26

Овеч

преди 9 години

разбира се че ще ни подкрепят,но на куково лято!

25

прост човек

преди 9 години

Хъба е резервоар ,от който ще се разпределя газ . Впросът е кой ще го пълни тоз резервоар и от къде? Все едно да направим банка и да казваме че ще дава кредити , но да нямаме парите за банката.

24

Анонимен

преди 9 години

Коя е тази Теменужка, кой в енергийните среди знае за нея? Та тя заедно с друг гигант на мисълта ББ ще строят нещо на средата на нищото. Нещастна държава.

23

Герчо Стоянов Геров

преди 9 години

Камелия, ето твая шутка! Виж колко е велик българският народ,който в такива случаи,които ти коментираш, е казал; ГЛАДНАТА КОКОШКА ВИНАГИ ПРОСО СЪНУВА! А бойковци сега сънуват ,,ХЪБ,,. Преведено това означава ,,малко кранче,,, но и то ако турците и гърците ни го дадат и то за пари колкото те поискат.

22

#$&

преди 9 години

т. нар. Хъб в същност ще бъде в Гърция поради простата причина, че няма какво да разпределя тук! Дори и да направим това излишно съоръжение, пак ще бъде включено към газа, който идва от Русия през Турция.. Така ще се оскъпи цената. Нещастна история.:-(

21

Анонимен

преди 9 години

Кой около България има ГАЗ , та Петкова ще. Строи Газов Хъб ? Изброи всички съседни държави ...

20

Анонимен

преди 9 години

истината е че до две три години щатите заливат европа с газ и питин губи пазарииииии

19

Анонимен

преди 9 години

Откъде газ за хъба? Или викаш ние да си го построим пък дано някой се сети после да ни даде и газ. След всичко, което четем, че били казали политиците ни изводът е един: те или ни мислят за ***, или те самите са такива.

18

az tam

преди 9 години

Заради безродни политици и битка КОЙ да лапне кокала за сметка на милиони други това е положението и така ще бъде.

17

не разбирам

преди 9 години

То хъб ще си направим....А газ откъде ще му намерим?

16

Анонимен

преди 9 години

Ама без газ не става

15

отчаян

преди 9 години

комшиите имат политически лидери , а ние - тикви!жална ни майка!

14

Циганин

преди 9 години

То , ЕК може и да ви подкрепи ,но Русия няма да ни подкреп -защото й омръзна ромските номера на българската управляваша класа у нас ,сутрината се строи ЮП ,ВЕЧЕРАТА НЕ СЕ СТРОИ . Те финансират целият проект и дават ни 5 000 работни места ,2 милиарда евро инвестиции , 11% отстъпка от газта ,нашиете взимат- "плащат" на вересия трети месец газта за сметка на ЮП и само главното никога нямаше да ни атакуват дори и да имаме НАТО,а и в бъдеще щях ме да се "пазарим" за газта със силен коз -ЮП.

13

Анонимен

преди 9 години

Цената на газа ,накрая да не стане колкото петрола! Борисов е способен на тия неща или да обвърже България с неизгодни договори ,като някои предходни псевдо премиери мошенници

12

Анонимен

преди 9 години

През Стара Планина ще минават ли Тръби ?Как ще стане Гъсция- България - Румъния , дето Плевнята ни обясняваше за диверсификация ?

11

Анонимен

преди 9 години

Какви са тия километри - Газови Гръби бе душице ??Ще търсите пари ?Много тръба , много нещо - Турция , Гърция ,Румъния ,Сърбия .. Главите им се въртят от деверсификация ?

10

Морския

преди 9 години

Изтървахме питомното(юп) за да гоними сега дивото(хъбове).Аз друго се чудя- като дойде тръбата от Турция до турско-гръцката граница , пак ли същите условия ще има към нея за да строят през гръцка територия както към нас за южен поток.Щото газа идва от едно и също място и продавач , ама влиза от друго място в ЕС.И май аршина пак ще се окаже двоен и българите ще сме прецакани отново , но пък гордо ще се пъчим че ни потупват по рамото от ЕС и с пръст в уста и мънкане от политиците ни след време.

9

Анонимен

преди 9 години

газов хъб1.Размени местата на думите2.Вземи последната буква от втората дума и я постави между двете думи (буквичката е "В")3.Разбери какво те чака бедни ми рибарю

8

СМЕТКА БЕЗ КРЪЧМАРЯ

преди 9 години

А газа ще стигне до ГЪРЦИЯ. Там ще е газововия хъб - така каза ПУТИН. Нашите НАДУПЕНИ ПОЛИТИЦИ да се поучат от ГЪРЦИТЕ как си гледат националния интерес, а не да скачат като маймуни при всяко подсвиркване от ФАШИНГТОН

7

бай Вълчо от Хисаря

преди 9 години

До 123 ***, ти нищо не разбираш.Щом тази Теменужка Минзохарова ти го казва ,то значи ще има газов хъбАма ,т'ва откъде ще вземе газ се е най-малката подробност.Ей, сега идва м.март.И като бликне един газ от Черно море ,зячпачи,туристи,поклонници. и т.н.Поне с един месец ще изпревари новия сезон на гларусите.Да знаеш от бай Вълчо, че т'ва ,,тайфуните с нежни имена/ТЕМЕНУЖКИ,ГЕРБЕРИ,ЛАЛЕТА,ЦИКЛАМИ И.ТН ,, по Богомил Райнов са се пръкнали от гербарджийтеЗатова щом изпием виното на барикадите