94

Шоп

преди 9 години

Добре, че славната армия на Украйна помля московските

93

Шоп

преди 9 години

До TinaМоля се единствено на Обонго да му дойде акъла и да въоръжи Украйна и веднъж завинаги да се приключи с москалския империализъм.

92

Сорофил

преди 9 години

Толкова ще я свърши тавариша ви ***.Настрои славянин срещу славяни, прекрати вековни съюзи и отношения с жертвите.Украйна никога вече няма да е руска.Украйна ще влезе в НАТО и ЕС ,а тавариша ви *** ще остане в историята предизвикал това !

91

Анонимен

преди 9 години

Русия загуби Украйна окончателно, но успя да откъсне все пак някои трохи. Нищо да му е честит на *** новия съсед от Нато. Вече ядрените ракети са безполезни, щото е все едно да се самобомбардираш, а и не стават за ядене.

90

до 109

преди 9 години

до 109 Ако мислиш ,че с плюсове и минуси ще промениш нещо си втория по ранг *** след ***.99 % от младите учат на запад или им преподават по ЗАПАДЕН, НАТОВСКИ стандарт , не по путино-сталински,панимаиш ...даже и в русия е така

89

:-)

преди 9 години

ЕС капитулира и то само за една година. А месеци наред европейските медии информираха подвластното им население, че Русия е в тежко положение и всеки момент ще потъне. Клубчето ЕС тепърва ще бере горчивите плодове от политиката си последните 15 години. Ние трябва да гледаме нашия интерес.

88

citizen

преди 9 години

какъв ви е проблема със заемите? Нали атакаджиите ще вземате властта и по примера на любимеца ви Ципрас, ще посочите среден пръст на кредиторите?

87

Анонимен

преди 9 години

Комунистите не бяха избити навреме и успяха да си осребрят властта, да станат мастити бизнесмени и да си създадат фалшива опозиция. Докато ние тука се делим на червени и пембени и си мислим, че нещо променяме, *** си живуркат като аристокрация и даже си предават властта по наследство на копелетата си. Всички партии в парламента днес са създадени от ДС, т.е. от началниците им в КГБ, а ние се чудим защо правителствата се сменят, а промяна няма. Ами без лустрация, няма и да има.

86

Анонимен

преди 9 години

Вече приключиха. Доста показателна снимка за това как са се провели и какъв ще бъде евентуалният резултат: http: //firepic.org/images/2015-02/12/jz9qg14m3ucs. jpg

85

Tina

преди 9 години

Вместо да се карате едни други, молете се за Мир!Без значение политическия ви цвят и без значение чия външна политика подкрепяте.Молете се първите в тези преговори да проявят разум.Това решение е на Европа и Русия. Молете се Америка да отстъпи на ината си и да приеме мира.В противен случай, в яда си, ще подпали цяла Европа като започне от балканските страни...

84

Аспарух

преди 9 години

Кървавият Порошенко,ще направи всичко което му кажат американцте.Ако този *** искаше мир,нямаше да активизира войските си да избиват колкото се може повече мирно население непосредствено преди Минск.Преговорите целят едно,да изкарат Русия агресор,да вкарат във война Украйна с Русия и после останалите *** послушници от НАТО.САЩ искат Европа да гори,за да могат после да я поробят,пардон да я спасят.

83

Без значение

преди 9 години

Мирът е най-важен! Човек се ражда,за да е щастлив!

82

Анонимен

преди 9 години

Донбас и Луганск са Руски

81

Soros

преди 9 години

Най накрая *** разбра,колкото и скотски живот да живеят 70 % от руснаците калашник и петрол не се яде

80

Членска карта №7

преди 9 години

Аз също бях ЗА, да се изтреби цялата комунистическа ***, поне от политбюро, до девето коляно. Днес нямаше да ни управляват техните мекерета в НС, в Правителството, в Президентството, да имат Комисар в Европа, да представляват България в ООН... И да са честни Колекционери, като споменатия от теб... Но не би, имаме серсеми, като теб, които ги крепят на власт!

79

111111111111

преди 9 години

До до ЧК #7 91--каквото и да пишеш,ФАКТ е че все повече хора ненавиждат САЩ-не само у нас,а и в Европа и по целият свят.За твое сведение,погледни и прочети в западните форуми(ако можеш,но се съмнявам) какво пишат гражданите на Европа за САЩ и Брюксел....и те ли са русофили...май *** сте вие,пубери пъпчиви....

78

zeus

преди 9 години

До Анонимен 94Прав си, трябваше да има пълна лустрация на БКП и ДС кадрите. Е, сега нямаше да имаме правителство, понеже всичките са бивши комунисти и комсомолци, ама това са подробности:)

77

citizen

преди 9 години

Какви избори идват, господин "членска руска карта"?

76

Анонимен

преди 9 години

С толкова много ***, тая държава скоро няма да се оправи. Трябвало е '89 година да бъдат избити всички комуноиди от властта и всички агенти на ДС. За всеки комунист трябва да се действа с комунистически похвати, т.е. бой, разстрел, Белене! Затова няма и румънците да стигнем скоро даже. Не заслужават комунистическите твари *** демократични наказания.

75

Членска карта №7

преди 9 години

до 89Добре си се сетил за боя!Имай си едно на ум, като дойде време някой да яде бой... Ако не си на запад от Калотина!