16

до 37

преди 9 години

Майката на Вапцаров е била учителка. Той е бил мечтателна натура. Баща му е бил човек на царя. Той бил Русофил и приютил един "белогвардеец" който всъщност бил шпионин на НКВД и бил пратен да държи под око човека на царя. Така приютена змията в бащината къща индоктринирал младия и податлив Никола. Баща му го праща във Варна да "стане мъж", но не се получило. Жалко за момчето. Затова не трябва да се приютяват Руснаци.

15

анонимен

преди 9 години

Народът ***, животът тежък, скучен... (Вапцаров). Не искаме да ни оправят, искаме си ***.

14

морски

преди 9 години

Виктория Нюланд: *** the EU.

13

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 27б -но в България минава границите на търпимостта,като изнагля тази мафия!

12

Анонимен

преди 9 години

Мафията трябва да се разобличава независимо от кой,а даже е по-добре,ако е човек авторитет и позиция! Много добре гнилите ябълки в съдебната система и всеки друг сектор трябва и е нужно да се разобличат ПУБЛИЧНО! Нека цял свят да разбере колко е корумпирана нашата съдебна система

11

хахаха

преди 9 години

До Анонимен 2323 хахахаха ***! Ми те съучастниците са от вашите среди на мафията! Престъпленията в България си имат съучастници в партийните среди на ДПС и БКП -Там да се търсят съучастници и другари масони скрити в тоги!

10

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 20 Те много неща по света не са като у нас! В България престъпленията са в други измерения! Политическия натиск е престъпление,когато е скрит задкулисно и се дърпат конците от ДПС мафията и се диктуват нещата и се слагат удобните хора ей такова скрито престъпление,когато се открие не е престъпление,ако разбираш какво имам предвид! Всички да подкрепим истината да излезе независимо кой я казва щом е в услуга на всички ни!

9

17

преди 9 години

До Анонимен 17-кво престъпление бе? ми Съда досега как е работил? -с протекции и свои хора на мафията! Нека да има натиск към съда,към държавата и институцията от всички данъкоплатци,за да си вършат работата,за която са избрани и взимат пари от нашите данъци! Те престъпленията са в големи мащаби от мафията,така че не ми пиши кое е престъпление!

8

10

преди 9 години

До Анонимен 10 Нека да е под натиск съдебната власт,но под правилния натиск,за да си върши работата и да работи! Има право посланика,щото нещата са нетърпими!

7

напротив

преди 9 години

До Анонимен до 7 -Напротив! Всички,които имат някаква власт трябва и са длъжни да казват нещата с истинските им имена! Няма значение,че е чужд посланик,щом при нас никой не смее да каже и се противопостави на измамите,а журналистите са платени редно еДА! редно е и посланика да вземе думата,щото и негови сънародници са ощетени и ограбени от БГ мафията!

6

бг

преди 9 години

Еми да не би да не казва истината?-ми да казва и е добре,че посланика го прави,щото ние го правим от год. наред и никой не ни обръща внимание,а политиците продължаваха с мафиотските си похвати да се облагодетелстват! И сега,когато нещата са нетърпими-заради безчинствата и изсичането на горите от ДПС мафията се наводняват големи райони,заради соц. подпомагане на те се научиха,че всичко им е наготово и източват нашите данъци,а и изнагляха твърде много,заради порочната съд. система престъпни

5

Анонимен

преди 9 години

Няма лошо в това, че някой посланик си е казал мнението. Въпросът е дали управниците ни работят с мисълта, че сме ги избрали, за да се грижат за интересите на България.Посланикът признава, че Франция сама си е отгледала терористите. А ние какво правим? Хрантутим чрез соц.помощи едни хора, които във всеки момент са готови да се солидаризират с кого ли не, стига да им даде някой лев. Влезте в Блиц и вижте снимката на нашенски имам (не е от Пазарджик) - със знамето на ИД. Но не е турчин, личи му.

4

wtf

преди 9 години

До 1Докато всички в съда и парламента са неграмотни и не уважават езика си, като теб.

3

Абу Бакр ал Багдади

преди 9 години

Франция ще гори

2

Циганин

преди 9 години

аз пък помислих за парка Белвдере във Виена ...)

1

до кога??????

преди 9 години

до кога ще търпим дипломати да се месят в работата на съдебната ни система и да определят присъдите???????????!!!!!!!!!!!! и до кога нашето т.н. външто министерство ще си затваря оличе???!!! за ***.о президент на БГ Мики Маус това явно е в реда на нещата