29

Анонимен

преди 9 години

Какво значи ненамеса. Ненамесата на либералните европейци докараха Втората световна война. Ненамесата означава да се поощряват украинските неонацисти, които с преврат завзеха властта и започнаха саморазправата с Донецк и Луганск. АБВ засрамете се. Обявете се в подкрепа на Новороссия. Обявете се за излизане на Бг от НАТО. Направете една нова Соболева акция. Това е достойно поведение. Ненамесата е шмекерлък.

28

Го4о

преди 9 години

Путин и Русия скоро ще бъдат натикани в някой ъгъл на сибирската тайга!

27

Анонимен

преди 9 години

Докато Путин дрънкаше с "хуманитарна помощ" в Донбас къде беше АБВто ?

26

4ората

преди 9 години

Другарю Първанов, как да няма полза от дрънкане на оръжие? Вижте Русия, с дрънкане на оръжие си АНЕКСИРА полуостров КРИМ, готова е да грабне донецка и луганска области! Ползите за Русия са ОЧЕВАДНИ и ние трябва да следваме братска РУсия!

25

Анонимен

преди 9 години

до час по скороИ как може да стане това? Малко да пофантазираме, нали!)))

24

Анонимен

преди 9 години

Час по-скоро трябва да се започнат въздушни удари и обявяване на безполетна зона в Южна Русия. Територията на Украйна да се изчисти от москаляк.

23

Анонимен

преди 9 години

Като докопат до властта, започва на всичките да им (как пък да няма изключение) личи слугинажа на господарите от ВЪН. А националното достойнство - почват да го търгуват брутално.

22

Анонимен

преди 9 години

Колко време ви трябваше да я измътите тая декларация? Що не изчакахте още няколко месеца? Когато започнат да ни падат руски бомби на главата

21

Анонимен

преди 9 години

Я да каже Първанов колко пари има в швейцарска банка , и кой му ги преведе!? Или ЦРУ или КГБ

20

Анонимен

преди 9 години

Има приказка за "умна девойка", която кой знае защо е искала да се жени за царски син, но трябвало да дойде при царя с кон и без кон, облечена и съблечена, с подарък и без подарък...Дошла качена на козел, наметната с рибарска мрежа и с птичка в дланите си.Разказвам по повод "политическата дейност", особено на първанов, който напразно бе, особено внория мандат, президент.Бавят се да им кажат какво мнение да имат.Който си утилизира мини, си знае работата.Пука му та големия...шлем.

19

Герчо Стоянов Геров

преди 9 години

Един,, ***,,Герчо това ни го е казал преди три години, а ти защо крадеш чужди мисли и то на хора, които са далече от тебе? И защо тогава ти не подкрепи Герчо, ами го охули и се залепи до Бойко.?

18

До 18

преди 9 години

ВЛАСТТА ЗА АБВ Е САМОЦЕЛ!

17

гоце

преди 9 години

РЕНЕГАТ!

16

Милена

преди 9 години

Всичко се топи като лед, само едно си остава недокоснато славата на Владимир, славата на Русия. Твърде много е принесено в жертва. Никой не може да спре Русия. Всичко ще смете тя по пътя си и не само ще се съхрани, но и ще стане властелин на света

15

Анонимен

преди 9 години

abv dtib vgzotivai na lov be nasia- baba nemoje da te gleda s oci no izomitelno to4no te izrezva ot vestnicite ga odi po dvora na po malka

14

Членска карта №7

преди 9 години

До KondorИ ако бъде одобрена, какво!??Този щаб, дето ще ни го настанят в София, няма да е подвластен на българската държава!

13

Kondor

преди 9 години

Ами ако не бъде одобрена декларацията, ти и всичките от Парламанта, мин. савет и призиденството ви даваме по един калашник и ви пращаме на първа линия да браните интересите на държавата!

12

Членска карта №7

преди 9 години

Сладки лакърдии с бащинска осанка... От човек, който крепи правителство създадено на вечеринка с бяло сладко и курабийки от г-жа Нюланд!!!

11

РБ

преди 9 години

Без лъжа,няма политика!Лъжете поне по-качествено!

10

Членска карта №7

преди 9 години

Добре, Гоце не би продал майка си за да остане над водата, би я използвал да стъпи върху нея за да не се удави. Това полит коректно ли е според краварският ви наръчник по който триете неудобни мнения!??