67

ЗАТВЪРДЕН СЕКСИСТ

преди 9 години

Тази съвсем се е "йонизирала".Атомите, протоните и молекулите и са, избили от погледа.Докато е полегнала, под 50 градуса, върху нюансите на сивата кувертюра!...

66

един мъж

преди 9 години

Това е така, българската жена е доста примитивна в това отношение, един хубав секс и всичко е ОК, гледа като малко котенце без значение какъв е бил проблема час по-рано.

65

Анонимен

преди 9 години

При някои секса е върховен.Но,взаимоотношенията не им са Ок.

64

Анонимен

преди 9 години

Не им пука,за какво да си прощават?

63

===

преди 9 години

1. Чиче Пейоу, като е мега е мега навсякъде. Мястото няма значение. Ни ***, ни фейс съм си показала, значи не е фейсбук. Така, че ще коментирам докато ме резнат.2. Е, като си съгласен, значи знаеш какво е любов. Имаш някаква идея, въпреки, че си ***.3. Така е. Аз съм отвъд 100-те процента.4. Прав ти път. Криввай умно, ако не беж да те няма. Обясних в какви ситуации.

62

Анонимен

преди 9 години

Една уважаваща себе си Жена ще каже:"Аз съм си по мила".

61

Анонимен

преди 9 години

Щом ти харесва да те третира,като ***.Прощавай! Но,Жени които се Обичат не могат да си го причинят.За,това са безкомпромисни във връзките си.

60

Кобилкина да си пие

преди 9 години

по-редовно хапчетата!Една здрава, умна, хубава жена, ще намери човек, който да е не само сексуален партньор, но и да я уважава.Как ли пък няма да прощавам свинщини, само защото някой се представял добре в леглото. Тогава с какво той би се различавал от едно най-обикновено жиголо?На жиголото се плаща с пари, а на комплексаря - като му се прощават свинщините, само защото прави добър секс. Ами че той го прави, за да му е добре на него.Да върви да си търси някоя *** без акъл и себеуважение!

59

Анонимен

преди 9 години

Безразличните един към друг, не си прощават.

58

Анонимен

преди 9 години

Прощават си хората,които се Обичат,са влюбени,изпитват крещяща нужда един от друг.Побъркват се,когато са сърдити,скарани и не си говорят.

57

УБЕДЕН СЕКСИСТ

преди 9 години

До ===1."Тетко-Маро", под мелодрама, имах в предвид, нашето пространно изложение.На тази страница. Това е коментарна рубрика, а не фейсбук.2.Съгласен съм за примера с одеалото.3. Не 99,99%,а 100,00%!4.Трябва да тръгвам довиждане!

56

до 64

преди 9 години

...и на бутилките с алкохол да пише, че води до домашно насилие и простотия.

55

===

преди 9 години

Чиче, дай да ти дам друг пример какво е любов. Студено ти е. Физиологична някаква нужда да се стоплиш. Вземаш одеало и се завиваш. Любов е като има човек до теб, да останеш полузавит, за да бъде човекът до теб и той полузавит и да не мръзне, докато ти си сам на топло под одеалото. И другият да го оцени.Това е любов. Не е: "Абе ***, пак не си платил тока", "Купи ми онова одеалце, миличък, нали ме обичаш? НАЛИ?", "Трябваше да отида при любовницата, там е топло, тая тук да мръзне с тва одеало"

54

===

преди 9 години

И понеже винаги лекинко се дразня от коментари за това, как жените не обичали, а търсели пари и любовта е пари, не че 99.99 процента от женските не са такива, особено пък тези, които ИСКАТ само за себе си. Да има дете да й оправдая прищевките, ама да не може сама да си изкара парите и да се гледа сама ей такива парцали и аз не мога да трая и разбирам мъжете, на които им е писнало от увиснали за вратовете им неспособни да се грижат сами за себе си подметки! Развалиха и свестните мъже тези кози!

53

===

преди 9 години

Чиче,1. Мелодрамата беше га бях на 17. После пораснах и стана мегадрама. 2."И лев за тази любов да не си дал." Ето ти един критерий да си имаш за друг път, като не можеш да се ориентираш любов ли е, не е ли любов.3. Е, хайде сега и емоционално? Емоционалното е мааалце по-високо: към сърцето и ума. Да речем, че пишеш за чисто физиологичните. Не знам защо думата "вина" мъжете обичат да употребяват често.4. Нагон е да правя секс и да го изритам след това. Любов е да пропусна...изритването.

52

УБЕДЕН СЕКСИСТ

преди 9 години

До ===541."Тетко маро",това се превръща в мелодрама!2.Все говорите за любов,а всъщност това не е любов взаимна,а любов/финикийска, и пр./ която да задоволява,само вашите,безкрайни прищевки и душевни неравновесия. Тя постоянно трябва да бъде доказвана/обслужвана/,обикновено чрез, пасивно-агресивен шантаж!3.Секс и разни други ниски енергии,са просто емоционално-физиологични нужди,за които, вина нямам.4.Между нагон и любов има,грандиозна разлика. И вие от нея,не разбирате, а само спекулирате!

51

porn books

преди 9 години

Независими мадами били .... независими финансово и сексуално жени ....

50

Питане?

преди 9 години

Защо и поради каква причина, този материал не е обозначен като ПЛАТЕНА ПУБЛИКАЦИЯ и защо, всичко казано в интервюто трябва да бъде обозначено като казано от авторката, като тя просто цитира, повтаря и систематизира неща отдавна казани и написани от други автори.Аз до сега никъде не съм видял тази жена с мъж до нея. Ако е толкова успешна, къде е всъщност мъжа??? Изяде ли го? Изгони ли го или просто не успя да го задържи? Защо трябва всички сексоложки и жрици да говорят български с руски акцент?:)

49

УБЕДЕН СЕКСИСТ

преди 9 години

До ===53Тези чувства в мен, ги унищожихте, окончателно, към 19-21 ми година!Помня, че бяха мощни,невероятни и разтърсващи, сякаш пърхах, по земята!След което, се събудих. С цял тон ледена вода, отгоре ми!

48

===

преди 9 години

но...има ли смисъл да я описвам при положение, че тя само като ви види и ще ви подмине, тя не идва при чичета които задоволяват само най-ниските енергии и там си виреят. секс, ядене и изхождане. Забити в земята, парите в джобовете, къде ти любов там. Е има де, ама от най-ниската. Като свърши кефа и сте готови. Понякога ми е мъчно за такива чичета, но само понякога. През другото време фуча. В небето. Аре!