9

Анонимен

преди 9 години

nqma tok pak gledat tv...interesno

8

непукист

преди 9 години

До НиеХа, е за това не бях чувал да обвиняват капитализма. Дали Китай и Индия, които са почти 40% от населението знаят, че ги броиш за капиталисти.Или може би това е следствие от вкоренени човешки инстинкти.

7

Ние

преди 9 години

Хората сме като раковите клетки в организма,докато не се размножим дотолкова че да унищожим земята и всичката природа няма да се спрем.Кво да правиш,див капитализъм се шири,някои икономика му викат...

6

Анонимен

преди 9 години

Само едно ястребче ако им пуснат колко бързо ще им бъде нарушена идилията

5

любопитко

преди 9 години

''Жените перат дрехите си със солена вода, а мъжете вършат повечето от своите физиологични нужди директно в морето.''Въпрос до автора на статията: за мъжете разбрахме, а жените къде извършват своите физиологични нужди?

4

Анонимен

преди 9 години

с други думи си живеят живота

3

Шаран -БГ

преди 9 години

О о о .. инспектор Стрезов ? Сапунените опери са на 24 мм запалими киноленти. Киномашината се върти на ръка, както преди 100 години са въртели бормашините. Като изгледат сериала, отиват на подветрената страна на острова, изгарят го пред разплаканите очи на нежния пол и разпръскват праха му над океана. Като се върна, ще кажа дали е било гочно така! Сега се правя, че вярвам!!!

2

До 7

преди 9 години

Ти за генератори, слънчеви колектори, морски електро централи да си чувал. Нямат ток от държавните дружества.

1

7

преди 9 години

алооо, как гледат сапунени опери като уж нямат ток?