48

Анонимен

преди 9 години

къде са червейте от ПМ да протестират пред джамовете на властта за готиния нов дълг дето искат да ни го нахлузят, ми няма ги, студено е, не плащат, па и какво ги интересува, те си усвояват сребърниците от големия брадър

47

проф. Аврамов

преди 9 години

Занимават ни с глупости само и само да избягат от главната тема. ДА КАЖАТ ИМЕНАТА НА ТЕЗИ ДЕТО СА ИЗНЕСЛИ 300 МИЛИОНА $ В ШВЕЙЦАРСКА БАНКА. дА КАЖАТ ИСКАНА ЛИ ИМ Е СМЕТКА ОТ КЪДЕ СА ПАРИТЕ. КОНФИСКУВАНИ ЛИ СА ПАРИТЕ. ЗАДЪРЖАНИ ЛИ СА В ЗАТВОРА ВЕЧЕ!

46

Анонимен

преди 9 години

*** и червеи -къде е човека?

45

Анонимен

преди 9 години

Отклоняват ни вниманието !Теглят кредити.

44

Анонимен

преди 9 години

Някои ,имат червеи в главите, вместо мозък!

43

Анонимен

преди 9 години

Кажи тия шестнадесет милиарда какво ще ги правим и кой ще ги връща

42

Анонимен

преди 9 години

Никой никого не е подслушвал.А трябваше не да ги подслушват, а да ги арестуват платените ***,които се намърдаха сега във властта и грабят с пълни шепи от нещастния български народ.Хвърлят ни прах в очите за да не обръщаме внимание на чудовищния дълг който вече стана заедно с последните 16 милиарда 28 милиарда.Спрете безумци,докато не е станало късно.

41

Анонимен

преди 9 години

За нас Лазаров е терорист убиха свои хора Баретата.Трябва веднага да бъде съден от маиката на Баретата.

40

BG

преди 9 години

Boiko pro4eti sa Burov ne sa jovkov na Kolko 4ervii skri Zezo dosietata saschto Aleksei petrov ne govori toi vi e Kollega Gen atanasov jo jivkovo vreme e vasch 4ovek Kakto i dr bojadji bkp gerb

39

Анонимен

преди 9 години

Пак ни баламосват за да ни отвлекат вниманието от новия дълг от 16 милиарда лева+12 милиарда които взеха само за няколко месеца стават 28 милиарда,които ще плащаме всички ние.Никое правителство до сега не ни е загробвало така.Мизерията ще продължи с пълна сила,а те ще стават все по-богати.

38

Анонимен

преди 9 години

TOZI,KOITO E OTKRADNAL GALABI I ZAIZI MOGE DA BADE PRESLEDVAN ZIAL GIVOT,A TOZI,KOITO KRADE SEGA MILIONI MOGE DA BADE PRESLEDVAN V DRUGIA GIVOT.GOSPODIN BORISOV VIE STE GENII,CE STE PODBRALI TAKAV EKIP.BLAGODARIM VI,NO PO-HUBAVO DA VI NIAMA.

37

Анонимен

преди 9 години

Сто процента е имало разработка и сто процента нещата вътре са притеснителни .Да не забравяме ,че имахме най наглите хора управлявали България .България влезе в рекордите на Гинес ,за най продължителни всекидневни протести , спомням си че около 400 дни протести , не бяха достатъчни за да си тръгнат от власт истинските червеи.Накрая се скараха Местан и Сергейко , за парите от КТБ и се изсулиха като ни лук яли ни ..Даже Мая сега като е слушам ,имам чувството че съм сънувал година и половина.

36

Анонимен

преди 9 години

Nevernizite da ne kasvat dai Boje i da se Krastat zvetanov da kaje toi snae mnogo a o drugara mu boiko saschto cpc da se raskriat sjukitelki ot Tel.palati imat visoki saplati sa posluschvane na Komshia kolegi tn daje se hvalat i raskarvat kakvi rasgovor. Sluschat Sluj.na mvr kato podsluschvat koi im narejda i saschto podsluschvat ako e sa sigurnost e ok no ako e sa mrasotia ne e ok

35

Хари

преди 9 години

Писна ми вече да слушам за червеи. Шаран да бях, пак щеше да ми се доповръща. Голямо кудкодякане пада, а яйцето им накрая ще е колкото маслина, ако въобще нещо снесат. И не разбирам защо занимават мен с проблеми към чиито решения аз нямам никакво отношение, най-малкото защото съм абсолютно некомпетентен.

34

...

преди 9 години

ne me u4udva .

33

Аденауер:

преди 9 години

България има само един единствен шанс да излезе от дупката в която е вкараха съзнателно *** и доносниците на ДС и този шанс е Германския модел на изграждане на общество без *** и доносници на ДС,чрез тотална декомунизация на обществото ,Лустрация със забрана да участвуват в управлението на всички нива в държавата на повече от 600 хил./Евростат/комунистически и агентурни престъпници за срок мин.от 35 год.,Национализация чрез насилствена експроприация на всичко откраднато от тези крадц

32

Анонимен

преди 9 години

РУСНАЦИТЕ СА КОПИРАЛИ ВСИЧКО С ПОДКРЕПАТА НА РОДООТСТЪПНИЦИТЕ!

31

дедо ПИЧ

преди 9 години

Аре стига с тези червеи и глупости!Само мен да подслушвате ви трябват поме трима милиционера на три смени.Кой ще им изкарва заплатата след като Аз не работя от поне 20 години и Ви гледам сеира кога ще ме превъзпитате с "Борбата на труда и назначения от ДС-*** капитал"Винаги съм го казвал на такива ***,и пак ще го кажа.Изучихте *** децата ми и сега те работят за икономиката за САЩ,а Аз съм върл подръжник на всички САЩ президенти!Какво Вие успяхте *** да направите за собствените си

30

Анонимен

преди 9 години

В това е проблема.За 300 дни се копира всичката информация.И никои нищо не знае от официалните и тези които са ЗАДЪЛЖЕНИ да знаят .

29

бббббббббббббб

преди 9 години

Маджо: ***, докарай мерцедеса, че треа да събираме едни кинти от един изумрудБойко: Сега, бате Маджо (докарва колата, 600 сел). Да дойда и аз да помагам?Мадцо: Не може, Рапонче, не ставаш, за тая работа се иска поне малко акъл и малко шубе. Седи си тука да не стават ексцесии, както казва големия Маргин.