17

СърПич Чук

преди 9 години

Дърт козел младо агне лашкаше ...Дъли да го сложим арно барим до мъдята ...

16

Бате Бойко

преди 9 години

Понеже съм играл в тия филми - едно разбрах: жена, вода и ръжда тръгнат ли - спиране няма. За това, стигне ли се до там, решението е само едно: чантата, пътя и за хляб!

15

Сър Пичук

преди 9 години

Женското сърце е жилаво и само се мъчи, но не се разбива. Жената се отръсква от стара връзка като куче от вода и продължава.Мъжкото сърце е твърдо, но крехко. И един път като се счупи, край - толкова за тоя живот.Любимо на жените е да разбиват сърцата на мъжете. Това е най-цялостният вампиризъм. Чупят му съцето, като катеричка орех. Изяждат му живота, парите и бъдещето. И подхождат невинно и свенливо усмихнати към следващата жертва - трупат мас за зимата на старостта. Затова и живеят по-дълго.

14

Един

преди 9 години

По-точка 2:Като чета,гледам или слушам истории подобни на моята,се успокоявам,че има и други такива глупави като мен,че и повече,да се поведат по-акъла на една жена и да си провалят кариерата или опропастят живота.Но времето лекува!Всичко онова е минало и заминало,т.е.било каквото било,вече е приключило,история и минало!Никога повече!

13

Анонимен

преди 9 години

Да бе , изпаднал си в безсъзнание и на сутринта се чудиш къде си ?

12

Анонимен

преди 9 години

До 11Това означава,че едва ли биха се трогнали от някаква си раздяла с някакъв си Мъж? При условие,че Мъжете са ги скапали.Глупави мъже опропастиха си жените.След,това защо не ги желаят.Всичко си има своето логично обяснение.Ау..,тази не ми обръща внимание.Какво да ти обръща внимание,като и ти си Мъж.Ауууу...тази не страда за мен.Какво да страда за теб,като и ти си мъж.И пр.пр.Гоните си Жените,докарвате ги до състояние да не могат да ви понасят.След, това ауу...това...аууу,онова.Аха...ауу.

11

Анонимен

преди 9 години

Хубави,млади,прави Жени да ти кажат,че им се умира.Вие,давате ли си сметка на какъв"огън" са се пекли".Какво им е причинено? Било, физически,психически,емоционално.На какви изпитания са били подложени за да бъдат ,толкова опустошителни.

10

Анонимен

преди 9 години

След ,това що измират.За това!Сложи в "раните им сол" и гледай какво, става.

9

Анонимен

преди 9 години

Как за какво им плащат да разтройват хората! Кой оживее,оживее.Те засилват страднието на хората.И живеят на гърба на хората.От тяхната мъка.Щастливи са от факта всеки път.И питаш?

8

Анонимен

преди 9 години

При Жените особенно е много тежко.В повечето случаи се чувстват измамени,омезерени,използвани,лъгани.При тях е плачевно.

7

Анонимен

преди 9 години

Samo da popitam : kolko pyti ste publikuvate edna i syshta statiq? Nesto po interesno nqma li???vsyshnost na vas za kakvo vi plastat!!!

6

Анонимен

преди 9 години

В статията пише някакви тъпотии.Раздялата какво общо има с гледането на филми.Ми,,,,хората така се разтоварват не се натоварват.

5

Анонимен

преди 9 години

Докато ти мине.Зависи от чувствата.Без шега ,някои много тежко преживяват.Пият хапове изпадат в дълбока умопомрачителна депресия.Спират да се хранят,не спят,отслабват драстично до неознаваемост.Давят мъката си в алкохол.Минават им мисли за самоубийство.Какво знаят повечето хора от чувства.Нищо.Ч****ат и хвърлят.Но,при други хора далеч не е така.

4

ЗАТВЪРДЕН СЕКСИСТ

преди 9 години

Дрън-дрън, страдаш докато се настрадаш. Но само, ако си влагал чувства!Алкохола, само олекотява временноНяма хапче, срещу страданието.

3

Анонимен

преди 9 години

Защо трябва да се тръшкате? Нов, мъж/жена и сте ок.

2

Анонимен

преди 9 години

Точка 5 - това не е погрешна стратегия. Не пренебрегвайте народната пословица "Клин - клин избива!"

1

Анонимен

преди 9 години

Като се отровите и се разболеете от анорексия.