53

Анонимен

преди 9 години

Гърция отново с най-голям търговски флот в света. 14 гърци, които управляват моретата според LLOYD'S LIST. Гръцкия флот е на върха отново като най-големият в света в бруто тонаж, пред Китай и Япония. Гърция е на първо място по брой на танкери (1217), на второ място в корабите за сухи насипни товари на и (1878) и на второ място в кораби за превоз на втечнен природен газ (LNG). Общият брой на плавателните съдове под гръцки флаг е 4894 . Постъпленията от търговския флот в гръцката хазна по груби сметки възлизат на 20 млрд евро годишно.

52

Анонимен

преди 9 години

ТОВА БЛАГОТО НА ГРЪЦКИЯ НАРОД ,ЛИ Е ДА *** ГЛАДЕН...??Да не мислите ,че някой от ЕС , ще си хвърли *** на тия ако напуснат Съюза.Те дължат пари на цяла Европа...кой ще ги храни , Путин ли?Той не може да изхрани собствените си хора ...та кво остава за Гърция??Изобщо не вярвам гърците да са толкова *** !Че са хитри --верно е ....но изобщо не са никак ***, като руските дупудавци в България!

51

Анонимен

преди 9 години

АКО НАПУСНАТ НЕ САМО ЕВРОЗОНАТА, НО И ЕС И НАТО ЩЕ Е САМО ЗА БЛАГОТО НА ГРЪЦКИЯТ НАРОД ЕВРЕЙСКО-ГЕЙСКИЯТ ПРОЕКТ ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ. ЕВРОЗОНАТА И НАТО ИЗДИША ОТВСЯКЪДЕ И ВЪПРОСА Е НЕ Е ДАЛИ ЩЕ СЕ РАЗПАДНЕ А КОГА!! И КОИТО ИЗЛЯЗАТ ПЪРВИ ОТ ТАЯ БРИМКА ЩЕ СЕ ОТЪРВАТ С НАЙ МАЛКО ЩЕТИ ЗА ИКОНОМИКАТА СИ СИРЕЧ *** НАЙ-МАЛКО ЩЕ СА ГИ КРАЛИ И ЦАКАЛИ С ФИНАНСОВИ ТРИКОВЕ ОТ РОДА ЕФРОФОНДОВЕ, РЕФОРМИ, МВФ, СБ, НАТО 4ЛЕНСТВО, ДА СЕ БИЕШ КАТО *** ЗА МАСОНСКИ ИНТЕРЕСИ И ЗА ТЕБЕ ОСВЕН НИЩЕТА И МИЗЕРИЯ НИЩО

50

до Маймуната

преди 9 години

До Анонимен 57Като е толкова проста математиката, защо ТОВА Е ТАКА и КОЙ го определя, замислил ли си се?Отговора ще те изненада и не само теб... въпреки, че математиката е толкова просто нещо!от това ,че математиката е проста, не следва, че всичко може да се сметне САМО ЧРЕЗ НЕЯ!ТЯ Е САМО ИНСТРУМЕНТ, и като такъв може да се ползва не само за да се гради, но и да се руши! Но ограничения маймунски мозък, не стига до там...

49

Анонимен

преди 9 години

Гърция не произвежда толкова, за да си позволи 1500 евро средна заплата и 800 евро пенсия. Ако произвеждаше толкова нямаше да има нужда от милиарди заеми. Проста математика е.

48

Анонимен

преди 9 години

Цялото това притискане е, че искат да свалят правителството на Ципрас. Преди няколко дни на среща в Атина, председателя на Еврогрупата Йерун Дейселблум изрази мнението си, че не му харесва, че СИРИЗА се е коалирал с партията на "Независими гърци".Може да се стигне до там, че правителството да подаде оставка и да отидат пак на избори. В момента правителството на Ципрас има около 67 % подкрепа по данни от галъп.

47

до Маймуната

преди 9 години

До Ай"През цялото време се говори за прословутата гръцка демокрация и люлка на демокрацията" - от това че се говори, не следва че е така, нито че е правилно!а подкупите на Сименс и други големи фирми кой ги взема маймуните ли?А, не - те ще изплащат кредитите, изтеглени за плащане на поръчките, направени от представляващите маймуните, и получили подкупите.Ето Сименс е пример за това, как кредиторите, пазят получилите подкупите за да подпишат:news.ibox. bg/news/id_10545081

46

Ай

преди 9 години

До до маймунатаПрез цялото време се говори за прословутата гръцка демокрация и люлка на демокрацията.На фона на горното е много странно писаното от теб преди малко.Това твое разсъждение е по-скоро конспирация.ЗАЕМИТЕ СЕ ВЗЕМАТ ПО ПРЕДЛОЖЕНИЕ НА ПРАВЕТЕЛСТВАТА И С ОДОБРЕНИЕ НА ПАРЛАМЕНТИТЕ.Това не са пари за семки.

45

до Маймуната

преди 9 години

До АйНе съм сигурен, че коментара ти е адресиран до мен, защото аз каламбури не съм писал!!Но от друга страна, от маймунска гледна точка сигурно коментарите ми изглеждат каламбури :)))Сега, относно въпроса ти: КОЙ ДАВА ПАРИ НЯКОМУ БЕЗ ДА МУ БЪДАТ ПОИСКАНИ? - а ти помислил ли си, КОЙ ги ТЕГЛИ и усвоява тези пари от името на целия гръцки народ?и в този ред на мисли, какво ще стане, ако ТОЙ съучаства на кредиторите даващи парите, УЖ без никой да ги иска!А д-ва за съучастване искаш ли :)

44

Биволъ

преди 9 години

Според мен великия и непобедим Ципрас може още тази вечер да реши въпроса с т.н. кредитори. Казва им , че се отказва от еврото и ЕС и почва да се оправя сам . Гърция е богата държава и като Германия произвежда всичко и изнася в цял свят . Така великана Ципрас ще накаже ЕС и спокойно ще отиде още тази вечер на сиртаки и узо .

43

конспирация

преди 9 години

*** и ционистите пратиха тая лапавица да се издавиме със системата ХАРП.Ей лоши ора бре се искат да ни е гадно.Казаха го по телевизи Алфа,а на тех им се е обадил волен.

42

#$&

преди 9 години

До42:Достойнството им се изразява е това да кажат не на финансовите си поробители. И какво са изяли и изпили, при условие, че няколко корумпирани политици са допуснали да се взимат заеми, които не са им нужни? Между другото, ние също вървим натам с пълна сила при това!

41

зорба

преди 9 години

Гръцкия пример е следният-отиваш в кръчмата мааш сиртаки цела нощ пиеш,ядеш и на сутринта като дойде келнера почваш да ревеш,че така не е честно и разбираш ли повече няма да идваш в тая кръчма,а ще търся аванта на друго място.Балкански тарикати.

40

До анонимен 41

преди 9 години

Само дето и Москва се гласят да си поискат военните репарации от Германия, които се изчисляват на около 3-4 трлн., а и Германия не е изплатила военните репарации на Гърция, така както и принудителния заем, взет от Гърция .

39

Анонимен

преди 9 години

До междунар. журналистГърците отказват да преговарят с упълномощените лица на тройката,така както и не искат тези лица в Гърция,при положение,че във всяко министерство имаше представители и законите се изпращаха от вън на английски,а в Гърция само се превеждаха.На практика тази прословута програма докара голяма безработица 27%,а при младежта над 50%.Само през последните 2год.и половина,президента им подписа 24законод.акта,без да се гласуват от Парламента,което на практика анулира демокрацията

38

междунар. журналист

преди 9 години

Като слушам изказванията на Ципрас направо ми става неудобно от толкова голяма доза наглост . Те имали достойнство и нямало да се съгласят с тройката кредитори . Добре човек , който има достойнство не иска пари на заем и после не ги връща . Отказвайте се от заемите и се оправяйте както прецените . Това е положението , сиртакито и узото без пари се отлага .

37

Дарвин

преди 9 години

Гърците почнаха да се веселят яко след като влезнаха в ЕС.Голямо лапане падна на гърба на немците и другите,които бачкат яко,разбира се те имат голяма вина че ги оставиха толкова години да си взимат 15 заплати при положение,яе са изработили 10.

36

Анонимен

преди 9 години

Гърците са весел и достоен народ,--Какво им е достойното, изядоха и изпиха парите и сега отказват да плащат! Нищо достойно няма в това - най-обикновени мошеници!

35

Анонимен

преди 9 години

Айде бе до кога ще ги чакаме да издухат супата. Да излизат от еврозоната и да ходат в Маскве да се молат на Путин. Та след 5г да са за пример как не се прави. Тамън ние оставаме крайна точка на Ес, та малко и тука пари да се налеят и да се пооправиме. Махат Гърчолята и присъединяват Сърбите и кои от къде е.

34

#$&

преди 9 години

Гърците са весел и достоен народ, защото за разлика от нас са единни и имат точно два пъти по-голям БВП. Изобщо не бива слабите икономики да плащат заради финансовата криза от 2008ма. Също така не им трябваше да влизат в ЕС, защото губят самостоятелната си политика, а от там идват проблемите!