9

аз

преди 9 години

Оф, пак журналистически глупости. Никакъв заем не е одобряван. Той се одобрява от парламента. Това са гласувания в някакви си комисии, които отварят вратата за обсъждане в пленарна зала. А дали ще мине или не е друга тема. Но факт е, че пари в държавата няма. Окрадоха ги тия същите *** - и червени и пембени и гербави. Понеже ако няма кво да се краде присъствието им в управлението се обезсмисля сега ще теглят още 8 млрд., след година още два пъти по толкова. Превърнаха държавата в пирамида

8

Анонимен

преди 9 години

тоя дето е отцъствал сигурно са го отвлекли защото е бил против и след вота са го пуснали / *ти скапаната държава / ще теглиш държавата 16 милиарда заем и някои решил да не утиде на работа /ЩО ЗА ДЪРЖАВА СМЕ / *** СМЕ И ТАКИВА ЩЕ СИ ОСТАНЕМ

7

11

преди 9 години

А тези, които са отсъствали и заради тях е минала тази шашма, да си ядат ушите! Следващият парламент ще е без тях и без тези, които са гласували ЗА.

6

?!?

преди 9 години

Що за *** ?!?!?

5

историк-анализатор

преди 9 години

Другарите са свикнали да крадат и не могат да си представят друг начин на живот . Сега умират от мъка за този заем, че не могат да го откраднат . Не се ли накрадохте не се ли наядохте другари наследници на мандраджиите .

4

Анонимен

преди 9 години

Що да не мине заема?! Пари бол ще има за всички дето са на софрата, а астаналите да мислят как ще се връща.

3

морски

преди 9 години

ОСТАВКА!ОСТАВКА!ОСТАВКА!!!

2

Анонимен

преди 9 години

Колкото повече реват другарите и депесарите толкова по добре за народа . Мачкай злобните и некадърните от БСП-ДПС-Атака .

1

Бивш член на БСП

преди 9 години

Браво на новото правителство. Сега ще повиши пенсиите , ще даде великденски и става любимо правителство. Другарите и депесарите ще духат супата .