7

Циганин

преди 9 години

Аз съм се обаждали няколко пъти на 112 и съм доволен от този номер . Нека има повече номера като този и по други направления и както каза един колега -форумец по-надолу да обяснат на хората къде и за какво да се звъни .

6

Буаааахахахааха

преди 9 години

Ако сте се обадили преди 1 час на пожарната( и точно когато ви спрели водата , защото някой е окрал помпите) , много ясно, че ще се обадя да питам какво става с водата и дали и техните часовници показват същия час като моя

5

до 1

преди 9 години

И сега можеш да звъниш директно на бърза помощ *** ***

4

Сп???нс

преди 9 години

Пак криворазбрано по български, този номер е общо европейски, но поне в Испания регионалните телефони си работят и в повечето случаи е за предпочитане,

3

Анонимен

преди 9 години

Аз лично звънях за куче, което напада плажуващите на охраняем черноморски плаж, но полиция не дойде - това в България.В Гърция една нагла германка си пусна 2-те немски овчарки от кемпера на плажа - НЕОХРАНЯЕМИЯ плаж и полицията дойде сле 2-3 минути, наби и канчето и оная се усмири.За тия ФАЛИРАЛИТЕ гърци говоря.Така че не ми ги вкарвайте тия ЛЪЖИ с телефон 112!!!

2

Значи,600 млн. глоби

преди 9 години

Или, ако се наложи минималната глоба от 200 лева за всеки, който е използвал не по предназначение телефон 112, това прави 3 млн. обаждания умножено по 200 лева = 600 млн. лева. Ами , супер. Интересно, колко глоби са наложени. Ако пък не са, защо не.

1

Аха!

преди 9 години

Те наказанията са добри, ама я кажете колко има глобени за такива обаждания?А иначе този телефон 112 е голяма простотия! Обаждаш се за нещо спешно, обясняваш, "сега ще ви прехвърлим към областния център", обясняваш пак, "сега ще ви прехвърлим към градския център", обясняваш отново, и най-после ако вече не е късно, може и да дойде някаква помощ, ако линейката не е отишла спешно до близкото село, да набият някой медик!А колко просто беше едно време! Звъниш директно в Бърза помощ!КУ КУ!