Снимка: outnow.ch

Мъжете невинаги се държат като зрели и мъдри същества. Понякога те действат чрез грешен подход към жената, която иначе обичат... като я дразнят.

Може би те просто не са наясно с правилния начин, по който да изразят чувствата си, или пък дразнят половинката си, за да привлекат вниманието ѝ. За съжаление, някои жени наистина се ядосват много на това поведение или го смятат за досадно и непривлекателно.

Някои дами са готови да се разсърдят сериозно на своя приятел, ако виждат, че той нарочно им лази по нервите.

Ето и шест начина, по които мъжете често дразнят своите половинки, понякога без дори да се замислят защо го правят:

1. Мъжът се държи конкурентно към любимата си

Ако вашият приятел все се опитва да се конкурира с вас, може би той просто иска да ви демонстрира, че е по-добър от вас в някои неща, с цел да събере овациите ви. Но много жени се дразнят на подобно поведение, намират го за грубо и нямат намерение да се състезават с половинката си. По принцип конкуренцията е нещо забавно за мъжете, но жените по-скоро мразят оспорваните битки.

2. Мъжът се присмива на половинката си

Това е много детинско и дразнещо мъжко поведение и ако жената няма чувство за хумор, може много да се обиди. Има мъже, които обичат да имитират своята любима или се шегуват за нейна сметка (използвайки сарказъм и ирония). За мъжа това може да е безгрижна или невинна шега, но за жената не е точно така.

Още по темата можете да прочетете в Тialoto.bg.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase