31

Анонимен

преди 9 години

Боико подари на Путин едно куче, Путин да му подари един Ту-134

30

Анонимен

преди 9 години

До Poli - Много злоба. И защо?ми защото многознайниците не се усещат, случайни работи в България не се случват. За да стане Борисов премиер отдавна има предварителни решения. Най-напред гард на генсека на бкп-то, после гард на царя, главсек на мвр-то, след туй кмет на столицата. Е? Лакърдии само... и мечти...

29

Poli

преди 9 години

Много злоба. И защо? Там са се возили и други хора, защо злобеете?! Отива на работа министър-председателя! Отива на среща на всички членуващи в ЕС. То няма угодия-ако отива-защо отива, било екскурзия. Ако не отиде-защо не отива, няма ли кой да ни представлява.

28

Анонимен

преди 9 години

Октопода ГЕРБ - министри, депутати, кметове.

27

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен - Защо ще плащате на швейцарци за самолета... и други професори.Не трябва да се забравя, че Борисов има стаж при генсек на бкп и при цар. Все нещо е научил от двамата. Пък и кой ли е чувал как го е съветвал Тато. Все още се помни как светът се раздели с др. Морис Торез и други, в т.ч. др Г. Димитров. Трябва да се провери самолетът, като се знае кой го е обслужвал наскоро.

26

Анонимен

преди 9 години

Защо ще плащате на швейцарци за самолета ,българи инжинери няма ли или избягаха.Вместо да покажат как ангажират български фирми те ще викат чужди и ще плащат на чужди-ей така се съсипва икономика.Ами що не си вземете и швейцарски стюардеси и т.н ,щото Бойко не знае друг език освен българския

25

Анонимен

преди 9 години

Заема за какво теглите сега за оръжия ли?Не ни интересува Фалкон и швейцарски експерти!

24

Анонимен

преди 9 години

Не ме интересува вашият самолет господа екскурзянти не ми пука .стига сте ни занимавали със простотии

23

абе хора...

преди 9 години

А бе хора, някой от Вас прочита ли поне веднъж дописките си? Ще вземете да избиете рибата с:"Рано е да се правят изводи, заяви още Московски и допълни, че е рано да се правят изводи.

22

Анонимен

преди 9 години

От Брюксел се обадили, че няма да почнат заседанието без Боко. Неговото мнение е най-важното.

21

Брат Вурст

преди 9 години

Следващият път да вземе Трибестан и ще дигне самолета.

20

Емо

преди 9 години

Защо трябва да се пътува със правителствен самолет до дестинация където има директен полет и то няколко пъти на ден? Не мисля, че България е достатъчно заможна страна да си го позволи! По скоро трябва да се използва за дестинации без директни полети... Всеки точи държавата... Сега ще дойдат 4-5 техника от Швейцария като за всеки един от тях фирмата ще таксува минимум 300-400 франка работа на час, което са 700-800лв + командировъчни. Направете си сметката колко ще струва тази инспекция!

19

Анонимен

преди 9 години

Днес цял ден ще ни занимавате пак с личният живот на мафиозито което си има държава от простаци ли ??

18

Анонимен

преди 9 години

DALGATA RAKA NA VOLEN I RUSIA

17

Средношколец

преди 9 години

До МилковГ-н Милков, моля да ме извините за повторението, не бях стигнал до Вашия коментар, когато ми стана смешно и се включих :)

16

Средношколец

преди 9 години

"Рано е да се правят изводи, заяви още Московски и допълни, че е рано да се правят изводи."----Ха-ха, хем ЗАЯВИЛ НЕЩО, хем ДОПЪЛНИЛ СЪЩОТО.Марийче, погледни си още веднаж изречението, девойко!

15

Анонимен

преди 9 години

Не понамерисва, а смърди! До Брюксел е 45 мин. път, срещата е утре, а той тръгва 16 часа преди срещата...Всички премиери са си у дома и утре пътуват, а той ще ги чака пред входа 16 часа, като верно куче. Нещо не се връзва номера му.

14

Анонимен

преди 9 години

Голяма драма, голямо чудо.Отворете сайта avherald(точка)com и вижте колко докладвани инцидента дневно има. И това по целия свят - отказ на двигатели, колесник, дим в кабината, ударен от мълния... каквото се сетите още... пилотите си имат процедури за такива ситуации, никой не действа по собствено усмотрение или каквото му каже шефчето, което се вози отзад. Обаче статията тук и цялото раздухване нещо пак понамирсива. Очаквайте новата драма, да ни занимават с това поне една седмица.

13

Милков

преди 9 години

" Рано е да се правят изводи, заяви още Московски и допълни, че е рано да се правят изводи. " Пишете грамотно !

12

Анонимен

преди 9 години

Кво ни занимавате с тоя самолет цял ден? На никой не му дреме.