167

до 197

преди 9 години

Те одавна са ти пуснали термоядрена бомба в главата! За туй няма нищо там!

166

Анонимен

преди 9 години

mi ne im ostava nishto drygo rysite da vi pysnat edna termoqdrenna v sofia i poveche edva li shte sazdavate problemi.

165

i az da kaga

преди 9 години

Ostavete politicite davaite da se organizirame i da zachitim Balgaria

164

Анонимен

преди 9 години

ВОЙНАТА *** НА ВРАТАТА.

163

Анонимен

преди 9 години

Дългосрочната цел на американците е да дестабилизират ЕС и да отслабят военната мощ на Русия.Не им стигат войните в близкия изток и затова насочиха оръжията си към Европа.Америка няма полза от силна Европа.Плашеща е не въображаемата опасност за нас от Русия,а напъна на американците тотално да ни подчинят,виждайки готовността ни за слугинаж.Не политици,а мекотели си имаме.Това е страшното,а не това,с което ни плашат.

162

тодор

преди 9 години

А бе Миков,не ти прилича от годините,а от акъла,които го нямаш да плашиш хората с щуротии.Кога България или друга държава ще посмее да излезне срещу Русия бе ***?

161

4epa

преди 9 години

TO BSP VSE VOINA SANUVA-NALI ISKAT PAK PARTIZANI DA STAVAT-AMA SEGA MANDRI NIAMA GLADNI STE SA HAIDUCITE!!!!!! NA EDNA AGONIZIRA6TA PARTIA SAMO V VOINA I E SPASENIETO!!!6

160

цури

преди 9 години

абе Миков като предвиждаш плацдарм и бойни действия на територията на България,аджиба за какво ти е подмладяване на партията велика?та на кого ще си нужен ти и твоята "млада гвардия"след евентуални военни действия на наша територия?война и подмладяване на БСП са противоположни неща!САМО МЪТИТЕ НА ХОРАТА ГЛАВИТЕ С ВОЙНИ И ГЛУПОСТИ,ТИ И ОНЗИ ЛУД ВОЛЕН!седнете си на парламентарното място и работете ЗА България ,не против нея!КОЙ ВИ ИЗБРА,*** ТАКАВА?!ВИЕ ПРОВОКИРАТЕ ХОРАТА НЕ ГИ СЪЕДИНЯВАТЕ!!!

159

Анонимен

преди 9 години

Др. Миков, защо издавате държавна тайна ? Това е подсъдно! Ще докарате насила враговете от да ни ударят! Сега се бият братя Русия и Украйна. Кои са добрите и кои лошите? И дали лошите после няма да нападнат и другия си ,,брат,, България ?

158

Анонимен

преди 9 години

не знам за вас, ама мене турците все повече ми се вдигат в очите:Руснаците са били в Крим само 200г, оба4е за това време са успяли да ликвидират всички дет не са с тях и сега претендират че е техен.Ми че то ако и Турция имаха същата процедура и същия манталитет, по нашите земи сега нямаше да има българи и турците спокойно щяха да кажат -това е било нашо 500г, затова сега ще го вземем!!!

157

Анонимен

преди 9 години

Бой по терористите в Украйна !Щото утре турция ще вкара терористи по нашите земи и ние ко праим?

156

до 172

преди 9 години

Ами разбийте мутрата на Москва ако можете. И когато пишете не употребявайте алкохол или други опиати.

155

Анонимен

преди 9 години

"НAТО винaги печели, товa сa фaктите!"Това са неосъществените му мечти!

154

Анонимен

преди 9 години

До ВасилевОт твоята истерия разбрах- ти си русофоб, ползваш китайска техника и кштайски софтуер, не акаш, не седиш по форумите и явно си безработен, щом само ядеш изаканото по форувите от другите.

153

брaдвето

преди 9 години

182 Укрaинецa Клич му обърнa джуките нa Пульото... москaл изтегли късaтa клечкa кaто нaпaднa Укрaйнa, a НAТО ще спечели от укрaинскaтa победa фaкт! Нa Укрaйнa сaмо aмерикaнско оръжие и трябвa и мaй вече ще го имa...

152

Анонимен

преди 9 години

Предлагам да се сформира българска дивизия начело с Ненчев, Митов и Плевнелиев, Соломон Паси за война с Русия и директно да се нападне Крим по море с двата български кораба и да се освободи Крим от руския агресор. Дивизията да се казва "Евроатлантически ценности" и да е съставена от протестъри и емигранти в САЩ и Великобритания.

151

хахах

преди 9 години

Социалистите предвиждат "подмладяване" на партията, като въведат задължителни квоти за млади хора във всички ръководни органи на БСП. .... от 90 огдишни на 89 годишни фенове на БСП - това не е подмладяване !

150

Анонимен

преди 9 години

Голямо постижение за демокрацията е да изпратиш децата си на Запад, *** не могат да разберат колко пагубно е това за България.

149

555 до брадвето

преди 9 години

печели, защото воюва със страни като Сърбия, Ирак, Либия.Май за война с Русия нещо се дърпа. Факт ;)

148

брaдвето

преди 9 години

НAТО винaги печели, товa сa фaктите!