31

съветник

преди 9 години

Абре,министре-земеделецо,ако вече са ти дали лично оръжие-използвай го по предназначение,*** черноземски-за твое лично добро ще е,за благото на всички нас и на Родината!А ако нямаш това мъжество,то-най-добре си се върни на село,при твоята земя и оглави някой кооператив,защото тука и така-СИ ПО-ЖАЛЪК И СМЕШЕН ДОРИ И ОТ БОСТАНСКО ПЛАШИЛО!Гаден негро-*** и родоотстъпник-съд,куршум или на столчето под клупа!

30

Анонимен

преди 9 години

Хорът а руските марионетки пак запя в пълен глас!

29

Анонимен

преди 9 години

И забележете!!!Пак безплатно дават гърба на майка българия тия ***!Подаряват ни всичко, което имаме и живота ни, като бъдещи мишени, без да им мигне окото!За бази в други страни САЩ плащат милиарди, само в България ние им плащаме, щото ни управляват мухльовци и техни прислужници...Хубаво го е казал поета:... патриот е! Душа дава, но не свойта душа брате, а душата на народа! ...Това е писано точно за това дебело нещо на снимката и неговия шеф - Плевньо

28

Анонимен

преди 9 години

Тая мазна физиономия, избрана от Плюнката, за да му помага да прислужва на САЩ е просто отвратителна...Кой навъди тези *** и им даде да се занимават с защитата на Българското население?!?Нима може национални предатели и слуги на задгранични господари да са военачалници и да разчитаме на тях в криза?!?Ужас.Тези двамата *** неотдавна тръбяха, че главния им враг е Русия.А Русия е спасителката, освободителката и родната сестра на България...Колко жалко, каква неблагодарност...

27

Анонимен

преди 9 години

Боико лие Министър Председател сме спокоини за всичко.Хоръта спокоино си работят живеят всичко върви на добро.Благодарни сме на гн Борисов че изрита тази троина *** която краднеха като за последно,и се оправдаваха със Русия като Доган Сидерефенди и Стани6евгеи.Всичко си отиде по место.Боико дае жив и по здрав амин.Боико сие стар Софиянец и знае на всички мафиоти бандитските номера.Никои друг неможе6е дасе оправи със троината мафя само гн Министър Председателят Боико Методиев Борисов.МА4КАИГИ ГЕНЕРАЛЕ.

26

анонимен

преди 9 години

Тия толкова са се разбързали,че краката ще си счупят.По кротко бе политикани американски,по кротко,или нямате търпение да направите по големи поразии на страната си.Тобкова сте жалки,че повече няма накъде.

25

бял циганин

преди 9 години

Мармот американски

24

suhata reka

преди 9 години

bravo! taman ste razhubavyat "Raste, no ne staree"

23

Дадо

преди 9 години

Най-голямата част от Европа се намира в Русия, това означава, че Русия е неразделна част от нея. Ако има качествени политици, проблемите на Европа ще се решават в Европа, а не във Вашингтон. Въобще, скъпи приятели, направете справка с историята и ще стигнете до факта, че там където американците насаждат демокрация, тече много кръв и има много нещастие. Да помогнем на Европа, а от там и на себе си срещу чуждите диктатори!

22

ефкеф

преди 9 години

Ами добре, че в София. таман като ударят руснаците, ще унищожат част от подкупните хрантутници, наречени *политици*... Аман от продажни мекерета, никой не мисли за бъдещето на България !

21

Анонимен

преди 9 години

България имаше боеспособна армия. С изключение на лигавите дришльовци, които си останаха такива и след казармата, за останалите това беше изпълнение на дълга към Родината. Сега имаме палячовци с шарени дрешки, шкембести командири, рейнджърки и трагикомичен главнокомандващ. Бойна техника на практика нямаме.

20

Анонимен

преди 9 години

България е единствената страна от Варшавския договор на чиято територия е нямало, и не са дислоцирани военни части и бази на СССР и други съюзници. Това е един доста показателен факт! Стратегическото и географско положение на нашата страна е определяло военно-политическия фактор, а и самата политика (тогава) съвпада с българските интереси икономически и военни

19

едно мнение

преди 9 години

Нагла,брутална,отвратителна-а май и обратна-негъро-гейска ***!Втори Народен съд за националните предатели!И-кръв,много кръв,за да ги изчистим веднъж завинаги!Наистина-народа ни е много търпелив,но-реши ли да вземе оръжие в ръка-ще е като помитащ ураган!Запомнете го,продажни ***!

18

Пеко

преди 9 години

Само Щаба на наетите *** за дезинформация в България надминава многократно персонала от 40 души на НАТО, които ги няма, но руските наемници ги виждаме и четем всеки ден навсякъде. За тях руската окупация на България и днес продължава да е "братска помощ". Помощ да кълцаме всеки, който може да помисли лошо за Москва, даже и да не го прави. Сладкия бизнес с лъжите и големите аванти за продажниците продължават и продължават.

17

Анонимен

преди 9 години

Браво бе ", Български " Министър на отбраната . Така ли ще защитавате ЮЖНТА Граница !казарми в Смолян - за бежанците . Ако има още бежанци - ще им дадем още казарми !Това ли ви заповядваха в Брюксел !Е как да ви вярваме че тези подготовки на НАТО не са срещу Русия !Няма нищо общо с И.Д - те ще влизат спокойна в България за по- следващия конфликт !

16

Анонимен

преди 9 години

nie sme SLAVJANI i bratushkite vinagi sa ni pomagali v trudni momenti.zashto trjabva da se prodavame na groznite negri ? BG i bez tova e palna s zigani,i negrite li da doidat tuk ?

15

Austin Powers

преди 9 години

Чудесна новина! Този център ще предизвика активиране на руската агентура у нас което ще спомогне за по-бързото им разкриване и ликвидация.

14

dandybandy

преди 9 години

Ако в България има щаб на НАТО, тогава ще има и гражданска война.

13

Один

преди 9 години

Do iv. И с Финландия ли 1940, или с Афганистан. Прочети повечко и никога не казвай никога.

12

Анонимен

преди 9 години

АБЕ ЕЙ ТРУДОВАК ТИ ЩО *** ЯДОСВАШ БЕ? НАТО ДАЛИ ЩЕ СПРЕ ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА .И ЕДНИТЕ И ДРУГИТЕ ЩЕ СЕ ТРЕПЯТ НА БЪЛГАРСКА ЗЕМЯ БЕ ГЛАМАК.НЕ ПРАЙ ХОРАТА НА БУДАЛИ И МИШЕНИ .