53

Гъзьо

преди 9 години

Аз на мойта само и *** като ме дразни.

52

Анонимен

преди 9 години

Ако мога да си позволя един съвет. Когато ви дразнят при това нарочно и умишлено - не реагирайте, не се включвайте в игра в която може да не сте по-добри. Дразнейки се само давате причини на дразнещият да Ви дразни още повече. А ако говорим за игрички и дразнения жените са ненадминати в това мъжете имат да дишат доста прах преди да настигнат уж по-слабия пол

51

Анонимен

преди 9 години

До по-долу писалите непрощаващи. Малко сте ми странни да Ви призная. За думи се вбесявате, врати тръшкате, рога слагате и какво ли не още, а за това, че Ви е набил шамарите, че вместо да ви обръща внимание ходи с приятели в кръчмата и други примери мога да дам - НИЩО. Връзката е низ от компромиси при това от двете страни. Тези дето се хвалят с безкомпромисност и непрощаване обикновено си живеят я с котката я с кучето но не и със семейство. Мислете кога реално има нужда да се реагира и за какво.

50

ЗАТВЪРДЕН СЕКСИСТ

преди 9 години

Никак не е трудно, действа релаксиращо!

49

bobo

преди 9 години

Abe zagubena rabota e vsichko. I dvata pola sme : da si e.... m....... Sigurno rano ili kusno shte se potvurdi nai'posle tezara che sme suzdadeni ot izvunzemni za da im prinasiame energia.

48

Анонимен

преди 9 години

Мили дами, ще излезнете много кръвожадни... Хората са казали когато си търсиш мъж/жена си отваряй очите за да не съжаляваш после. Така, че мъже или жени отваряйте си очите а не после да си мерите рогите... Хубаво е да не се ядосвате на всяка дума която мъж каже ... съвсем елементарно е дори мъжете не четат между редовете а говорят направо дори дебелашки. Освен това когато решите да го накажете него за нещо си там не наказвате ли себе си за избора, който сте направили с този човек?

47

Горан

преди 9 години

А, бе тя темата е необятна... Като обичаш ти се стараеш да не дразниш, щом дразниш, значи има защо... Не винаги е просто на шега. А, освен това... защо само мъжете да дразнят жените на които всъщност държат? А, жените изобщо ли не дразнят мъжете на които уж държат?

46

Анонимен

преди 9 години

Един път ще простя, втори път, трети...на четвъртия ще му посоча вратата! Пък той нека се чуди защо.

45

Анонимен

преди 9 години

Да си е правил сметката,когато и е лазил по нервите.

44

Анонимен

преди 9 години

Той е допренесъл за нейното лошо настроение,желание да я няма.Тя ще му прощава.Не иска говижда,чува и да знае за него.Даваш ли сметка,какво изпитва към него.По-силно е от омраза,дори.Това,говори само по себе си,че никога няма да му прости.Просто той отдавна е минало за нея.

43

Сър Пичук

преди 9 години

Дами, а не мислите ли, че няма дим без огън? И че за да направи той нещо, което ви дразни и за което ще му сложите рога, /задължително, мъже бол, нали така?/ преди това и вие сте направили нещо, което го е вбесило, и което вие намирате за абсолютно естествено, нормално и в реда на нещата. Да, ама така нещата не се получават, момичета. А ставата като във стария виц:- Мъжо, солта се разсипа. На скандал е!- Може и да се размине, жено. - А не! Вече съм се настроила!!!

42

Анонимен

преди 9 години

До 51Спокойно! Няма,такава опасност към него да има жал.Какво остава да му подадът ръка.Безкомпромисно само с такива.В противен случай ти се качват на главата,обиждат,тероризират,излагат,умаловажават желанията ти.Подлагат чувствата ти и достойнството ти на изпитание.От това страда личното ти достойнство.Никаква прошка!Това заслужават.

41

Анонимен

преди 9 години

Всяка обида и унижение,трябва да му бъде изкарана подобаващо отвсякъде.Няма прошка!И няма и да има!

40

Анонимен

преди 9 години

Никакви отстъпки! Подадеш ли му пръст, той ти захапва ръката до рамото! Това означава, че са много елементарни, но да такива са!

39

Анонимен

преди 9 години

Дреме ми! Да си обижда още наследващия ден съм с друг,който няма да го прави.А на него една огромна Майна!

38

Анонимен

преди 9 години

Просто е! Той спира се занимава с нея да я обижда,да се държи все едно е ***.Тя умря за него.Било е нещо минало е.Вече няма нищо между тях.Ако не я тероризирал толкова щеше още да е жива.

37

Анонимен

преди 9 години

Животното никога няма да те обиди и да те доведе до там да желаеш смъртта си.Но кофтия мъж може.По добре единия да изчезне напълно.Явно с такова ужасно нещо не можеш се разбра.

36

Анонимен

преди 9 години

с други думи каквото да кажеш или не кажеш, направиш или не , тя все ще се разсърди!

35

Анонимен

преди 9 години

Държи на нея,а я изкарва извън релси.Дори, изпитва задовоство от този факт.Като е така Майната му!Мъже по път и над път.Колко да ти прощава,като ти си неконтолируем.И Жените имат Търпение! Така,че необяснявай,как Тя не те Обича и си бил прав,защото си бил наясно с чувствата и.И ти очевадно не я Обичаш и не държиш на нея щом я дразниш,толкова.Толкова много,че да допуснеш, тя да си тръгне от теб.Дерзай и следващия път преди да започнеш да лазиш по нечиий Женски нерви да си наясно.

34

simo

преди 9 години

Tuka mnou pa4i sa se izsrali. Nqma drug na4in da se opi6at ku4kite raznebiteni ot jiveene ...