18

Краси

преди 9 години

Хаха, този се прави на умен, започва с няколко полуистини за да може после да прокара една голяма и опашата лъжа - англичанин.Русия била слаба, ако беше вярно до сега да са я смачкали като Ирак, Либия, Югославия....Истината е, че се н*аха западняците от страх, страх ги е от Русия, но не затова, че ще ги нападне. Не, страх ги е, че САЩ ще принудят европейците да се бият с Русия. И да страхът им е много реален.

17

До автора

преди 9 години

Не разбрах КОЙ и КАК попречи на Путин да инвестира в обновлението на Русия? Какви да бъдат очакванията към един чекист с промит мозък, на който му е втълпявано, че другите са врагове?

16

тъй тъй

преди 9 години

Ей този път пропагандата е по-добре поднесена. Разбраха, че с по-интелигентните читатели не става с бум бум похватите на Фокс и CNN, и сега малко разчупиха гледната точка, но все пак какво излиза - Путин е силовак, руснаците мизерстват и се топят като лански сняг, руснаците въоръжават конфликта в Украйна ( а танковете от САЩ са само за защите?!!?), че и заплашват НАТО(нищо че НАТО не трябваше да преминава границата на ГДР)....

15

до 10

преди 9 години

Да, това е ужасно! България е единствената страна в света, където има паметник на летци, които са бомбардирали и убивали нейни граждани! И освен бомбите са пускали и химикалки, и детски играчки с взривове, за да може като ги вземе някой да го осакатят.

14

Анонимен

преди 9 години

Побъркан

13

Анонимен

преди 9 години

Русия е единствената европейска държава с положителен прираст на населението! Не живеем в каменната ера или в Северна Корея все пак. Не сме *** и можем да проверим!

12

Анонимен

преди 9 години

Голям прас, ако Русия си завладее и цяла Украйна, света за запада нито свършва нито нищо....На никой не му пука за Украйна, сама по себе си не е важна. Важното е да има войни и конфликти. САЩ произвеждат 18% от БВП в света, но потребяват 40%. Разликата разбира се е с кредити. Ако трябва да връщат, печатат долари и готово. Но така не може до безкрайност. Трябва война, напечатаните хартийки да се инвестират някъде и да им се вдига стойността. Войната изчиства всички дългове.

11

Анонимен

преди 9 години

мачкай , Путин, мачкай до край тия фашисти !!!!!!!!!!!!!!!!!

10

Анонимен

преди 9 години

Жалката ви пропаганда не минава! След Елцин Путин изправи Русия на крака. Целият им нефт и газ изнасяха американците без да им дават и една стотинка, опитаха се да им унищожат промишлеността и енергетиката, буквално им нарязаха заводите и когато се опитаха да разпарчетосат и Русия, както направиха с СССР, дойде Путин и сметките им излязоха криви. Икономическото убийство не се осъществи, затова толкова им пречи, освен, че е блестящ стратег.

9

Анонимен

преди 9 години

Абсолютно не!Само през миналата година в Русия са родени 2 000 000 бебета.Не подвеждайте читателите,Мария!Да живее Русия!

8

Цветанка

преди 9 години

С по голямата част на анализ-коментара съм съгласна. Не одобрявам продължаващата се намеса и стремежи на запада по отношение на Русия и Украйна!?....

7

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен"Руски бомбардировачи може да бомбардират София и Банкя. Застрашени са стотици хиляди фирми, апартаменти и имоти."...Американски и английски бомбардировачи вече бомбарираха София и избиха няколко хиляди цивилни - жени и деца. За благодарност българския народ направи пред американското посолство паметник на убийците.

6

Анонимен

преди 9 години

ОФ с тия *** статии, като почнат разни *** драскачи да изказват собственото си мнение. Голям прас, ако Русия си завладее и цяла Украйна, света за запада нито свършва нито нищо. Проблемите с приемането на Украйна в краткосрочен план, ще са много по-големи за Русия. Тя едвам сега смогва да изхранва и Крим, а я друса и голяма финансова криза, така че Русия дори и да настъпва в Украйна, това нито и дава икономически просперитет, нито нищо! Путин има само Ядрения коз, а това е отчаяние...

5

Анонимен

преди 9 години

До анонимен 3, Еми като позволяваме на нато да си слагат базите тук руснаците нямат избор трябва да отблъснат противника по-далеч от границите си за да не ги бомбардират тях.

4

българин

преди 9 години

До АнонименИзплюй камъчето, безроднико - искаш да кажеш "трябва" а не "може", нали, червена ***!

3

Анонимен

преди 9 години

Руски бомбардировачи може да бомбардират София и Банкя. Застрашени са стотици хиляди фирми, апартаменти и имоти.

2

Русь не сдаются!

преди 9 години

Бляк... пълна джора....

1

Samo minavam

преди 9 години

Я ми кажете светата Троица на какъв общ език е говорила.струва ми се ,че фрау Меркел е била преводачката-посредника.а знаете ли историята на посредника......,ако не да ви я кажа.