16

Анонимен

преди 9 години

До 1-ви коментарТова за съжаление е така, понеже светът в момента не е свят на държавите и нациите, а свят на ТНК (транснационалните корпорации) и бизнеса. Сиреч, глобализацията на практика. Е, всеки може да прецени дали е толкова добра тази глобализация, колкото я описват в икономическата литература

15

НаблюдателЕE

преди 9 години

До 14:Не си наясно!Съществува ясна корелация между успехите на Samsung и външния вид на SGS:- колкото външния вид на SGS прилича повече на iPhone, толкова са по-големи продажбите на Samsung-колкото SGS е "по-оригинален", толкова продажбите на Samsung са по-зле, справка SGS5- затова, новият SGS6 се отличава минимално на външен вид от iPhone 6/6+ Copy-paste от iPhone работи добре за всички конкуренти на Apple :)

14

НаблюдателЕE

преди 9 години

AAPL: Market Cap:727.39BНагоре и нагоре, оценени...

13

Анонимен

преди 9 години

до 8NASDAQ:AAPL [Mkt cap721.02B]Какво гледаш ти и аз не знам :D

12

Анонимен

преди 9 години

Тия да не са решили да се продават, та през месец им се популяризира цената? Това инфо интересува само и единствено евентуални купувачи. Феновете се интересуват колко ще струва и кога ще излезе Седмицата... Всъщност нищо чудно Самсунг да ги купи :))) Последните шестици мязат много на Самсунгите. А вътре кво имАло и какъв ос е набит - кой го бОли. Ифонът служи за да стои на масата!

11

Анонимен

преди 9 години

Това е компанията на балъците и загубеняците... Те са много и затова Apple просперира... Това е толкоз просто и логично!

10

Анонимен

преди 9 години

До7: повярвай ми, никой не държи да те подслушва как се изпъ*даш като дърта ци*анка

9

revizoro

преди 9 години

Тъкмо ,да платят малко от националния дълг от 18 000 000 000 000.

8

Анонимен

преди 9 години

Ега си Балона 710 милиарда , будалите да влагат пари на американската борса , и по някое време щтрак капана се затвори , балона се спука и ционистите ограбиха вложителите.

7

САМ СЕБЕ СИ ОЦЕНЯВА

преди 9 години

чичо САМ. Нищо ново - Всеки си хвали стоката.

6

fa

преди 9 години

Интересно, google finance не показва да са минали 700 млрд...

5

Анонимен

преди 9 години

Дреме ми на фара, колко е оценена Apple...

4

Анонимен

преди 9 години

4, ц, не са 15 години. Погребват ги от има-няма век, пък те все не разбират и си живуркат ;)

3

Анонимен

преди 9 години

Абе га че загиват американците?Омръзна ми да се надевам.От поне 15 години ги погребвате тука по форумите.

2

Анонимен

преди 9 години

Momo, кривото е, че държавата по принцип е лош стопанин - особено държава като България.. Всеки си върши работата колкото да не го уволнят, върти далавери, краде държавни пари, стоки, ресурси.. Накрая имаме 1923812938 държавни компании, всички от които пред фалит, и се наливат едни пари от бюджета.. А частните компании ако не се справят просто фалират. Но в тях хората работят и им пука каква работа ще свършат (или поне на мениджмънта), съответно абсурдите ги няма. И от там идат кинтитеее :)

1

Momo

преди 9 години

710млрд. долара за една компания... Има нещо мноооого криво в този свят.Бюджета на 3/4 от държавите в света не е толкова.