15

Анонимен

преди 9 години

Като сте се затюхкали толкова, все едно че ние нямаме такъв проблем с тия пингвини.

14

анонимен

преди 9 години

До АнонименРуснаците тук са окупатори,както в Чечня,Татаристан,Крим и т.н.............

13

Анонимен

преди 9 години

Население на република Мордовия руснаци - 60,84%; ерзя и мокша (мордовци) - 31,94%; татари - 5,21%; украинци - 0,5%; арменци - 0,15%; беларуси - 0,14%; други - 0,42%.Кви забрадки кви фереджета ? Въпреки че като гледам съществата на снимката , по добре да им нахлузят чували на главите....хубавиците ми те :*

12

Пешо

преди 9 години

До ГражданинКаква Молдова?Молдова е суверенна държава и не е част от Руската федерация.В този материал става дума за Република Мордовия, която автора е написал като Мордова.И двете нямат нищо общо с Молдова.

11

Гражданин

преди 9 години

Браво на Молдова ! Така и трябва - на който не му харесва,да си ходи там,където ще ходи целият от глава до пети забраден! Не е редно пришълци да налагат своите верски обичаи в държавата, която ги е приела! Да се върнат там,откъдето са дошли!

10

Анонимен

преди 9 години

Що бе щом им харесва нека си седят със забрадки.Да си кесат по домовете да ги третират като животни.В държава в която половината от хората са *** а другата половина фанатизирани хищници стриктно следващи правилата на някакъв *** дето е умрял преди милион години неизбежно се превръща в коптор.Вместо да са ни конкурент те ще се трепат заради мохамед дето го боли фара за тях.Идеално.

9

някой

преди 9 години

Някой чул ли е камбана на църква да бие в някоя арабска държава? Обаче като се забрани наа чакалите да вият от минаретата и е антидемократично. Кво знаят тия за демокрацията? Носели забрадки заради климата, ми то и заради климата жените ходят с къси поли и деколтета, ама в Арабистан не може. За топлес на плажа може и в затвора да влезе някоя.

8

Анонимен

преди 9 години

Имах съветско другарче от Саранск, Мордовска АССР. Казваше се Тамара и не беше мюсли. Тия откъде се навъдиха ?!

7

Анонимен

преди 9 години

В техните страни се съобразяваме какво обличаме, как се държим и какво правим иначе в някои от тях бая може да си изпати човек!Малко и те да влязат в час, а не навсякъде където отидат да се разполагат с катуна и примитивния си начин на живот и обичаи!

6

Анонимен

преди 9 години

Прави са. Щом искаш да живееш в светска държава няма да се завиваш и криеш. На когото не му харесва да отива там където живеят по негов вкус. Стига са налагали техните навици и традиции. В къщи да си спазват кое както искат навън ще са в общоприетия вид.

5

а

преди 9 години

ниа кфо праиме с белите чаршафи

4

Джордж

преди 9 години

Когато в мюсюлманските страни разрешат ходенето на училище с къси поли, тогава ще бъдат разрешени забрадките.

3

Елемаг

преди 9 години

Ех,тая "лоша" Русия.

2

Анонимен

преди 9 години

ПРАВИЛНО--така трябва да бъде във всички държави в Европа.....Пак Русия единствена е взела правилното решение.

1

ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !

преди 9 години

Русия е истинският пазител на европейските ценности !Тези на ЕвроГЕЙСКИЯ съюз са фалшиви зенности !Путин трябва да освободи Европа от ЕвроГЕЙСКИЯ съюз !!!