6

Венелин

преди 9 години

Поредната залъгалка на герб. То е ясно, че газ няма от къде да дойде. В Румъния няма, в Гърция и Сърбия още по-малко. В Турция ще има газ от Русия, която ще ни продават без да казват от къде е, но на по-висока цена. Това е истината - герб ше тръбят само как сме се оттървали от зависимостта от Русия и докато залъгват народа с глупости ще го загробят с дългове. Само за тази година - 8 МИЛИАРДА НОВИ ЗАЕМИ. Поне 2-3 от тях ще откраднат.

5

Анонимен

преди 9 години

На разБойко тиквуна и министър Тиминужка, някой още връзва ли им се на глупостите ?То бива простотия човешка, ама тия чупят ***

4

Цветанка

преди 9 години

ЕК,ЕС, на човек да му омръзне да слуша само това! Защото нашите некадърници от 1990г та до днес не могат и до клозета да отидат без разрешение или без помоща на ЕК или на ЕС....

3

Анонимен

преди 9 години

Ама тя рибата в морето, тези приготвили тигана! А газ откъде. Всички тези източници, от Азербайджан, Гърция и др. са само пожелателни. А къде е боковата газ от Катар? Стижат ни като овце, а ние Геееерб!

2

Анонимен

преди 9 години

Естествено, че ще ни подкрепят... Ще ни потупат по рамото и ще кажат "С вас сме!"

1

zeus

преди 9 години

Сигурен съм, че ще ни подкрепи, ама газ от къде ще идва в него? То си е природен закон, че енергията тече от места, където я има, към места, където я няма.