19

Анонимен

преди 9 години

дачаните ги дават най щастливи на земята ,ама уви самоубийствата са най много там !На кого да вярвам

18

СоСо

преди 9 години

Смята, че личният ми живот не е предмет на обсъждане, но понеже виждам, че определено ви вълнува какво работя - не работя от 2 месеца и половина. Като теб, Стоянов - и аз реших днес просто да прочета новините.

17

СоСо

преди 9 години

До Стоянов - Това, което се опитвам да ви обясня, но явно не разбирате или поне не искате да разберете е, че разлика между бай ви Тошо, Станишев, Доган, Бойко, Костов и т.н. няма. Целта и резултатът винаги са били едни и същи - беден и необразован народ, който лесно се манипулира и управлява. Защо решавате, че щом не съм привърженик на БКП съм симпатизант на случващото се в момента? Отдавна съм стигнал до заключението, че тази държава няма да я бъде. Не и при следващите поне 2-3 поколения.

16

Стоянов до СоСо

преди 9 години

Реформаторите и Доган ще оправят нещата, те са специалисти по всичко! Бойко ще пререже лентата!СоСо, бай Иван е прав - какво работиш, че пишеш коментари по цял ден, при положение, че днес е вторник - работен ден!Аз съм безработен от месец и затова чета новините. Ти какво работиш?

15

СоСо

преди 9 години

До Бай Иван - Бай Иване, бай Иване ... язък ти за годините, ама най-лошото е, че си един от многото! Ако си мислиш, че в България демокрация има, значи определено си свършил. Няма смисъл да ти обяснявам нещо, което няма да разбереш. Така, че по-добре - със здраве. Пренебрегвам обръщението ти и думите ти по мой адрес, въпреки че не ме познаваш (отдавам ги изцяло на злобата и яростта ти) и ти пожелавам да ти се налага да даваш по-малко пари за лекарства, а повече за внуците си (ако имаш такива).

14

Анонимен

преди 9 години

Поредната ,,Гаранция'' на Проста партия Герб!

13

Бай Иван до СоСо

преди 9 години

Построихте ли демокрацията, мишки??Или сте безработни несретници, които в работен ден пишат коментари колко е хубаво през демокрацията!Ами не, не е хубаво, имам 42 години стаж, а вземам 320 лева пенсия! Само лекарствата са ми 110 лева месечно, сметките още 100 лева! Много хубаво се живее с 320 лева на месец, много! Хубаво е, демократично! Пак че ми е градината и животните, да да имам какво да сложа на масата! Скачайте и викайте СДС!

12

акуд

преди 9 години

намериха ли общините начини чрез който да изнудват държавата за пари или всичко е бедствие????

11

до 11

преди 9 години

Пич, прочети малко че България обявява ФАЛИТ през 1990 год при управлението на Луканов-тогава се въвеждат и купоните......след това вече всичко се разграби от Мултаци и други агенти на комунистическата ДС.

10

до СоСо

преди 9 години

Със сигурност БКП е виновно, че Костов, Цяря, Станишев, Доган и Бойко окрадоха държавата чрез поставени фирми!Сигурно Тодор Живков, а не Иван Костов разпродаде предприятията за скрап и подписа договорите с американците за ТЕЦ-овете, та да няма сега хората къде да работят и как да си платят тока!

9

Съвет за СоСо

преди 9 години

С такива по-добре не говори. Много са зле и нищо не проумяват.

8

СоСо

преди 9 години

До до номер 7 - Ама ти си бил гений бе. Поредния в тази държава. Една държава пълна с толкова много умници. Гениалността ти е толкова голяма, че стига до там дори да не осъзнаваш, че днешната "демокрация" е в резултат на усилията и намеренията на любимия ти Бай Тошо (или там както му е селското име) и приближените му. С една дума - днес жъним продукцията на престъпната организация, наречена БКП, но е напълно разбираемо и нормално промитите мозъци като теб да не могат да вникват толкова дълбоко

7

Анонимен

преди 9 години

Стряма даже закъсня, сега след наводненията как ще обясним на хората че трябва да се отпуснат някакви си 100 милиона :) за една дига.. хаха

6

до номер 6

преди 9 години

Да вземам пари...не вземам пари, просто имам очи, за да видя! 5 млн. души - 2 милиона неграмотни *** и турци, 2 милиона пенсионери, 500 хиляди българи под 18 години и 500 хиляди души в трудоспособна възраст, които издържат предходните! 2 милиона млади българи в чужбина, които никога няма да се върнат! Да ти е честита демокрацията, умнико!

5

СоСо

преди 9 години

До 5 - хахахаххаха. Кажи честно - какви пари вземаш за подобни коментари или наистина вярваш в думите си :) Винаги ми е било много интересно докъде може да стигне един човек в пропадането си, но всеки ден се убеждавам, че е възможно рекордът от предходния ден да бъде подобрен.

4

Анонимен

преди 9 години

Ще плачете за бай ви Тошо, демократи! :)

3

Анонимен

преди 9 години

ПРЕВАНТИВНИТЕ МЕРКИ не трябва ли да се вземат преди дигата да се скъса изцяло?

2

anonimen

преди 9 години

sprete da izkoreniavate balg gora niama da se otarvem ot navodnenia

1

Анонимен

преди 9 години

Какво ли още се случване се знае.Но използвам случая да припомня едно самодоволно,помпозно,високомерно и типично партийно-просташко изказване на финансовия министър Владислав Горанов,че и природата е била против предишното управление на Орешарски.Сега дали е благосклонна....?Да му мислят пострадалите и следващите "късметлии".