366

що така бе вова

преди 9 години

Вчера имаше руско-украинско споразумение за евакуация на мирните жители от Дебалцево. Равносметката от евакуацията беше: 25 автобуса поели към Украйна и 0.5 автобуса към ДНР.

365

Анонимен

преди 9 години

В дизайнерските модни бутици в Париж само като чуят руска реч и се всички започват да се набират и да им се кланят, защото знаят че влезе ли руски клиент ще направи оборот поне за няколко десетки хиляди а местните зяпат по половин час и накрая купят само едно шалче за 600 евро.

364

ктт

преди 9 години

До АнонименАми докато ти махат тия - за другите място няма да има.Пък и такива дето махат от лайнери за бой ама хич не стават

363

keles

преди 9 години

САЩ са световното зло!

362

Анонимен

преди 9 години

Ти не се грижи за руснака и каква техника ползва. Виж какви обороти правят там Мерцедес, Порше, БМВ, Филипс, Сименс, Бош... Русия е един от най-големите им пазари. Руснаците и материално и духовно са си добре. А в *** пенсионерите ровят в кофите за *** защото нямат какво да ядат.

361

ктт

преди 9 години

Най правилното и най българското е на секундата да напуснем НАТО и моментално да махнем всичко натовско от БГ.В момента сме 100% пушечна лимонка на Американската администрация-същата тая демократична администрация,която прати летящите си крепости да ни трепят децата по време на втората световна без да сме закачили никого-за съжаление нашите политици,които са наша еманация са жалка,алчна,страхлива,изключително ***-гмеж от *** и никой от тая гмеж няма да си развали лапаницата и да ни махне

360

Анонимен

преди 9 години

Фалира голяма украинска банка. Националната банка на Украйна (НБУ) призна за неплатежоспособна една от най-големите украински банки, "Надра". Банка "Надра" е собственост на бизнесмена Дмитрий Фирташ, който е сред най-богатите украинци със състояние от над 3 милиарда долара. Значителна част от доходите му са от доставка на руски газ за Украйна и страни от Централна Европа

359

Анонимен

преди 9 години

До АнонименЗначи САЩ Фалирали с по с по 5 хиляди заплати и с по 3 хиляди долара пенсия а Русия припка само напред с 150 долара средна пенсия ходи там и ти да припкаш долна руска ***

358

Циганин

преди 9 години

Путин също е казал ,че Русия иска да живее като свободна страна ,а не като колония на САЩ!(Както друите страни и особено нашата мила татковина -България -колония отвсякъде и с президент който какво му свирят от САЩ-ТОВА И ТАНЦУВА )

357

Анонимен

преди 9 години

Слава на братята Американци които ни донесоха демокрация и свобода на словото и сега в магазините имаме банани и портокали.

356

Анонимен

преди 9 години

Поредния шамар изядоха американците - Европа отказа да въоражава украинската хунта. Във Вашингтон са като нас***рани. А ако случайно на *** му мине през главата безумната идея сами да въоражават хунтата тогава вече много яко ще лапнат дръвцето. Но каквото и да правят, Путин за пореден път удържа победа и ги постави на мястото им. А в Украйна въпроса е какво ще се случи първо - неизбежния фалит на държавата или провъзгласяването на Новорусия.

355

Е, факт

преди 9 години

Да живее САЩ, в тях е нашето спасение. Те са нашите верни братя които ще нинпомогнат :)

354

Shark

преди 9 години

До Атлас. Точно така е. Затова нисшите духом бягат на запад, в духовните провинции. Защо тези духовно ниЗки същества не бягат на изток, в Китай, Индия, Япония, Русия. Ами защото запада е разграден двор и там може всичко. Не само това, там ще те подслонят, нахранят за сметка на собствения си народ, който духовно низките същества после ще избиват за благодарност.

353

Анонимен

преди 9 години

На погребението на руски патриот, когато той погребан ковчег, няколко хора са чували ясно от земята "Но нашата Крим

352

Анонимен

преди 9 години

До АтласС гол дух и празен тумбак нещата не стават. Отвори календара и погледни коя година сме. Годината не е 1515, а е 2015 за да ми твърдиш такива глупости.

351

Анонимен

преди 9 години

Русия е велика и богата страна с най развитата военна техника.

350

Атлас

преди 9 години

Истока ВИНАГИ е бил икономическа провинция,а запада ВИНАГИ е бил Духовна провинция......едните са бедни със пари но духовно велики-другите са велики със пари но духовни *** и понеже ДУХА ВИНАГИ побеждава материята се сетете сами ако можете кой ще владее света.

349

Анонимен

преди 9 години

САЩ са една фалирала държава, тъй като основният източник за покриване на този дефицит са заемите и кредитите. Това означава, че изход от кризата за САЩ вече е невъзможен.

348

до 496

преди 9 години

Не си съвсем прав приятелю, руснаците са ненадминати в разработката и производството на *** в световен мащаб. Това е много мощен технологичен бранд, който след спада на цените на петрола ще дава 90% от БВП на Русия.

347

До 496

преди 9 години

Грешиш. Водката е измислена в Холандия. Смирнов се произвежда в САЩ. Можсковская се произвежда в Люксембург. Веднъж като се разхождал Павлов открил едно Радио на ***.