28

бг

преди 9 години

Навсякъде има бандеровци стига да ги откриеш и да ги въоръжиш,това се прави от раразузнаването години,не се знае дали след години няма да сме ние,виждате как се изкривява историята ни, и при нас се народиха бандеровци,само трябва да им покажеш врага.Това е вече 25 години демонкрацията,пълно унищожение на всичко създадено от народа,това не е своево рода фасизъм та желевски.Без оръжие,нищо не остана,освен мал

27

Анонимен

преди 9 години

Американският президент е подчертал, че САЩ възнамеряват да работят с международните партньори за предоставяне на финансова помощ на Украйна.-------Наглите ще ги търпим до 2018, когато трябва да разпишат договора за търговия.После - сами да си сърбат попарата, която надробиха!!!!

26

Анонимен

преди 9 години

Прасенко се оказва собственик или съсобственик на много оръжейни заводи. Сещате се как му се отрзява на бизнеса спирането на войната?!?

25

до 42

преди 9 години

Ама знаеш ли колко му пука на Порошенко?! Хич !

24

Анонимен

преди 9 години

//да създава благоприятен инвестиционен климат.//Този луд ли е?

23

Анонимен

преди 9 години

"Малко по-рано през деня президентът на САЩ Барак Обама разговаря по телефона с Порошенко"Конечно, Порошенко обязан своим президентством США, он должен любой шаг коордиринировать с ними, иначе его заменят

22

Анонимен

преди 9 години

ммеем

21

КуРти

преди 9 години

Днес, защо не пишете, че вече генерали дезертират от славната укропска армия? Или не е политкоректно към "работодателя"?

20

Анонимен

преди 9 години

Надеждата на Еропа е Украйна да спре агресията на кремълската клика.

19

Bulgatani

преди 9 години

До ДО МЕНА 30Тези "скотове" и " ***" вече два пъти стигна до Берлин. Помнете съдбата на Наполеон и Хитлер! Ако нужно, Русия ще дойде отново, и още по-далеч.

18

от Мен до минета #30

преди 9 години

А да не би иракчаните да бяха по силни от Грузия и Чечня като ги нападна Буш.За 5 години американците откриха 30 самолета по стари и от ***.По добре с хора които пият одеколон и корселин от колкото с такива които се страхуват един от друг и се въоражават ежедневно като американците в собствената си държава.

17

ДО МЕНА

преди 9 години

Къв *** бе .Кои щял да сгази. Какви воини е водил тоя твои ***. Срещу 900хиляди души ЧЕЧЕНИЯ. И мощната държава Грузия. *** ТИЯ СА ПОДИВЕЛИ ОТ МИЗЕРИЯ И ГЛАД ДАЛИ ЩЕ ИЗМРАТ ДНЕС ИЛИ СЛЕД ДВЕ ГОДИНИ ОТ АНТЕФРИЗ ИЛИ ОДЕКОЛОН ,,руска троика,, ЗА ТИЯ СКОТОВЕ НЯМА НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ . НА ЗАПАД ХОРАТА И СЕ ЖИВЕЕ ЗАЩОТО ЖИВОТА И Е ХУБАВ УРЕДЕН , БОГАТ .ХОРАТА СА ЩАСТЛИВИ И НЕ И СЕ ЗАНИМАВА СЪС НЯКАКВИ ПОДИВЕЛИ СКОТОВЕ ***.

16

Bulgatani

преди 9 години

До Анонимен 23Господине, защо избяга от тази клетка? Нали, лоша храна?

15

Мен

преди 9 години

Аз не знам САЩ да имат спелелена война до сега - с Япония;Виетнам;1;2войни в Ирак;Югославия;Афганистан винаги са официално губещата страна.Ако се стигне до война с Русия,Путин няма да ги забави много а ще ги сгази по бързо от чеченците в театъра на Дубровка.

14

Анонимен

преди 9 години

За всеки психоаналитик е ясно че това мъничко човече е с не малки комплекси от тези на наполеон,хитлер и сталин..и всичките ги избива на война...та този пръдльо е дори е по луд...но самите руснаци ще му скроят шапката

13

Aртемовск

преди 9 години

11Истината е винаги точно обратното на това, което казва кремъл или повтаря руския аген, та така и с "припарването"

12

кан Крум

преди 9 години

До зловещоНе знам кой кой е , а *** кой кого ще налучкам Като не щеш мира - на ти секира!

11

Анонимен

преди 9 години

В института павлов е запазена специална клетка за путинСкоро тържествено щели да го настанят

10

зловещо

преди 9 години

А оня юнкерс Меркелицата какво прави? Нещо мълчи!Да не се е сецнала оня ден, когато носеше на гръб франсето Оландинчо към Кремъл?Ама и франсето е бая охранено искърско рогато ей!!!!!

9

зловещо

преди 9 години

В гатанката се пита: кой от тези две влюбени гълъбчета Потрошенко и Обонго е мъжа и кой е жената във връзката им?Обонго е жената -Обонго е мъжа +Гласувай народе!