8

бг

преди 9 години

До енергетикПодкрепям напълно коментарът ви! - допълвам,че сметките и хонорарите от "Цанков камък" също влизат в сметките на данъкоплатците и тези със законен ток,щото кой плаща хонорара на доган ми народа! А масонът Р. Овч. си е енергетика се знае,че той дърпа нещата в енергетиката!

7

анонимен

преди 9 години

Ако направите проверки, ще установите, че повече от 50% от часовниците не показват точното време.При запитване на отчетника защо часовникът ни има отклонение от 6 часа в продължение на месеци и не е ли длъжен да ги следи, отговорът му беше "ако се сети да го погледне и ако има време."Освен това не е негово задължение да ги сверява, а трябва абонатите да се обадим на телефона на Енерго-Про.Обадихме се - и след 2 месеца свериха часовника...питам - абонатите ли са длъжни да следят часовниците??

6

До 5

преди 9 години

Енергетико,ако наистина си такъв,остави политиката настрана,защото няма управляващи които да не са се облажили от енергетиката за наша сметка,ами кажи защо манипулирате електромерите още преди да сте ги поставили за да отчитат по-голямо потребление.ДКЕВР,проверете електромерите!КРАДАТ НИ!

5

енергетик

преди 9 години

Тези проблеми в енергетиката са трупани много години и ги дължим основно на др. Овчаров и неговата банда от БКП-БСП .То беше крадене то не беше чудо . Само от Белене се откраднаха няколко милиарда . Сега новото правителство се чуди как да оправя кашите на тройната банда БСП-БДП-Атака .

4

Анонимен

преди 9 години

Значи нашите политици крадат с милиарди. убиха не човек, а цяла Държава. Какво наказание заслужават,освен да върнат милиардите. Но само там ли ограбиха с милиарди.

3

Анонимен

преди 9 години

А, ТЯ СЕ НАДЯВАЛА!! ***!

2

Петко Ганчев ВТ

преди 9 години

На 9 декември 2013 г внесохме искане за отнемане на Лицензите на 3 ЕРП в България за неспазване на Международното и Европейско Право . Продадоха държавния дял в Енергоразпределенията без да са си прибрали дивидентите и така България загубиха стотици милиони левове . Самите ЕРП бяха продадени 8 пъти по-евтино и от там загубихме над 6 милиарда Евро при оценка през 2003 г . Главен консултант по продажбата е Професор Тасев както и за неизгодната сделка за AIS където неустойката е 15 милиарда лева

1

Георги

преди 9 години

Министърката се надявала !?А къде са законите, или те са така направени, че да обслужват монополите?