените си укрaинците. Котел нямa но тежки боеве се водят и в моментaДa живей Укрaйнa

27

Анонимен

преди 9 години

"Нормандската четворка" и всЕкакви *** шменти капели само объркват нещата !

26

АЗ

преди 9 години

АКО В РУСИЯ СЕ ПРЕБРОЯТ САМО КОИТО СЕ ОПРЕДЕЛЯТ КАТО ЕТНИЧЕСКИ БЪЛГАРИ..АМА ТАМ НАЛИ НАЩЕ БРАТЯ ЗАБРАНИХА ДА СЕ ПИШЕШ БЪЛГАРИН ТА СЕ ПИШЕ ТАТАРИН..*** ЩЕ СЕ ОКАЖАТ МАЛЦИНСТВО..АКО ПРИБАВИМ СИБИРЯЦИТЕ КОИТО С СЛАВЯНИТЕ НЯМАТ НИЩО ОБЩО..И ЮЖНИТЕ РЕПУБЛИКИ..ЩЕ СА САМО ШЕПА ХОРА..

25

Анонимен

преди 9 години

Единствената разлика между Сталин и Путин е около 70 години!

24

Анонимен

преди 9 години

До ПАЗАРДЖИКГърците са за САНКЦИЙ спрямо Русия бе уши Ципракито се надява да му опростят някое заемче за това за сега без ефект

23

До каубоя на говеда

преди 9 години

До 30Я бегом да изучаваш география отново -видимо не ти ясна Русия и населенито й

22

Анонимен

преди 9 години

Примирието означава спиране на огъня.

21

Az

преди 9 години

Да се допълня - цялото ръководство на Украйна отрича да има "чувал", но не може да осигури достъп на ОССЕ до Дебалцево .... защото няма реален контрол над територията. Тотална шизофрения на най-високо ниво сред укропитеките. Новорусите също не пускат наблюдателите, защото имат малко работа за довършване ... Меркел и Оланд се разтичаха да спасяват обкръжението, както НАТО спаси щиптърите в Арачиново, но по-всичо изглежда че повторение на този сценарии няма да се реализира.

20

Анонимен

преди 9 години

Примирието няма как да включва обстрелването на войските на Украйна.

19

Az

преди 9 години

Няма нищо обезпокоително. Нали Порошенко съвсем официално заяви, че обкръжение край Дебалцево НЯМА! След като фронтовата линия е далеч от там и украинската войска няма достъп до нея, следователно това е вътрешна територия на ДНР,а примириято е по разделителната линия. Следователно на своя територия ДНР и ЛНР могат да правят каквото си искат... Путин сериозно предупреди укрите да се предадат.След като не искат,а не искат защото там има натовски наемници, ще бъдат унищожени за назидание на всички!

18

ПАЗАРДЖИК

преди 9 години

До Анонимен.ПУТИН ЩЕ ИМ ПОМОГНЕ ЗА ЕДНА ГОДИНА ТЕ ЩЕ СЕ ОПРАВЯТ ДА МУ МИСЛИ БЪЛГАРИНА ЧЕ ГЛАДУВА ЧЕ СТЕ СЪС ЕС.И НАТО.СЛАВЯНИТЕ ТРЯБВА ДА СА СПЛОТЕНИ.ВИЖТЕ ГЪРЦИТЕ ОТКАЗВАТ СЕ ОТ САНКЦИИТЕ ПРОТИВ РУСИЯ.ИСКАТ ДА СА СЪС РУСИЯ.А ВИЕ БЪЛГАРИТЕ ГОЛЕМИТЕ ТАРИКА ТИ ПРОДАЖНИЦИ ЩЕ СИ ТЕГЛИТЕ СОПОЛИТЕ И ЩЕ СЛУГУВАТЕ НА ГЪРЦИТЕ

17

ПАЗАРДЖИК

преди 9 години

ЯРОШ НЕ ПРИЗНАВА НИКАКВИ ДОГОВОРИ НА ЧЕТВОРКАТА.И ОЩЕ КАЗА ЧЕ ТОЙ САМ НЕ Е ПОДПИСАЛ НИКАКВИ БУМАГИ ЗА НЕГО ВОИНАТА ПРОДЪЛЖАВА.ПОРЕШЕНКО ЗНАЕШЕ ЧЕ ЯРОШ ЩЕ ВЪЮВА ЗАТОВА НЕ ПРИЗНА ОБКРЪЖЕНИЕТО ДЕБАЛЦОВО .ОПЪЛЧЕНЦИТЕ НЯМА ДА ГИ ПУСНАТ ЖИВИ МНОГО НАРОД ИБИХА ОСОБЕНО СТАРЦИ И ДЕЦА