406

Анонимен

преди 9 години

На оня дето твърди че по-простият не можел да командва по-умния, нека му припомня къде живее, и кой го командва него. Командвам не е равно на менажирам ефективно! Колкото и ефективно да командваш няма как обаче да обясниш как успвваш да поддържаш почти 1000 военни бази+да правиш нова война всяка година, и да успяваш винаги да си икономически най-добре. Откъде пари?? Всички знаят откъде....реторика. Топлата вода отново я открихме.

405

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 603 : По-добър е от времето до 1990г.!!! А още по-добре , че сега мога да ходя по света и да живея ощи по-добре !!! Не чакам и не ХВАЛЯ НЯКОЙ ЗА ДА МИ ДАДЕ 5 ЛЕВА !!!! А Русия можеше да надмине и Китай , но с ченгета и мародери като Путин и ордата му , ТОЛКОВА !!!!

404

Анонимен

преди 9 години

До НИКОЛОВGlupak si ti Nikolov! Zombirano, plateno i kradlivo krechetalo!

403

frech BG

преди 9 години

Тая огромна държава едва ли ще се остави да си даде *** ей така.То май само ние си даваме дупето ей така.Ние с една етническа партия не можем да и се опънем,камо ли имали смисъл да ги мислим големите.Малки са ни *** за големите отвори:).Гледайте отстрани и си трайте няма смисъл да се плюнете.С тая мутренска олигофренска държавица сме за нийде

402

НИКОЛОВ

преди 9 години

НЯКОЙ НЕЩО ЛЪЖЕ ПУТИН !!!!! В СВЕТА ИМА 2-*** ЛИДЕРИ - КИТАЙ И САЩ !!!! Това са първите 2 икономики в света , а Русия от 2-ра стана 12-та икономика !!!! За това не са виновни САЩ или Китай , а самата Русия !!!! Повече от 20 години никой за нищо не й пречи , а Путин и кохортата му само крадат и размахват оръжие !!!! Някога СССР завладя половин Европа и ядрено оръжие направи , но живота им не стана по-добър !!!! ЗНАЧИ ПЪТЯ ЗА ЛИДЕРСТВОТО Е ДРУГ !!!! Путин го знае , но не може да го направи !!!!

401

Лобачевски

преди 9 години

До до 587и двамата сте прави Просто твоята цифра е БВП по номина , а на Анонимниян по паритет

400

Лобачевски

преди 9 години

До СпонгиMисли ти Аз мисля отлично или още не си го разбрал Според твоята логига трябва Брутния продукт на Русия да е малко по-гилям от нащие след като 50 млрд. са пловината от цялото без да се заяждам - в кой клас си?

399

InPut

преди 9 години

До Спонги"3.5 трилиона , обаче рубли" Вааууу колко си ми умничък какви рубле ве Това са $

398

Анонимен

преди 9 години

Украина не смогла выдать копии документов якобы военных из РФПредставители МИД РФ обратились к Киеву с просьбой показать доказательства присутствия солдат из РФ на Украине, но ответа не последовало.

397

Lari

преди 9 години

преди да говориш прочети историята ,когато Крим е бил руски ,Турция не е съществувала като държава

396

Lari

преди 9 години

haha

395

до 587

преди 9 години

горе долу ти са верни цифрите, само дето БВП на Русия е 2.3 трилиона за 2014, а за тази година ще бъде максимум 1.5 трилиона заради цените на нефта.

394

Анонимен

преди 9 години

Прав е Путин, той няма да се подчини на световен ред с един лидер, но ще се подчини на световен ред с половин лидер и като вземем предвид че пацифиста Обама е половин лидер значи ще се подчини на него.

393

Свободен Човек

преди 9 години

До опитай от същотоКой съм аз - не е важно, аз просто разсъждавам. А какво казвам? Казвам си мнението. Не знам коя (кои) са тези държави, които се намесват в работите на една суверенна Украйна, но не съм убеден, че е само Русия. Донбас не е собственост на Русия. А това за враговете го кажи на Сърбия, Хърватска, Афганистан, Ирак, Либия и още много-питай ги кой е прав и кой не е... И сега ми кажи пак кой къде се меси и какво е направила тая Русия-злото на земята според всички...

392

RAMBO

преди 9 години

Сега когато сащ и нато пред целия свят въоръжават киев с най съвременно оръжие напълно нормално е русия и путин пред целия свят открито да заяват че те щте въоръжават с последните военни технологии или оръжия опълченците от донецк и донбас.дори сега е момента да се превземеи киев от опълченците и путин.украина да не същтествува на картата на света а да има новорусия -донецк и луганск.връщтането на ссср е необратим процес.връщтането на югославия е необратим процес.така както евразииския съюз е фа

391

Анонимен

преди 9 години

Украинската авантюра на янките приключи с пълен провал - туто финито. Путин им наби канчето по всички показатели. Въпрос на време е обявяването на Новоросия, а хунтата в Киев вече бере душа изоставена и от ЕС и от САЩ - Кери ще им праща ватенки - хе хе хе, веселба...

390

Свободен Човек

преди 9 години

До лъжеш!Здравей, няма болшевишки манипулации.Свалиха Янукович, защото човекът отказа да унищожи страната си, за да я прави в ЕС - което не беше удобно на много хора, както се сещаш... И тем подобни - Аз си милея за България, но ми е много кофти като гледам как светът е писнал срещу държава, която си гледа собствения интерес и не е удобна на ония демократите с изтребители и така.. :)

389

Свободен Човек

преди 9 години

До руска отвратМалка поправка - "...След като не остави кукловодите на Украйна да упражняват властта си в собствените и земи..."

388

лъжеш!

преди 9 години

До Свободен ЧовекТи кого правиш на балък?!! Украинците свалиха крадеца-путинист Янокович и онзи веднага като кобра захапа Крим...ай стига болшевишки манипулации, гледай си България, стига лизачество!

387

Исмаил

преди 9 години

Крим е повече на Турция от колкото на Русия.Русия го притежава от 200г и избива татарите и ги праща в Сибир.