11

Бригадир с каскет

преди 9 години

Има надежда за Европа, само лопата през устата за тия с меките китки, никакви отстъпки.

10

Shark

преди 9 години

Узаконяване на гейбракове, осиновяване на деца от подобни сбърканяци, толерастия, опорочаване и поругаване на всички християнски ценности пазени векове наред в Европа - ето това сътвориха ЕС. Пълен морален разпад на обществото в Европа. През Средновековието хората може да са били по-простовати, но са имали далеч повече морал от сега. И повече достойнство. Европа е пред разпад - морален, икономически и географски.

9

Анонимен

преди 9 години

До Костадин ИвановOsinovjavaneto na detsa e vredno za detsata i opasno za zdraveto im. Takiva "roditeli" vsushnost si osigurjavat mlad, dostupen material za nenormalnata si seksualnost. Ne vsichki, razbira se, no i nemalka chast. Obshtestvoto da ne se pravi che ne vizjda tova prestuplenie, v ugoda na visokostignali. Zahtoto da si obraten ne e prestuplenie, no da sklanjash (a to e nasilie) nevrustno, zaviseshto ot teb dete, kum homoseksualnost, si e otvrastitelno podsudno dejanie.

8

Предполагам,

преди 9 години

че не са проявили активност заради третия въпрос. В наше време не бива да се допуска подрастващите и особено тези на 13-16 г. да са в неведение по въпроси, свързани със секса. Това може да има лоши последици за тях самите. По-добре е нещата да им бъдат разяснени от лектор, който е специално подготвен да преподава на деца, вместо тайно да се образоват чрез порно филми или да са като насила скопени от забраните на крайно консервативни родители.Въпросите, свързани с евтаназията, също са важни.

7

Анонимен

преди 9 години

До 1234567..либералност- Толерантен, търпелив; който се отличава с търпимост,свободолюбив.

6

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 1 и коя според теб е "богопомазаната "валута?....май не си забелязал ,че темата е друга..щом има форум,плюем по Европа ..това е правилото.

5

Костадин Иванов

преди 9 години

По-важно е да не могат да осиновяват деца и да им объркват представите за редно и нередно, естествено и сбъркано. Като искат да живеят заедно и да се държат за ръце, тяхна си работа.

4

Анонимен

преди 9 години

Важното е, че забраните остават в сила.

3

хм

преди 9 години

*** усуканите въпроси!Толкова ли е трудно да запиташ хората дали са съгласни с браковете на *** и осиновяването на деца от тях , или не?

2

1234567

преди 9 години

Моралното пропадане на народите е тотално-следствие на промиването на мозъци от либералните политици и подвластните им медии....Европа сама се затрива-жалко разбира се,но това е истината-другото е прах в очите ни..................................

1

Анонимен

преди 9 години

Имам много познати словаци, пищят от еврото. Яко ги прецакаха.