118

Гост

преди 9 години

О-бама о-кеф

117

Анонимен

преди 9 години

Има още един проблем-Русия просто е права-защитава своите интереси и своите сънародници.Западът и този път с камък в пазвата се прави на партньор.На нашите "фронтови" страни е отредена ролята на озлобени,гладни ***.

116

до 160

преди 9 години

И къде видя държава на Путин в Украйна.

115

Анонимен

преди 9 години

И аз прочетох само половината и се отказах....Путин бил отправял предизвикателство?! Путин си защитава държавата.Не е отправял предизвикателства и не е нападнал друга суверенна държава.Действиятя му са отговор на приближаването на потенциално вражеска военна инфраструктура до границите на Велика сила. Щом САЩ и ЕС действат като колонизатори, значи и Русия има право да се защити. А авторката на тази статия е поредния псевдо журналист, не умеещ обективно да отрази действителността.

114

Анонимен

преди 9 години

Успях да прочета 1/4. Напълно става ясно че това е поредният платен бълвоч

113

Анонимен

преди 9 години

Апропо, това е войната Хазария срещу славяните живеещи върху територията и. Цялото държавно ръководство и повече от половината Рада е от хазари( наричащи себе си евреи). Нацгвардията и заградотрядите се командват от хазари. Такива са фактите.

112

Анонимен

преди 9 години

Има неща дето трябва да се знаят от всеки. Правят се мобилизационни вълни изключително от славянското население. Захвърлят се лошо въоръжени и снаряжени срещу своите братя, там попадат в котли, отзад са хазарските загряд отряди, които ги разстрелват при опит за отстъпление. Това се повтаря и повтаря до безкрайност. Това драги е чисто ЕТНИЧЕСКО ПРОЧИСТВАНЕ и освобождаване на територии и всеки, който подкрепя хунтата е или платен или пълен ***!!!

111

Анонимен

преди 9 години

Другарката Несторова доста успешно се конкурира с другарката Василева!БРАВО!

110

Stamat

преди 9 години

Maria, ama si gi natvorila edni...Velika Rossiq!

109

Анонимен

преди 9 години

Войната на Русия срещу Украйна - Това да воюваш със себе си е много тъпо.

108

Проф. Здравков СУ

преди 9 години

"НИЕ" означава НИЕ ЗАПАДНА ЕВРОПА ли? Ние, западът и САЩ ли? Ние БЪЛГАРИТЕ от кога сме на запад МАРИЯ, че ни причисляваш към този геополитически регион? България къде се намира на картата на Европа, я кажи между Франция и Италия нали? Излезте от чалготеките! Прочетете една книга!! Стойте в университета!!! СЛАБ 2 по Журналистика, БЕЛ, История и География, а /Слаб 2/ означава Мария, че знанията ти са равни на "F" да не се чудиш! Да пишеш статии не е същото като да ходиш на кръчма! Моля Ви!!!

107

Проф. Здравков СУ

преди 9 години

Пиша Ви директно от факултета по журналистика към Алма Матер. По-неграмотна, невярна и некадърно написана статия, не съм виждал през живота си! Фактологически, пунктуационно, морфологично и най-вече етично неиздържано произведение. Да се прави журналистика по този начин е все едно кравар да запише ядрено химичен синтез, резултата = Чернобил. НО най-дразнещото е че цялата статия е написана като обръшение от "НИЕ". Кои сме ние? Днес.БГ? БТА? Мария и Иванчо? ЕС и САЩ? Българите? КОЙ, МАРИЯ? КОЙ?

106

Анонимен

преди 9 години

Населението на Русия на Путин наистина намалява драстично и ако ти руски гъзолизецо наистина се интересуваше,щеше да знаеш,че имаше недоволство срещу политиката на твоя вожд именно по тази причина.Но ти си червено *** и пишеш това,което са ти заповядали руските ти господари за да получиш малко копейки,с които да си купиш семки и бонбонки.

105

Az

преди 9 години

Четох до пасажа "населението рязко намалява". Очевидно автора пише наизуст без никаква фактологическа подготвка, защото трябваше да знае, че населението на Русия се УВЕЛИЧАВА. И то не заради Крим, а заради високата раждаемост. Статистика не е ли виждал ? Много се чудя, от къде се пръкват тези велики експерти на международното положение, които две страници не са прочели, но дават щедро акъл ? Чудя се и на БГ журналистите , които сляпо преписват без грам вложена мисъл .... много зле !

104

Анонимен

преди 9 години

До до 141Чети внимателно и запомни - доставки ПРЕЗ Украйна. А темата колко от "руския" газ е руски, а не казахски, тюркменски, узбекистанки го оставяме за домашно!

103

до 141

преди 9 години

Извинете,а украинския газ от къде идва?

102

Анонимен

преди 9 години

До АнонименЮжният поток е едно от многото руски обещания. Като на сватба - обещавам каруцата и воловете. Европа със всеки изминат ден намалява потреблението на руски газ . От турския газопровод никой освен Русия нямя интерес - Турция има достатъчно доставчици на газ, а на Европа доставките през Украйна са достатъчни!Накрая едно малко сравнение. Никой не иска в дома му срещу получаването на нов водомер да му определят в коя партия да членува и за кого да гласува!

101

Анонимен

преди 9 години

Русия също е толкова слаба , че тръгна да прави Южен поток , и да го финансира до Австрия , че "могъщата" ЕС няма пари , то се видя какво направи с Набуко , едно голямо НИЩО , а и ЕС не стига че му се прави гратис тръбопровод , а и поставя условия , какво ще тече в нея , СМЕШНИЦИ , не стига че искат да седнат на една маса и гратис да се наядат , а и ще поставят условия , какво да има на масата , сега като са гяволи , тръбата до ЕС , а нататък сами да си я финансират

100

Анонимен

преди 9 години

Русия е толкова слаба , че направи зимна Олимпиада в Сочи на стойност 50 милиарда , а силните страни от ЕС , чакат субсииди от ЕС за 6 години 9 милиарда , които няма да ги получат , но са били много добре , че са част от европейското семейство , само че коя част са ;)

99

Анонимен

преди 9 години

Обама с терористи като путин не преговаря