47

===

преди 9 години

Чичета, последно, че нещо ме напъна любовта и съвсем буквално трябва да й отдам заслужено внимание."Да плащаш с душата си", чиче означава да не можеш да спиш от любов, да не можеш да ядеш, ни жена да може да те измъкне, ни мъж, ни пътешествия, ни планетата да смениш, ни най-яката кака да ти дойде да ти даде масаж ***-кобилкин, ни сто девици в бели премени тихо да дойдат и при вас да приседнат. Да ти е празно и да няма лек. Ей това е да плащаш с душата си. И лев за тази любов да не си дал.

46

Анонимен

преди 9 години

До 44И така с моята приятелка ч*****то му е майката,трябва се научат.

45

бай иван

преди 9 години

ъъъ, ша зема да напиша и аз някоя книга и ще счупя тъпометъра. тая какво си мисли, че само тя може да дрънка тъпизми?

44

УБЕДЕН СЕКСИСТ

преди 9 години

До ===Че как ще се влюбвам бе?Първите три пъти, между 14-17г, си платих прескъпо! После, само скъпо.След което, станах като "опарена ръка",като види вряло и сама се дърпа, инстинктивно.До като не ми просветна!А именно, само кеф, и ***, искрено и лично!!!

43

...

преди 9 години

До 46Тъй тъй кака! *** ако под дуща имаш предвид банкова сметка тогава ще си на 100% права! :) Не за друго ми щото и примери бол, като тия 80 - 90 годишни "евтини"-милионерски чичета дето да да се изразя по твоя начин получават първо второ и трето десерт от едни влюбчиви 20 - 24 годишни дами! Та тия "евтини" чичета та като почнат да си губят душата, па губят ли губят и накрая цалата им душа отива в банката на тия добри "готвачки" значи! :) И не казвам, че това е лошо просто е така! :)

42

===

преди 9 години

45, чиче, чудно! Описал си се добре.Не е лошо. Просто хората са на различни етапи на развитие и задоволяване. Някои се раждат да се задоволяват основно телесно, тоест сексуалното им е предимство и това им стига. Други търсят други тръпки, защото сексуалното и само това не им е достатъчно. Всеки с развитието си. Добре си се позиционирал. Само не прави грешката да се разсейваш излишно с влюбвания. Отричай и бягай бързо! От това се умира.

41

===

преди 9 години

Точно така. С душата си плащаш. То поне само пари да губеше, па то. Затова дай по-лежерно и не се влюбвай, че там вече е лошо и си на път да плащаш с душа. Така, че като усетиш, че се влюбваш, бягай. Бързо. Това е патент на евтините чичета и непорасналите момченца. Не пиша, че това е лошо. Просто начин на живот.

40

УБЕДЕН СЕКСИСТ

преди 9 години

До ==="/42/Па "немам" нищо против. Какво друго можете да ми предложите?Т.н.дами, са като: храната, водата, тоалетната,банята и прочия,физилочни нужди, годни само за консумация.Оттам нататък, майната им! Там по-надолу, една райна-майна, бе написала, че 90% от гадините, не получава ли оргазъм. Боли ме, аз получавам по-няколко,пъти на ден, доста мощни.Това е да си нееволюирал, първосигнален ***.И да,ако стана милиардер, ще си поръчвам моми, до 22-24г, след края, на мига ще се изнасят!

39

...

преди 9 години

До 43Значи права си! знам, че има такива жени ама знам, че те най-скъпи излизали, накрая като удариш калемчето! :)

38

До 40

преди 9 години

Така е, но това е двустранен, *** това е двустранен процес! Щото само да лежиш по гръб, епа не става! :)

37

===

преди 9 години

Чиче, много ме подмлади. Аз съм от праерата. Чиче, има и жени, които правят секс за без пари. Съжалявам, че не си попаднал на такава и явно не си изпитал удоволствието на пълната програма, да хапнеш, да пийнеш. Да ти сготви десерт, който не можеш да си го поръчаш нигде. Чиче, чиче... млад си явно, имаш време, спечели пари и си ги поръчвай. Дотогава се задоволявай както намериш за най-евтино.

36

...

преди 9 години

До ===До 38 Та дойдохме си на думата! Значи виждам, че и ти се съгласи накрая, че флирт млирт и прочие глупости са само за пред общата публика и безпаричните! Щото Накрая, както винаги, опира до парата! :)

35

Анонимен

преди 9 години

До 36Нали! Аз и моята приятелка,това казваме Мъжете,трябва се научат да ч*****ат.

34

УБЕДЕН СЕКСИСТ

преди 9 години

"Нема" как да съм, чичка сравнение с такива като тебе "лелче", които използват изрази от "нафталиновия социализъм".Изразите ти, съм ги чувал от родителите, по-дъртите или старите книги и ленти.И всъщност, яжте каквото си щете.Вечно отчаяни и незадоволени!

33

===

преди 9 години

Чиче, аз не ти говоря за ситуации, в които на масата има свински тестиси и ***, все пак трябва да има някакъв гъдел, за да почнеш да ядеш. Ако си гладен, има къркорене в стомаха, единственият начин на 100 процента да знаеш, че няма да има десерт накрая е да попиташ директно кой плаща сметката. Не си губиш времето. Има и такива хора. Други директно си ги поръчват вкъщи и знаят, че те плащат иначе няма ядене.

32

Анонимен

преди 9 години

Тук важи израза - бой и *не. Важна е дозата.

31

Райна

преди 9 години

Наталия, не се хаби! На Балканите като стане дума за секс, народът почва да си замаскирва неграмотността с дебелашки шеги и да напада. 90% от жените умират без нито един оргазъм в живота си, а 95% от мъжете- без да са допринесли за такова нЯщо.

30

...

преди 9 години

До ===Така е кака, ама погледни и от другия край ако още от началото знаеш, че на 100% накрая нема да има десерт! Епа защо въобще да сядаш на масата!?

29

В. Узунов

преди 9 години

Напротив ! Като ученик ме бяха насилили голямите и какво му е хубавото? Да им простя ли? Никога!

28

===

преди 9 години

До 32Чичка, за съжаление винаги разбираш, че флиртът е бил най-хубавото нещо, ЕДВА когато сте минали крайната фаза, тоест всичко си е ок в началото, и в кревата нещата просто не се получават. Няма как да кажеш, че предястието е било най-хубавото от яденето при положение, че не сте пробвали десерта. Някой пропускат предястие, някой муат само десерт, трети преяждат, четвърти не ядат, пети шмурщат алкохол и забравят за ядене. Хора всякакви.